Komentari

modazatebe.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Metiloranz

    Kosa mi je inace suha k'o slama, odlicna je maska, probala sam je 2 puta.
    2. put sam stavila i veliku zlicu cvrstog jogurta (ostatak sam pojela ;) ) i kosa mi je izgledala manje osteceno, dapace, izgledala je prekrasno (bar meni, a i na opip je bila super) ^^
    Reci cu jos to da sam obojana u crvenkasto tamniju smedju boju, neznam jel neki sastojci utjecu na ispirivost boje (valjda se tako kaze ;) al' rucnik kojim sam susila kosu nije imao toliko boje na sebi koliko i inace poslije ispiranja samponom (a obojala sam se prije tjedan dana, znaci ovo je tek drugo pranje poslije bojanja bilo tako da ne mogu to smanjenje ispirivosti boje pripisati tome da sam se "davno bojala") :)
    Inace sampon koji koristim je od Yves Rocher-a, zuti, zaboravila sam kako se zove (koristim i regenerator od YR, isto zuti, u spreju, lako rascesljavam kosu poslije njega, a ne isusuje je), al u kombinaciji s ovom maskom, bar na mojoj kosi, djeluje fantasticno!
    Preporucujem svim budalicama kao sto sam ja koje su peglom, bojanjem i tko zna cime jos unistile i isusile svoju kosu da probaju ovo! (samo bez pretjerivanja s masl. uljem) :)

    bokbok

    avatar

    13.05.2011. (01:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...