Komentari

endimion17.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • baba ljutica

    Iskreno se nadam da će ovaj post osvaniti na naslovnici. Nemam volje komentirati neprofesionalnost, izmišljotine i budalaštine "novinara" - LEŠINARA, LAŽOVA, NEČIJIH IGRAČA, uz izuzetak one šačice profesionalaca koji su kap u "kontaminiranom moru". Posebno mi je drago da je još netko otvoreno u kontekstu istog spomenio "ambiciozna" piskarala net.hr-a, jer se novinarima od struke sigurno ne mogu nazvati.
    Nisam ni blizu stručnjak i nisam baratala svim ovim podacima, ali gruntam već dva dana o načinu prezentiranja ovih vijesti i nepodudarnosti sa stranim medijima.
    Potpisujem svaku riječ.

    avatar

    13.03.2011. (21:51)    -   -   -   -  

  • sklodowska

    Al ja opce ne kuzim otkud oni izvlace te gluposti, osim valjda iz vlastite guzice.
    Mislim, jebote, ak si piskaralo, odi na BBC i prepisi i bok.

    avatar

    13.03.2011. (22:46)    -   -   -   -  

  • turimti

    uz sve stupidne komentare opasnosti od radijacije i kod nas, kao vrhunac gluposti serviraju nam umirujuće vijesti kako "među žrtvama katastrofe u japanu nema hrvata"...žrtve su žrtve bez obzira koje su nacionalnosti...
    e, da, bosanska pjevačica jadranka stojaković je živa...

    avatar

    13.03.2011. (23:11)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Stvarno su ih pokupili s koca i konopca.

    avatar

    14.03.2011. (07:35)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    skidam ti kapu - i ne samo za ovaj post

    avatar

    14.03.2011. (11:02)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Treća eksplozija!

    avatar

    15.03.2011. (00:42)    -   -   -   -  

  • metalurzi

    Ne znam što da ti kažem osim da se ne živciraš. Jbg.

    avatar

    15.03.2011. (20:46)    -   -   -   -  

  • Neverin

    pa jesi vidio kako je Indy to u 4 nastavku riješio? Dok je trajalo odbrojavanje sakrio se u frižideru koji je odletio sa eksplozijom u 3 pm i onda je sve to riješio jednim tuširanjem i ćao đaci :)

    avatar

    16.03.2011. (12:37)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    ovo kako izvještavaju "naši" kvazi novinari big brother medija je za
    zatvor

    hvala tebi na jednom od najrealnijih tekstova o sitauciji u japanu

    avatar

    17.03.2011. (22:23)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Tek kad dodje do pizdarije, onda poneki prijasnji notorni pobornici s vidnim naporom pocnu naprezati mozak, u Njemackoj sad brze bolje mijenjaju stranu i odjednom iskljucuju s mreze 7 starijih nuklearki - sto ima vise veze sa skorim izborima, nego sa savjesti. A to sasvim sigurno nije zadnja pizdarija s tim tempiranim bombama (nema teorije!), od kojih mnoge, koje su jos u pogonu, ni izdaleka ne zadovaljavaju ni navodne "visoke njemacke standarde". Sto se radi kad dodje do pizdarije? IMPROVIZIRA!!! 50 jadnika u Japanu je potpisalo vlastitu smrtnu osudu, 140 novih sad vjerojatno isto. Cak da i uspiju nekako stvar dobit pod kontrolu, samo to je dovoljno. Jucer veli jedan strucnjak: Svaka budala moze kad kupi auto sklopit osiguranje za pokrice stete nekom nacinjene, makar se auti masovno razbijaju svaki dan. Ni jedno osiguranje na svijetu se nece upustit u takav "biznis" sa "sigurnim" nuklearkama ... one kockarski "voze" bez pokrica - pa kud puklo da puklo!

    avatar

    18.03.2011. (20:18)    -   -   -   -  

  • vacaguare

    Odlično, Sadako. Odlično. Ustvari, nevažno je je li tema tvog posta Japan, nuklearke ili što već, jer ovaj primjer ovdje trubi kao paradigma sveudiljnog medijskog neznanja u Hrvata. Nažalost sve to moramo plaćati. Dakle, bez obzira o čemu pisao, ako u svojim crticama dotičeš naše veleumne medije doći ćeš do istog zaključka, doći ćeš do dna neznanja, do dna mudroserstva kakvog nema nigdje.
    Usput da nabacim. Nisam osvješteni klerofil (sasvim suprotno), ali skrenuo bih ti pažnju na jednu osobu koja je na ovu temu tamo početkom 2009. pokušala uzburkati medijsku žabokrečinu i nas u njoj. Dakle, don Ivan Grubišić je tada u otvorenom pismu u stanju o medijima između ostaloga napisao i ovo:
    "Zahvaljujući medijima živimo u dezinformacijskom a ne u informacijskom društvu, krasi nas poluobrazovanost a ne izvrsnost znanja."

    avatar

    19.03.2011. (08:12)    -   -   -   -  

  • metalurzi

    Uh, htjela bih te samo nešto pitati: kako se boriš protiv ovih teoretičara zavjera i onih koji su podložni utjecaju tih imbecila?
    Meni to ne uspijeva. Znam da moram imati dobre argumente i smiren stav, ali osjećam se kao Don Quijote protiv vjetrenjača. Ne znam kako objasniti tetku da nisu one američke vježbe i Tesla krivi za vražji potres u Japanu. Aaaaaa

    avatar

    23.03.2011. (11:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...