Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • MKK3.

    Jabuke s razlogom imaju svoje mjesto u raznim mitologijama. Neka žene, valjda se najela. Ti nećeš propasti, a njoj je možda dobro došlo. :)

    avatar

    10.03.2011. (16:11)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    Trebalo bi probati sa kletvom (Zvonimiru je uspjelo!): Dabogda joj koštica od jabuke zapela u grlu!

    avatar

    10.03.2011. (18:48)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    MKK3, ovak: Odoh ja danas (s nabrijanom kćeri) po drugi sokec i druge jabuke i pričam ženi kaj ih prodaje kaj je bilo jučer; i njoj žal i tak, a kaj sad. I opiše mi tu masnokosu u detalje, veli pa nju znaju već svi, a reko fino, sad ju znam i ja. Veli hoda tu i snima, kao, prodaje neke ruže (mislim di je to drpila, valjda na Mirogoju) i tak, eto žena popularna, Ma kaj su joj jabuke dobro došle. Da je gladna žicala bi jabuku. Meni bi dobrodošle jer su bile namenjene mojoj deci, mojoj prijateljici i meni.
    Mrzim kad me ciganija žica na cesti za pecivo (moja deca jedu kruh) ili imate 10 kuna pita nekidan cigoš. Ali kad prihvate voćku, pa i više komada, dam, jer TAKVI su željni, ova smlata ziher nije. Dabogda se udala ak nije do sada.

    avatar

    11.03.2011. (18:59)    -   -   -   -  

  • zlatna djeva

    i sad se mi par tisuća godina čudimo Adamu. Jabuka je vražja stvar :)))

    avatar

    11.03.2011. (20:39)    -   -   -   -  

  • praktikum

    ajde ne sekiraj se, život uzme, pa ti pokloni drugi put 10x više - jasno ak vjeruješ u to :))))

    avatar

    11.03.2011. (20:46)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    Javi jesu ove druge jabuke žive stigle doma!

    avatar

    12.03.2011. (00:08)    -   -   -   -  

  • Goddess Vesna

    Kad sam jednoj koja me žicala 10 kuna; djetetu za sendvič rekla da ću joj ga ja kupiti, poslala me u onu stvar i još vikala na mene nasred ulice jel' ja znam kak' je njoj teško! Teško je i meni pa kaj sad; da se ubijem! A tu masnjakušu sam i ja vidjela u ponedjeljak; još sam rekla mami da čuva torbu!

    avatar

    12.03.2011. (18:24)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    Još malo buju žicali eure, al papirnate. :D tako nekako...nego kao da bi ti prisjele jabuk ei da ih voliš, a kamoli ovako...zbilja zanimljivo...kako je u jednoj epizodi Lucky Luke-a rekao Joe Dalton, zar više ni među lopovima nema poštenja...ovi naši su zbilja nispo pali, i za lopove:D

    avatar

    15.03.2011. (00:15)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Interesantno kak se ovo proširilo. Ne komentiraju svi na blog pa ko ipak zna kaj pišem, ipak to ide, veli mi danas jedan lik (išli smo u osnovnjak skup tu u naselju) veli - čuj, jel to ona jedna malo višlja ženska, malo kakti sporija, stalno zuji okolo - i tak, reko - da. Joooj, veli pa ta ti je općepoznata, bum ja rekel u Prehrani, gle sram me da mi kolegicu iz osnovnjaka neko takav uzruja, nije to naš nivo, mi iz 5b, iz '66, kaj ti je, pa to si nemremo dozvolit!

    avatar

    15.03.2011. (17:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...