Komentari

returnofalterego.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • pura

    jesi ti uopće bio na majkama u petak? :) bare uopće nije bio ušlagiran, takav on je. kronično uništen. snalazio se relativno ok, s tim da je ipak imao dosta poteškoća s traženjem tekstova zbog čega je par puta dobio i zvižduke od publike na što se jednom počeo derat na jednog lika "jesi ti normalan? čoeče, ja sam psihički bolesnik, meni treba ovo!" bend je "na visini" ako gledaš striktno svirački. i to je normalno kad su svi gažeri i odrađuju posao po proceduri. ali to nisu majke, daleko je to od njihove sirove snage, energije, muda i odličnosti. :) tu se jedino zoki i bare uklapaju. klavijaturist je cijelo vrijeme bio zbunjen i "van sistema", ko da ga je netko odalamio letvom po glavi. basist je bio obučen i imao stav ko da svira u magazinu, a ne rock bendu. šomen je s onom kapicom neodoljivo podsjećao na vlastite svirke s thompsonom, nikako majkama. a onaj drugi gitarist... ajd, on je bio ok. daleko od krune, ali recimo ok. moja poanta je, ako ti je ovaj koncert dobar, vjerojatno si bio ponesen kolektivnom histerijom i oduševljen atmosferom i samom pojavom bareta na sceni i nisi baš upoznat s majkama, jer za standarde koje su si sami nametnuli, ovo je bio poprilično loš koncert. hoćeš od stage appereance-a, razrijeđene set liste, ne sviranja bisa itd itd itd da dalje ne nabrajam. ali ajde, svatko ima pravo na svoj stav i dojam i to je ok.

    avatar

    09.03.2011. (11:24)    -   -   -   -  

  • Return of ALTEREGO

    zašto misliš da se desilo sve ono što si u zadnje dvije rečenice pisao? zato što je bare bio u zdravom i normalnom stanju? aha.
    smo pili u istom kafiću godinama pa mi nemoj o ...
    bil ti u mom tekstu našao igdje da je napisano da su "super odsvirali" i ponaosob kako je netko i tko od njih bio baš jako super? aha.
    bil ti spojio svoj vlasititi komentar o ponesenosti kolektivne histerije s mojim naslovom da su Majke rasturile Močvaru. Močvaru s publikom, ne instrumente.
    i na kraju nisam ja sigurna da si ti bio na koncertu, ali svatko ima pravo na svoj stav. respect.
    i na nakrajnjem kraju, ja sam žensko.

    avatar

    16.04.2011. (03:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...