Komentari

ringispil-u-mojoj-glavi.blog.hr

Dodaj komentar (47)

Marketing


  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    A joj...ovo je baš ženski post, ženski stav! Pa dobro, blago njemu, valjda....U ružičastom Svijetu!

    avatar

    06.03.2011. (20:09)    -   -   -   -  

  • zločesta curica

    A znala sam da ćeš tako komentirati:-))))
    No, jednostavno mi je tako došlo-valjda faza u kojoj imam više estrogena...Ponekad si moram i dozvoliti malo ružičaste, da ne zaboravim kako je lijepo biti obična žena-ionako sam najveći dio vremena Xena ratnica...
    A njemu,valjda mu je blago...Ili nije-jedno od toga dva.Da bar znam....
    No, pitam se volite li vi muškarci ovakve izjave svojih odabranica, što bi ti rekao da dobiješ ovakav mail ili poruku(znam da je sladunjavo, ali eto baš sam htjela to objaviti)?

    avatar

    07.03.2011. (20:43)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Naravno da volimo, ali naravno da bih se i uživo malo šalio oko toga! Oko njega, pa što te briga zapravo, ti imaš ružičaste naočale i to ti naravno paše, trebalo bi i njemu. Ali dalje od toga ionako ne možeš, dalje je njegova priča, lutrija, sjećaš se? Ako mu se i približno ovako obraćaš, a ne trza kako treba, tako mu i treba, ionako je onda čisto gubljenje vremena i mentalne snage!!! Tko nije prezadovoljan vašom ružičastom fazom, ruku stavljam u vatru, nikada niti neće biti! I da budem jasan, ne sprdam se, onesvijestila bi se da možeš pročitati desetke mojih poruka toga tipa, doduše, kako mi se učinilo iz tvoga komentara, trunčicu smišljenije napisane... Ono, recvimo, pola-pola, dođe mi baš pisati nekome, a vrlo dobro znam kako, što.....
    I bez brige, puno sam puta rekao, muškarci ostaju zauvijek djeca u koječemu, pa teško možeš biti presladunjava ili pretjerati, kada to kažeš, kako god, onome tko te baš želi!

    avatar

    07.03.2011. (21:33)    -   -   -   -  

  • zločesta curica

    Ok, ako mi bude nedostajalo inspiracije, zamolit će tebe da proslijediš koju od tih porukica:-)))
    Lako je meni kad imam tebe -gdje god da zaškripi, ti ćeš već iznaći način kako pomoći ( i ne šalim se, puno puta su mi tvoje riječi dobro došle):-)
    Zadovoljni ili ne, faze poput ove su dio ženinog svijeta, emocije prednjače u odnosu na razum i logiku- i vjerujem da vas to ponekad izluđuje, a ponekad usrećuje...
    Imam dojam da mi je i skori dolazak proljeća malo pripomogao u bojenju svijeta, osim hormona. Osjećaš li ti možda nešto slično sa dolaskom lijepih dana?Osim što to znači tanju odjeću, kraće suknjice , manje toga što moraš mentalno i fizički skidati?

    avatar

    08.03.2011. (11:42)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Jedino ne znam gdje si uočiila toplije dane, pa duša mi se smrzla ovih dana.....Čak sam osobno naložio mamin kamin u nedjelju... Ali, da, Ljetne haljinice su još uvijek sasvim aktualne.
    O tom odnosu emocija i razuma kod žena bi se pak dalo malo duže i sasvim argumentirano razgovarati, ha?! Meni baš ne znači sasvim da vam prevagnu prečesto emocije, ako vam se to desi u trenutku, a u dogledno vrijeme razum korigira. Muškarci, dapače, puno češće stoje iza svojih emocionalnih odluka i poriva. Možda bih čak mogao tvrditi da emocionalne eskapade i prateće brzoplete odluke mogu doduše poslužiti svrsi u nekim pojedinačnim probitcima muškaraca, ali da je to samo put, cilj, iole važniji, ide tek s pristankom razuma! Kod većine žena, odnosno muškaraca koji uopće imaju kakv cilj, osim ubosti koji puta, ili uopće želju da vas imaju iole kompletnije....Nikada se nisam zavravao da trikovi, potezi, poput spomenutih porukica, cvijeća ili maštovitih iznenađenja, doista mogu nešto preokrenuti. Neeee..., oni tek posluže kao okidač, povod, ali sve su one već ranije prilično definirano, svjesno, odlučile da hoće mene....bez ikakve sumnje! Ja samo malko pripomognem tijeku stvari, realizaciji.

