Pomislih isto kao i ti za taj rukopis i za istu kuharicu koju davno nađoh na dnu noćnog ormarića svoje bake... Priznaj, koliko dugo je već imaš? Ja je držim pri ruci, listam je kad mi prifali smiješak na licu... Teško je napisati par riječi, a da je ne poželiš prepričati baš cijelu, zar ne? Izvanredna recenzija, pošalji je na: http://www.najboljeknjige.com, neka što više sestara dozna i pročita... Ljubac veliki, hvala ti za ovo i za sve jabuke...
06.03.2011. (14:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eh, misko, nisi sasvim u krivu .... kad su mi jabuke i kuharica već bile pri ruci, usput sam i priču napisala ... pritom sam, doduše, ribajući jabuke malko rakrvarila prste na trenici, no mislim da to neće priči pokvariti okus ... stavit ću je na blog za dan dva, dok se dopeče ... :-)
pozdrav i tebi, iz sunčanog no hladnog osijeka ...
06.03.2011. (15:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fizikalac, najprivlačniji dio ove kuharice upravo su recepti naših baka... :-)
ma, ne zaobilazim te. svratim ponekad na tvoj blog, no pošto dugo nisi komentirao moje postove mislila sam da si zaboravio jezerca pa se nisam htjela nametati ...
inače, trepćem još uvijek, a jezerca se i mute i bistre ... i ja sam s godinama sve luđa. ponekad mislim kako mi nikad neće poći za rukom odrasti ... :-)
06.03.2011. (21:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Draga Rusalka, ugodno je na Tvojim jezercima...U pravu si, ima puno, puno nesipričanih veselo-tužnih priča kućnih ljubimaca...Ja se nadam da Ti uživaž s mickama..:))))) Ovu kuharicu sam svoga vremena predstavila na svom blogu, kada je imala promociju u Zagrebu - i doista, predivna je, vizualno i okusno, sa svim sastojcima koje nudi - a najvažniji je - ljubav....Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
06.03.2011. (21:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
haha i hehe...čovjek se ovdje nasmije i nasmijulji i od posta i od komentara i iluzija i aluzija i shvati da je opet onaj raščupani ajnštajn bio u pravu glede svoje relativne relativnosti i relativnosti apsolutnosti ili obratno ili upće nije tako već tko zna kako i svakako....hm. malo mutne vode u barici tjera na dubokoumnu filozofiju, malo biste vode u lokvici zadivi čula i pobudi emocije, a srce taknuto strijelicom onog bucka-debeljucka vidi čarobnost i ljepotu svuda oko sebe ...čudno je biće čovjek. čemu ljubav ako ne usrećuje, čemu patnja kao ne prosvjećuje...a, opet svuda oko nas baš takve ljubavi i baš takve patnje...kad na čas stanem da razmislim, pa se zamislim, čini mi se da sam nešto sasvim drugo htjela reći, ali onda opet...je li bitno? sumnjam da je i james znao na šta će ispasti i kako će završiti onaj njegov roman toka svijesti, pa kad nije on veliki znao kud ga vodi cijeli roman, što bi ja mala znala za jedan komentar. no, rekla bih da mi se mora priznati da malo tko može ovoliko lupetati, a ništa ne reći....hahhaha...ru, nemoj se truditi shvatiti, prošla je ponoć, mozak spava, a prsti kuckaju sami od sebe i bez nadzora....a nije isključeno i da ja već duboko spavam i mjesečarim pišući komentare okolo....tko zna, tko zna...nitko ništa ne zna....osim dobriše....laku noć:))))))))
07.03.2011. (01:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki, hvala na lijepom komentaru. pozdrav tebi i goldie, od mene i macana. :-)
pozdrav i tebi, julia. :-)
doista, necutako. jučer navečer zavirih na tvoj blog i nije ga bilo. drago mi je što je jutros opet tu. :-)
s pravom se smijuljiš, zelena. sve je apsolutno relativno. barice i lokvice bistre se i mute ne obazirući se na nas dvonošce i naše filozofije, iluzije i aluzije, na naše tokove svijesti, plitke patnje i duboka prosvjetljenja. a činjenica da su kuharice najprodavanija književna vrsta dokaz je da onaj trapavi bucko-debeljucko gađajući srce najvjerojatnije ipak pogađa želudac.
