Komentari

aphrodite.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Pursuit Of Perfection

    sve smo mi perfekcionistice. pitaj bilo koju blogericu koja piše o prehrani/mršavljenju/vježbanju. Sve imamo zajedničku crtu: ukoliko samo jedan dio slagalice ode po krivu, nama je ta slagalica bezvrijedna, slomit ćemo ju i krenut ispočetka. Klasika. Odvikni se dok se ne uništiš.

    avatar

    09.03.2011. (21:48)    -   -   -   -  

  • Pursuit Of Perfection

    p.s. važno je gledati na pozitivni dio slike: ipak jesi izdržala većinu dana bez hrane. to je ogroman napredak! e sad, uhvati se nečeg navečer (ali ne TV jer je on veliki trigger) i drilaj to! Ja eto radim gluposti po kući, radim okvire za slike, farbam namještaj xD, lakiram nokte, pizdarije, ne? ;)

    avatar

    09.03.2011. (21:55)    -   -   -   -  

  • MissFreaky

    Samokontrola je u tome da pojedeš dvije kockice, a ne cijelu čokoladu :). Samokontrola nije NE jesti ništa cijeli dan. Samokontrola je imati zdravu i uravnoteženu prehranu sa par kockica čokolade kad se zaželiš ;). Trebalo mi je jako dugo da to shvatim, ali napokon sam naučila što riječ "samokontrola" znači :). Svatko može ne jesti ništa cijeli dan i gladovati, ali malo tko može pojesti par kockica čokolade i staviti je sa strane za neki drugi put ;). Ja još uvijek to ne mogu i stvarnoi je lakše kada ništa ne jedem, jer se na taj način ne "izazivam" da ne napravim glupost :). :****

    avatar

    10.03.2011. (03:56)    -   -   -   -  

  • Sp3nc3.

    Da,samokontrola je važna,ali pazi,kockica-dvije za sreću je savršena. Još,smanji ju na jednu i umjesto obične jedi tamnu! Ona je zdrava! A i uz to,djeta nas ispere,ispere i tu kockicu. A kockica čini toliku sreću! Da,uzimaj ju. Ali pazi da ne prijeđe iz jedne u tri,četri.

    avatar

    10.03.2011. (09:03)    -   -   -   -  

  • envy rose

    ja si priuštim te 2 kockice čokolade... nemaju tako puno kalorija, a bolje ti je pojesti svaki dan 2 kockice, nego u napadu pms-a pojesti cijelu čokoladu. nemoj se brinuti toliko zbog toga. možeš baš grižnje savjesti jesti tamnu čokoladu. potraži u dm-u ili nekoj trgovini zdrave hrane zdrave slatkiše.

    avatar

    11.03.2011. (09:37)    -   -   -   -  

  • Ronja

    2 kockine stvarno nisu puno, dapače.
    slobodno si to priušti nakon dobro odrađenog dana..
    mene kad kriza uhvati uzmem 2 kockice tamne čokolade i cuclam ju:)
    samokontrola je u tome da ti ne pojedeš cijelu čokoladu..

    avatar

    11.03.2011. (09:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...