    avatar

    08.03.2011. (18:11)    -   -   -   -  

  • zločesta curica

    A što to znači još uvijek?Ono, hvala Bogu nisam prestar da se tome ne veselim:-))?Može li muškarac uopće biti prestar da ne primjeti lijepu ženu i lepršavu haljinicu?
    Glede zime, dan , dva jest sunčano -a meni je i malo sunca dovoljno da podigne raspoloženje, bez obzira što je hladno (eto sad pišemo i o vremenu-još da razmjenimo koju liječničku dijagnozu i definitivno smo za dom umirovljenika:-)))
    A ne znam , kod mene je ipak emocija uvijek ta koja prednjači, a razumom je moram korigirati kad shvatim kako su odluke utemeljene na emotivnoj podlozi definitvno krive... No, to ne znači kako ću donijeti brzopletu odluku na temelju čiste trenutne emocije-mora biti dulje vremena prisutna da bi bila vjerodostojna. Možda je to ono što se čini kao prije definirana,svjesna odluka da hoćemo baš nekoga određenoga?

    avatar

    08.03.2011. (22:52)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Tko zna, možda i proradi obrambeni mehanizam, primjerice od kada je jasno da neću postati pilot, uopće više ne zagledam jet-ove, niti me zanimaju novosti o njima....
    Svakako jest primjećivati vrijeme staračka crta, ali je činjenica da sam previše bio po vani ovih dana i da nisam mogao ne primjetiti. Utješno je da su se tresli i neki mlađi, pa....Imao sam mudru baku, znam se nasmijati često kada upadnem u neku njezinu priču. Rekla je da su prvi znaci starosti kada pažljivo i obvezno gledaš prognozu, makar te se zapravo baš i ne tiče, kada se digneš ugasiti svjetlo u hodniku i kada pokupiš prvi krivi ekser, a da bi ga kao poslije izravnao i ponovo upotrijebio!
    Samo drugim riječima pričaš istu priču, emocija je najvažnija, ali je smjesta korigiram kada shvatim da je kriva, a provodim je samo nakon dužeg studiranja, iliti razmišljanja.....(ali je ona i dalje glavna !??? Aha....)

    avatar

    09.03.2011. (17:53)    -   -   -   -  

  • zločesta curica

    Dobro, upetljala sam se očito u kontradikciju vlastite izjave-no sa ženskog stajališta ona je logična i istinita:-) No, kad mi emocija poruči da nešto jest to ili nije to , ma koliko logički razmišljala, ipak se ustanovi da me osjećaj nije varao. Evo primjerice, jedna igrica ovih dana koja po mome osjećaju nije obećavala na početku, unatoč logici i trudu nije se pokazala drugačijom.
    Svodi li se tvoj zaključak na to kako su žene jednostavno proračunatije u davanju sebe? Više važemo, manje odmjeravamo i dajemo?
    Nadam se kako još dugo nećeš uključiti isti obrambeni mehanizam za žene kao i za avione-bit će pusto bez tvojih priča i komova na tu temu u blogosferi ...no vrijeme nam uvijek ostaje:-)))-i ne znam prognozu za sutra-da se zna:-)))

