Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • dejmon

    Slučaj Purda je gotov, sada valja izboriti prijevremene izbore zbog tajminga. To znači promjenu po želji naroda i mir barem stotinjak dana nakon izbora. Prijevremeni izbori također znače da će se prosvjedi desiti i novom pobjedniku na novim izborima, i ne treba više nikada dozvoliti samovlašće jedne stranke. To je cilj ovih prosvjeda koje teoretičari još nisu uobličili u misao.

    avatar

    06.03.2011. (18:23)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @dejmon
    Na pomolu je "slučaj" doktorice Bosanac.

    avatar

    06.03.2011. (19:53)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    ne znam... ima događaja koji nikome ne trebaju

    avatar

    06.03.2011. (20:10)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Ja bih se složio s tvojim razmišljanjem s tim da mislim kako je Pernar zapravo Vladekov
    igrač, posredno ili neposredno. Naravno da prosvjede nastoje iskoristiti i svi ostali pa bi se
    moglo dogoditi da se toliko obezvrijede i razvodne da se isti pretvore u spdačinu.
    Taj čovjek, koga Tuđman nije volio jer je znao puno više o njegovim dvostrukim igrama iz
    bivšeg sistema od svih ostalih, je doveo na vlast i Sanadera. Sjetimo se hvalisanja kako je
    on, Sanader, njegov "najbolji projekt"!!

    avatar

    06.03.2011. (20:48)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @fra
    Moguće da je aktivirao Pernara nakon što je završena operacija Purga. Bitno u cijeloj toj priči je rušenje vlade J.K. kako bi sebi napravio mjesta bilo kao predsjednik stranke, bilo kao premijer ako se HDZ opet dočepa vlasti.

    avatar

    06.03.2011. (21:41)    -   -   -   -  

  • buha

    a sad pogodite kome treba slučaj BOSANAC?
    imate pravo...sigurno.

    avatar

    06.03.2011. (22:09)    -   -   -   -  

  • pravda

    Pozdrav!

    avatar

    07.03.2011. (07:04)    -   -   -   -  

  • pravda

    Slučaj Purda su neljudski u svoje političke svrhe uzeli i Srbija i Bosna i tako pokušale po tko zna koji put Hrvatskoj poturiti da je zločinačka i u svijetu je nikakvom prikazati.Purdom se želilo reći da su hrvatski branitelji i oni u Bosni i u Hrvatskoj ubijali nepopravdano protivničku vojsku i civile.Ovdje se opet želilo lagati protiv Hrvatske!To što Srbija laže i Hrvatskoj poturiva i nije za čuditi jer drugo i nije za očekivati a neshvatljiva mi je ta Bosna koja se na ovakav neljudski način zahvaljuje Hrvatskoj za sve ono što je humano za nju učinila.Hrvatska vojska je branila Bosnu od srpske najezde i najezde JNA i da nije bilo hrvatskih branitelja ta ista Bosna bi u svojoj tzv.Krajini (Bihać,Cazin....) doživila onu istu tragediju koja ju je stigla od srbočetnika i JNA u Srebrenici.Zahvaljuje se Bosna neljudski Hrvatskoj i na onoj humanoj gesti kad je Hrvatska i sama ratom pogođena i opustošena pružila utočište masama prognanih i izbjeglih iz ove zemlje.Nebih rekao da je nedužni hrvatski branitelj Purda iskorišten od strane nekih u vladi Hrvatske.Ovim se se dirigiralo iz vana od vojnopolitički jakih zemalja a posebno od Britanije a i Amerika kojoj nikad nije za virovati je tu imala upletene prste.Oni koji se još sićaju pokreta "Hrvatsko proljeće" sedamdesetih u Hrvatskoj,znadu i za to da je taj pokret od Amerike u početku bio odobren,narod se radovao,i sam njihov ondašnji predsjednik dolazio je u Jugoslaviju i uzvikivao "Živila Hrvatska" da bi taj pokret uz pomoć Amerike i njenog predsjednika kasnije bio i ugušen.I sam Tito je onda taj pokret formalno odobrio da bi ga smišljeno kasnije ugušio i bio je to opet zločin nad Hrvatima,iza onog u Bleiburgu i na križnim putevima.I Vesna Bosanac će biti iskorištena u nečije političke svrhe kao i naš branitelj Purda,dobro upućeni znadu u čije svrhe.Tko se u politiku barem donekle ne razumi,neka se ne upušta u pisanje ovakvih postova!Pozdrav svima!