    avatar

    10.03.2011. (15:08)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Da, mislim da su žene opreznije, pa i proračunatije, nekako kao da ste se posve uklopile u forsiranu tezu kako vi uvijek nešto dajete, mada je očigledno drugačije. Ali koga briga za očito, ha? Vjerujem da osim tog očitog psihološkog pritiska čitav život, na vas utječe i naučeno, svijest da dobivate mistificiranjem, tog najjačeg oružija, ali i čitave priče uokolo. Plus realna opasnost od posljedica, koje za nas nema, bar ne izravno, pa ju niti možemo tako ozbiljno shvatiti. Neizbježan rezultat dakle, tko se hoće s vama igrati mora uzeti u paketu. Neki su mi biseksualci koji bar tvrde da su pokušali oboje, te mogli biti zadovoljni u oba slučaja, tvrdili da su baš zbog toga odabrali muške. Koji nemamo mogućnost izbora...hja, trudimo se. Jedino je malo maglovito kako to da vi niste tako zadovoljne, baš redom. Ili ste i same povjerovale u koješta, pa umjesto jednostavnosti na tanjuru tražite sliku u ogledalu? Rugala se sova sjenici, ....ha?!
    Ne planiram još neko vrijeme baciti koplje u trnje, ali oprezan čovjek ipak mora imati rezervnu varijantu....recimo praviti se blesav. Opet, tko zna, možda sam baš ja generacija kojoj će tehnologija omogućiti i nezamislivo? Kažu da želja makar frcne skoro do kraja, ostalo je samo tehnološki problem.

    avatar

    10.03.2011. (19:00)    -   -   -   -  

  • zločesta curica

    Pa zar ne dajemo ;-)? Rekoh već kako je u korjenu tog procjenjivanja potreba za sigurnošću koja nam je biološki uvjetovana-bar tako tvrde pojedini znanstvenici.
    Inače me osjećaj kako neka situacija može ugroziti sigurnost mog svijeta može ponekad baciti u očaj-čak iako je više riječ o subjektivnoj nego objektivnoj procjeni. Pa sam pokušala saznati što je to i zašto-naravno , vezano jest dijelom uz hormonsku sliku, ali kažu da je riječ o frontalnom cingularnom korteksu koji kod žena tako reagira na moguću nestabilnost u okolini.Naravno, to ne opravdava , samo objašnjava pojedine ženske postupke.
    A tko reče kako nemaš mogućnost izbora:-))? Samo ti se ta mogućnost ne sviđa:-)). A glede zadovoljstva-previše očekivanja je uzrok svakog nesporazuma-pa tako i u vezi. I da, još sve te bajke koje sa nam usađene u glavu pogoršavaju situaciju. A vama ostaje da se sa time nosite-i još sa svojim očekivanjima pride.
    Jesu li i drugi muškarci srednjih godina tako zabrinuti glede mogućih tehnoloških problema, kako stojite sa tom temom u AFTTU-u?

    avatar

    11.03.2011. (12:59)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Ne znam, mnogi sredovječni muškarci imaju zamjenske hobije, pa valjda nisu zabrinuti, ja još nisam pronašao niti jedan, pa je točno da mi izgleda zabrinjavajuće ono što dolazi. Osim toga nemam razloga ovdje , pa niti inače, lagati da sve funkcionira kao pred 10-15 godina, da i dalje mogu što sam mogao tada. A baš mi se hoće, s vremena na vrijeme...., čak i makar malo pomaći pokoju granicu. I nemam nikakve zadrške oko tehnološke pomoći pri tome. Istim rezonom mogao bih ja pljuvati po kremama protiv bora, strija, ili čega već. Ali neću jer mi je bolje s njima....i obratno! Razgovaramo dosta iskreno, nema niti druge mogućnosti, jer svako preseravanje bude sasječeno u startu, sve jako dobro znamo...Ima već pokoja godina više kada je poslljednji od nas pokušao farbati oblake, pa se morao okladiti ili opovrći. Pojeli smo mu i popili trećinu plaće.....
    Nemam mogućnost izbora! Kakva je to mogućnost koja me ne privlači? No, nije to tako strašno s vama, nekada igrice toga tipa i zabavljaju, na dio se čovjek navikne pa i ne primjećuje tako. Ali nekada mi se čini da zbilja svi gubimo zbog nepostojećih ograda i opasnosti. Jer, sve ove razloge žene-majke možeš objesiti mačku o rep u situaciji u motelu za jednu noć, a ipak ne ostaju ispred njega. Kakva stabilnost, sigurnost, pa i dobar glas, ako negdje sretneš nekoga tko te zapali, potrošite se, popijete ujutro kavu i raziđete se? A to vam se, dakle bez pravog razloga, da tada zakočite, dešava neusporedivo češće nego muškarcima. A nije jer se ne zapalite, ili vam ne bi bio gušt!!!

    avatar

    11.03.2011. (17:49)    -   -   -   -  

  • zločesta curica

    Ne čini ti se, gubimo svi zbog tih kočnica-ali kad ne ide...A zašto ne ide, to bih i ja samoj sebi voljela jasno objasniti-jer propustih više nego pokoju dobru priliku za zabavu zbog kočnica...Ali , opet ne mogu reći kako se kajem zbog toga -dobro, možda i postoji neka prilika koja izaziva taj osjećaj -no u globalu mi je ipak draže što se zaustavim. Jednostavno se ne (s)nalazim u takvim igrama. Evo primjerice, ni na koji način se ne mogu natjerati na vezu sa oženjenima, ma koliko da mi se svidi potencijalni. Ne ide i gotovo, mada znam što tražim, očekujem i koliko mogu dati. Princip, repić odgoja, idealizam ili negativna iskustva-što je točno uzrok ni sama ne znam, ali sam odustala od toga da to promijenim...
    Glede izbora, sama sam zaključila da urođeni hetero stav ne možeš promijeniti-mada sam u nekoj fazi pomislila da bi to bilo dobro rješenje:-))( i da, sve detalje ću ti potanko opisati ako se to promijeni- vidim već te sličice u tvojoj glavi-no ne nadaj se previše:-)))
    A dobar glas-e to je tek apsurd-baš sam danas saznala od mog doktora kako smo postali meta lokalnih tračeva:-))) samo zbog terapija, evo smijem se tome cijeli dan. Ili oni vide ono što mi ne vidimo:-))?
    Nikako ne mislim da je nešto loše u tehnološkoj pomoći -pa to ide nama u prilog :)))) Samo me ponekad brinu moguće posljedice i nuspojave,pa ponekad komentiram tvoj stav iz čiste skrbi za tebe (majčinski instinkt valjda)ali baš i nisam upućena u detalje... Misim da to sa funkcioniranjem nije samo muški problem, i mi smo svjesne da nam vrijeme ide i da je sex sad različit od onog mladalačkog-mada mi se sad čine neke stvari boljima...

    avatar

    11.03.2011. (21:17)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Jest bolje sada, bez sumnje. Znanje i iskustvo su ogroman adut, prednost. U mladim danima je jako dobro samo stoga što se za bolje ne zna. Uostalom, praksa je pokazala, stariji muškarci upravo stoga i mogu tako dobro vezati mlađe žene. Bez obzira na druge objektivne probleme generacijskog jaza koji se pojavljuju.
    Ha,ha,ha...dobar glas, pa poznato je da ga bar polovinom čini puka slučajnost, sreća, ako i možeš utjecati na ostatak. Ljudi baš ne žele da netko ima dobar glas, osim možda za Majku Terezu, dakle svi moramo to uzeti u obzir, biti svjesni da je namjera obratna, ako je ikako moguće. Valjda ljudi lakše žive sa svojim manama, prozivajući tuđe?
    A oko propuštenih prilika, hja, pa mislim da tu odmah zaigra i obrambeni mehanizam, evo propustila sam bez veze nešto lijepo, ali i bolje da je tako, zbog.....Tko refleksno misli, jebote, opet sam zeznuo kao zadnja budala?! To bi bio prevelik teret. Ili ono čuveno, a, da je bilo tako dobro, već bi se pronašao način, desilo bi se! Mada znamo zapravo da ne bi, da se stvari rijetko samo tako dešavaju.....

    avatar

    12.03.2011. (09:06)    -   -   -   -  

  • zločesta curica

    Kako se odmah ograđujemo objektivnim drugim problemima:-))
    A tračevi-parafraziram Vasu -da me vide drugačijeg , sami sebi ne bi valjali...
    Refleksno pomislim često kako sam zeznula kao zadnja budala-pa se onda izvlačim kako znam i umijem sama pred sobom. No, mislim da to svi radimo, malo je toliko blesavih ili bahatih da vjeruju u svoju nepogriješivost.
    Misliš kako zastati i povući kočnicu nije baš mudro -prije potez nekoga tko se ne zna prepustiti spontanosti trenutka, tko preozbiljno shvaća ovaj svijet?Malo me muči ta dilema, činim se sama sebi previše ozbiljnom i preopreznom u nekim sitacijama.....