    avatar

    07.03.2011. (07:54)    -   -   -   -  

  • Boris

    @semper contra

    HRVATSKU OD HDZ-a MOŽE SPASITI SAMO HDZ-a

    1. Neobično interesantna i lucidna analiza.

    2. Slažem se i s onom konstatacijom da se je preračunao, odnosno da su se preračunali ( HDZ ), ako su mislili da će skrenuti glavnu pažnju s tekućih problema, pa tako isprovocirati ponovo " spašavanje Hrvatske". A tko može spasiti Hrvatsku, ako ne samo HDZ ? Spasiti Hrvatsku od HDZ-a može samo HDZ ! Pronađite mi nekog drugog !

    3. Tako je to kada glavnu politiku vode doktori liječnici : dr. Hebrang, dr. Milinović, dr. Pašalić, dr. Granić, etc. Tko je među njima glavni psihopat, ja neznam. Jedan dr MANIJAK sad momentalno leži u austrijskom zatvoru, a da ih je zahvatila sve paranoja, to znamo već odavno.

    4. Ali, nemojmo biti čisti licemjeri. Gdje smo mi ( narod ) u toj priči. Ako vlast proizlazi iz naroda, a proizlazi, gdje smo mi u toj priči?

    avatar

    07.03.2011. (13:09)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @Boris
    Do sada smo bili "v goricama" i uz gemište popevali "još Hrvatska ni propala dok mi živimo!" Izgleda da se ipak malo pomalo situcija mijenja. Ali mislim da će još puno vode proteć, Savom, Dravom i Dunavom dok hrvatski narod postane zaista prava POLITIČKA snaga.

    avatar

    07.03.2011. (15:12)    -   -   -   -  

  • buha

    @pravda nije političar . On pjesnik koji je slijep i gluh na činjenice . Ali svatko ima pravo na svoje mišljenje.
    Nešto se može i od srpske politike naučiti u pogledu obrane svojih ratnika..bez obzira što su bili i u Bosni u Hrvatskoj uvaljeni u krvoprolića. Krvava opsada bosanskih gradova je njihovo djelo a ... vidi vraga , proganjaju branitelje poput Divjaka . Sutra će valjda i Delića i td..

    avatar

    08.03.2011. (00:50)    -   -   -   -  

  • kerempuh

    O nesretnoj sudbini Purde svi su rekli sve.
    Mene, kak običnog Kerempuha, potepuha, najviše je rasrdila režija povratka u Hrvatsku :
    umjesto da izmučenog čovjeka posjednu u auto i iz Zenice odvezu doma u Vukovar ženi i djeci o kojima je sanjao dva mjeseca,
    Jadranka Kosor šalje avion po njega
    pa - Purdu iz Zenice dovoze autom u Sarajevo do aerodroma, voze ga avionom u Osijek, iz Osijeka autom u Vukovar!!!!
    Zašto?
    Samo i isključivo da bi hadezeovka Kosor ubrala poene kod birača i branitelja.
    A zar ne bi prije stigao autom od Zenice do Vukovara?
    A zar ne bi novac koji je utrošen za let zrakoplova od Zagreba do Sarajeva, od Sarajeva do Osijeka, od Osijeka do Zagreba bio
    jedino pametno utrošen da je darovan Purdi - desetak tisuća kuna za njega, trudnu ženu i troje male djece?
    Hrvatska je totalno luda zemlja s ludom Premijerkom i Vladom.

    avatar

    08.03.2011. (22:16)    -   -   -   -  

  • Boris

    @kerempuh

    Moje čestitke tebi na konstruktivnom razmišljanju.

    @Lasert...

    Uskoro možemo postaviti pitanje da li u ovoj zemlji bude još netko NORMALAN ? Osim @seper contra, koji za 8. mart poklanja ženama cvijeće.

    avatar

    09.03.2011. (11:33)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @kerempuh
    Trebalo je ispraviti svo brdo kikseva koje je Vlada napravila u vezi Purde. A onda je tim svojim postupkom napravila novi kiks. Što je bilo i za očekivati.

    avatar

    09.03.2011. (23:35)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Purda slučaj je prstom Providnosti postao koristan za promociju / javno izražavanje NE u EU ideje, a što poput svete vode djeluje na rogate nam i repate, papkaste aktualne političare, dobro je to primijetio bloger@ sagittariusclassic.

    avatar

    16.03.2011. (03:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...