    avatar

    13.03.2011. (16:43)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Kada su to sve zatvoreni krugovi. Teško možeš jedan dan početi iz početka, objektivno, čisto logično, ovdje i sada. Pa i kao da nisi žensko, ovdje i sada! Načelno, teoretski, što loše, a što dobro, može donijeti avanturica? Uz normalne siguronosne mehanizme da imaš dovoljno vremena i argumenata da potencijalni nije baš jučer pobjegao iz ludnice. Dobro je jasno, svjež, zanimljiv doživljaj, užitak sexa, neko toplo vrijeme u kojemu se oboje kao međusobna novost i senzcija, trudite ostaviti što bolji dojam, ugoditi si. Zvuči bolje od otići kući i u samoći gledati bezvevzni TV program, zar ne?! Loše? Osjećaj izgubljenog vremena zbog bezveznog sexa i kontakta od početka s bezveznim, nezanimljivim čovjekom. Možda i rizik od neplaniranog hvatanja u neku, makar privremenu, osjećajnu zamku, vezanja, dakle kompliciranja života. Pogotovo s godinama, uz sve pouzdanije procjene ljudi uokolo, nije teško vidjeti da bi zapravo vrijedilo pokušavati, da zbroj mora biti pozitivan, a bez nekih jako loših iskustava. Čak i da uspije samo svaki drugi puta. Ali ako na jednu stranu vage stavimo sve naučene i nametnute kočnice i pitanja, naravno da gore navedeni odnos više nije tako nedvojben i jasan....a ta situacija je realnost, drugo su samo teorije, koliko god dobre bile.
    Uvjeren sam u objektivne druge probleme oko Lolita tema, probao na koncu, čak poput Muje, više puta. Ne znači da sam postao kategoričan protivnik, ali me nitko neće uvjeriti da se ne kreće s bar 30% hendikepa, početnog tereta. A njega nikada ne treba podcjenjivati na početku, jer sigurno će ga se pojaviti kroz vrijeme još!

    avatar

    13.03.2011. (19:25)    -   -   -   -  

  • zločesta curica

    A uvijek postoji more drugih stvari osim gledanja TV-a-koji ,btw, držim u uglu samo za ukras- i koje radije činim no da gubim vrijeme na ono za što nisam sigurna da će mi donijeti bar isti nivo zadovoljstva. Tako da mi je dobra knjiga i glazba vjerojatniji izbor od nekog tko mi se ne čini zanimljivim na neko dulje vrijeme od jednog , dva test-pokušaja...
    Ili previše očekujem, ili se branim, ili sam jednostavno ziheraš...
    Odustajem pomalo od pokušaja mijenjanja nekih stvari unutar mog svijeta , puštam ringišpil neka se vrti na isti način kako je i do sad radio...
    Dakle, odustaješ od mlađih? Mislim kako je malo muškaraca koji su to spremni učiniti, hvalisanje trofejima mi se čini popularno među srednjovječnom populacijom (eto kad se i sam tu svrstavaš, počinjem te tako kategorizirati). Ili oni samo glumataju, dok se u sebi nose sa razočarenjem ?

    avatar

    14.03.2011. (21:01)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Ma, gle...hvalisanje s trofejima....to je ipak pretežno legenda, bar iza dvdesetih. Čak i praktično gledano, kome se hvaliti i zašto potenrncirati rizik da čuje tvoja žena, njezin muž i tako to? Pa čak i ona sama, a vjerujem da joj se ne bi svidjelo.... Pa onda sve ove opasnosti s mobingom, sa zabranjenim relacijama na poslu i kojekuda. A nekako su se i vremena promijenila, nije više na nekoj cijeni sex na brzaka, tek da je bio, ne sjećam se kada se netko time hvalio.
    Osobno naprosto tvrdim da osim zategnutijeg tijela i možda nekog lakšeg puta jer manje znaju i mogu predvidjeti, sve ostalo je na strani onih preko tridesete. Zbilja je. I na stranu sada žene kojima je prestalo biti stalo do sebe....i bilo čega. Ako i zaboravimo stvarne sudare generacijake razlike u slučaju neke veze, suživota, dakle izvan postelje, sex s polovnjačama je bolji, kvalitetniji, dublji i sa neusporedivo senzacionalnijim mogućim rezultatima! Lijepo je vidjeti devetnaestogodišnju ekstremnu minicu na ulici, ali zapravo je to sfera jet-ova o kojima sam pisao.
    Mijenjaš pretpostavke da bi izvukla odgovarajući zaključak! Tko je pomislio da bi, ili bi trebala, u postelju s nekim nezanimljivim? To se podrazumijeva, od svih loših društava, sami smo sebi najbolje! Ali da je dobra knjiga bolja od koga zanimljivog i uzbudljivog, pa makar mu na čelu ne piše dug zajednički život, je posve netočno! I to dobro znaš! Tako da će biti, a kako se od čega realnog nemaš zašto braniti, da previše očekuješ. Ne u načelu, ali da primjenjivo na svaki puta....

    avatar

    14.03.2011. (21:37)    -   -   -   -  

  • zločesta curica

    Blago meni kad sam među poželjnim polovnjačama:-)))A gdje izvuče taj nadimak, mislila sam kako se to odnosi na one oko 45-te,sad se osjećam staro:-//
    Ne mjienjam postavke, pisao si malo više o situacijama za jednu noć gdje treba donijeti odluku da ili ne, koliko gubimo ili dobivamo,na to sam mislila. Ako se radi o nekome tko može obećati donekle duži period druženja, pravilo sa knjigom ne vrijedi, naravno.
    Nekako me sve manje privlači ideja o dugom zajedničkom životu, razdovjeni životi su opcija koja je manje podložna prokletstvu navike.
    Glede vremena, eto bar koji lijep dan da ti se ogiju stare kosti:-))) Primjećuješ li živost na licima sugrađana, dulje poglede dama-ili u mom slučaju mjerkanja gospode-ili se meni samo čini kako se sa proljećem budi i potreba za flertovima, novim ljubavima,zanimljivim druženjima?

    avatar

    15.03.2011. (12:49)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Meni se čini logična definicija, mlade do trideset, polovnjače idućih 30, pa onda posljednjih 30.....dok je 45 samo matematička sredina! Ti misliš da su mladi do 45, a stari iza, ha?! Kada bolje razmisliš, moja podjela je kudikamo povoljnija. He,he,he...
    E, sada, svaka situacija počinje s prvom noći i jedino sigurno oko svake situacije, ono o čemu doista samostalno donosiš odluku, jest ta prva noć. Sve ostalo je, pošteno govoreći, na jako dugačkom štapu. Na koncu ta teza se može logički tjerati do apsurda i obratno, sve provjeriš, odvagneš, preispitaš, odlučiš se, i sve propadne opet prve noći. zbog istog katastrofalnog sexa. Ne vrijedi ti sada reći ono što si zaustila, kako ne bi bilo bitno....Jer neću povjerovati!
    Doduše nisam ljubitelj zime općenito, ali baš niti ljeta, ponajviše zbog propisanog dress coda. Ali ne vežem uz to niti specijalne sexualne konotacije. Već iz dubokog poštovanja prema izvjesnim kaminima, krznima i tako to..... Mada je točno i da je teško ne sjetiti se magičnih ljetnih noći, šuma mora i zrikavaca. Naravno i osobitog, svilenkastog, bljeska izvjesnih neosunčanih dijelova tijela napetih na mjesečini....Pa da, ja uopće nisam metereopat, niti jako izbirljiv, he,he,he...

    avatar

    15.03.2011. (20:21)    -   -   -   -  

  • zločesta curica

    U redu, prihvatit ćemo takvu podjelu, mada bi bilo bolje da se mladost računa bar do 40-te...a po toj definiciji ja sam mlada a ti polovnjak :-))))( mislim, kako uopće glasi naziv za muškaraca tih godina?)
    Nego, koliko je to proteklo od posljednjeg susreta sa Anđelom, nešto si se uzmaštario....ili je to ipak utjecaj proljeća:-))?
    Neću reći da nije bitno kad jest jako bitno, pa ne mogu zamisliti da pokušavam održavati vezu u kojoj je sex katastrofa. Dobro, možemo ponekad malo tolerirati nešto, ali u konačnici tu nema sreće. Što muška populacija kaže, kako vama ide kompenziranje po tom pitanju?

    avatar

    15.03.2011. (21:54)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Nekima jako slabo ide, kao na primjer meni! Mada možda to i nije pravilo, neki moji poznanici tvrde da u toj priči naprosto igra vrijeme, navika, poput pušenja na primjer. Nakon nekog vremena ti više ne fali stalno. Preusmjere se fokusi zanimanja, dopustiš da te drugo ponese, preokupira. Bar do slijedećeg, uvijek mogućeg, inicijalnog paljenja, nekog sudbonosnog susreta i pogleda. Ako se uopće desi....Ne znam ovisi li to o početnom položaju, jer mi se čini da niti oni nisu isti, da nekima nikada to nije tako važno i ispunjujuće. Da su možda po tome sličniji ženskom rezonu, prioritetima. Dok ja nikada nisam krio da uvijek žene promatram prvo sasvim muško-šovinistički, seksistički, zamišljajući ih u vrlo indiskretnim pozama...i tako to. Da sam uvijek u blizini privlačne žene s istom idejom kao vodećom, koliko god to bila i samo misao. Naravno, naučim ih brzo cijeniti i zbog ostalog, ali uopće nisam siguran da uprkos toga ikada taj redosljed interesa bude doista promijenjen, da mogu ikada ženu koja mi se sviđa zabilježiti u pamćenju bez te činjenice, recimo samo kao vrhunskog stručnjaka, da ne razgledam pažljivo, makar i deseti puta, čitavi paket....
    A podjele, pa nisu li sve obojene nekim partikularnim pogledima? U svakom slučaju ne veseli činjenica da sam svakako, vrlo vjerojatno, prevalio polovinu puta. Od tada naprosto godine počinju nestajati, smanjivati se njihov ostatak. I to tada, po prvi puta, izaziva misao o toj činjenici.
    S, sada, nije naravno pravilo, ali ipak imam jak dojam da žene znaju tolerirati i malo više i malo dulje, recimo čitav život. Nešto što bi se lako nazvalo početničkim, na samoj granici da uopće jest. Zločesto gledano, i dobro da je tako, jer koliko god tako bilo, vi ste itekako svjesne da ima i nešto iza horizonta, pa nama nekima mnogo toga lijepog stoji nadohvat, a što bi nam trebalo biti praktično nedohvatljivo....Mislim da bi se jako iznenadila što mi sve neke žene, s ne tako malo godina, u trenutcima iskrenosti, navele kao potpunu, šokantnu novost i nedoživljeno.

    avatar

    17.03.2011. (09:04)    -   -   -   -  

  • zločesta curica

    Poznat mi je dobro tvoj stav, no nisi jedini, ne brini se. Ponekad se točno može pročitati u muškom pogledu baš to- kako nas okrećete, svlačite, igrate se ....Simpatičan mi je taj odsutni izraz lica, jasno piše da ono što pričate nema veze sa onom o čemu razmišljate:-))) Još su mi slađi oni pogledi za koje mislite kako ih nismo opazile-ne zaboravite da je ženski periferni vid bolji od vašeg-vidimo i ono što mislite da ne gledamo:-)))) Recimo kad gledamo u oči, možemo primjetiti i i što se događa nešto niže....
    Što bi me to toliko iznenadilo? Da mnoge ne znaju što je to doživjeti orgazam sa dugogodišnjim partnerom ? Pa to mi je poznato, čula sam to od ponekih žena-no srećom , nisam doživjela:-) Ili misliš na nešto drugo?

    avatar

    17.03.2011. (21:13)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Pa da, i to se dešava, bukvalno, ali još puno češće u nešto blažem obliku, da se nikada ne ode dalje od klimave dvojke i uhodane šeme s tri klasične poze u vlastitom krevetu, pet minuta jednom tjedno ili još rjeđe.....Ma, pa ima žena kojima je bilo iskreno neugodno samo kada sam poželio uopče ih gledati gole na svjetlu....kamoli podrobnije razgledati, ili samo detaljno istražiti prstima.
    Sjećam se jedne gospođe, čak i koju godinu starije, s lijepim bračnim stažem, koju sam prvo jedva nagovorio da mi kuha ispred kamp kućice samo u pregačici što joj je taman pokrivala guzu ako je sasvim uspravno stajala, a da bi na koncu od uzbuđenja jedva završila ručak zbog, valjda podjednako moga i ostalih zainteresiranih pogleda u napučenom kampu...Na kraju me sama odvukla unutra...i poslije rekla koješta lijepoga za muške uši....
    Lijep je osjećaj kada mi se učini da je s nekim odobravanjem ili bar onako fakinski, uhvaćen taj moj pogled, uzvraćen, možda baš pod njegovim utjecajem prebačena noga da suknja klizne malko višlje......svakodnevne igrice za uveseljavanje pučanstva.

    avatar

    18.03.2011. (10:43)    -   -   -   -  

  • zločesta curica

    A svakodnevica bi bila poprilično pusta kad si ne bi dozvoljavali takve male vragolije, radovali se tim bezazlenim igricama, zar ne?
    Dobro, već sam rekla da previše svjetla nije poželjno, jel, nakon nekih godina, ali baš mrkli mrak? Pa kako vidjeti izraz muškog lica i procijeniti koliko mu se sviđa to što radim?
    Cccc, kvariti fine gospođe-pa zar ti nisu reki kako drugima ne valja raditi ono što ne želiš da oni tebi urade;-)))?
    Pohvale i novom postu, fino, ko kockica čokolade -samo stavi napomenu da nije preporučljivo čitati ako ideš tu večer sam u krpice:-)))

    avatar

    19.03.2011. (15:33)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    He,he,he...tko kaže da ne želim?
    Svjetlo, tama, neobične situacije, uopće pomak sexa s perifernog, ili osrednje važnog, kako je uobičajeno, u centar razmišljanja i djelovanja, doživljaj sexa kao samog po sebi vrlo važnog, kao jedne od svrha svekolikog djelovanja je podjednako filozofsko i praktično pitanje. Uvučeš se sam, svojim fantazijama i željama, ili dopustiš drugome da te uvuče....ili pak ne! Motiv može biti zaljubljenost, radoznalost, ili neki trenutak kada su slučajno odškrinuta vrata, kada se desilo nešto drugačije, što je bar zaljuljalo ustaljene navike i očekivanja. Pa i inače nas tako nešto zna preusmjeriti u nekom novom smjeru, prema novom hobiju, društvu, poslu....Naravno, bar pola puta se ranije svekolike ograde i mentalne barijere pokažu previsoke, ili stjecaj okolnosti i ne da praktičnu priliku, ili vodić nije dovoljno motiviran....Pogledaj spomenuti primjer, gospođa je slučajno imala takvu pregačicu za kuhanje, to prijepodne je vrijeme spriječilo odlazak na plažu, pa je preostalo previše vremena, bila je još prilično povodljiva zbog neuobičajenog buđenja, čitava situacija joj je bila sasvim nova i uzbudljiva....Naprosto se skupilo sve protiv nje (ili za nju, već kako se gleda), mada bi u devet od deset pokušaja najiskrenije odbila....Plus valjda njezin osjećaj da u ludosti od svega četiri dana, koju si je napokon dopustila, treba sve pokušati...smije se sve pokušati, jer gotovo da i nije stvarnost u pitanju, koliko je sve stubokom iznenada drugačije?!? Sindrom Alice u zenlji čudesa, ha?! Bar meni je sasvim neuobičajeno, pomaknuto, jednako uzbudljivo kao i objektivni atributi, izazovi.
    Pa da, sličica i jest točno to, mali, slatki bombončić koji se kadikad desi, kada je valjda onaj gore posebno dobre volje.....

    avatar

    21.03.2011. (09:23)    -   -   -   -  

učitavam...