pazi da, mjesečareći, ne upadneš u kakvu lokvicu, snjeg se počeo topiti. :-)
eh, gogoo, nevješti kuharu. ne sumnjam da vješto spravljaš šaroge s bljuštom. :-)
kada jesti a kada biti pojeden, draga gali? pa, ima smisla u svjetlu činjenice da su ljudi u svojoj povijesti često bili kanibali.
nauči uzimati pod hitno, mila. kuhanje nije bitno. uvijek možeš, kako veli branka somen, naručiti nešto iz cateringa. :-)
07.03.2011. (07:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lavica
Odmah moram naglasiti,predivan blog!
06.03.2011. (13:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zmajka
Pomislih isto kao i ti za taj rukopis i za istu kuharicu koju davno nađoh na dnu noćnog ormarića svoje bake...
Priznaj, koliko dugo je već imaš?
Ja je držim pri ruci, listam je kad mi prifali smiješak na licu...
Teško je napisati par riječi, a da je ne poželiš prepričati baš cijelu, zar ne?
Izvanredna recenzija, pošalji je na: http://www.najboljeknjige.com, neka što više sestara dozna i pročita...
Ljubac veliki, hvala ti za ovo i za sve jabuke...
06.03.2011. (14:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
rU
hvala na ponudi, titovmasakr.
no, očito ne djelimo ukuse ... ni, glazbene a ni bilo koje druge, čini mi se ...
hvala, julija.
dobrodošla na moju vrtnu klupicu ...
:-)
eh, zmajčice, poprilično dugo.
i to ne jedan primjerak već čitavu malu hrpicu primjeraka, spremnih za poklon sestricama, kad im osmjeh usfali ...
:-)
upravo ribam jabuke, hoćeš li malko, s cimetom?
06.03.2011. (14:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
misko
Ovo je pravo iznenađenje: pomislio da imam priču ispred sebe...
Umjesto priče, miris ribanih jabuka dolepršao je na krilima vjetra do mene
(nakon dugotrajnih porođajnih muka, priča je odjednom izlepršala iz mene)
Lijep pozdrav iz hladne Rijeke u kojoj bura caruje :-)
06.03.2011. (15:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
rU
eh, misko, nisi sasvim u krivu ....
kad su mi jabuke i kuharica već bile pri ruci, usput sam i priču napisala ... pritom sam, doduše, ribajući jabuke malko rakrvarila prste na trenici, no mislim da to neće priči pokvariti okus ...
stavit ću je na blog za dan dva, dok se dopeče ...
:-)
pozdrav i tebi, iz sunčanog no hladnog osijeka ...
06.03.2011. (15:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mushin munen
zgodno : )
pedivna galerija slika : )
06.03.2011. (18:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
rU
hvala, nihy ...
:-)
fizikalac, najprivlačniji dio ove kuharice upravo su recepti naših baka...
:-)
ma, ne zaobilazim te. svratim ponekad na tvoj blog, no pošto dugo nisi komentirao moje postove mislila sam da si zaboravio jezerca pa se nisam htjela nametati ...
inače, trepćem još uvijek, a jezerca se i mute i bistre ...
i ja sam s godinama sve luđa. ponekad mislim kako mi nikad neće poći za rukom odrasti ...
:-)
06.03.2011. (21:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Draga Rusalka, ugodno je na Tvojim jezercima...U pravu si, ima puno, puno nesipričanih veselo-tužnih priča kućnih ljubimaca...Ja se nadam da Ti uživaž s mickama..:)))))
Ovu kuharicu sam svoga vremena predstavila na svom blogu, kada je imala promociju u Zagrebu - i doista, predivna je, vizualno i okusno, sa svim sastojcima koje nudi - a najvažniji je - ljubav....Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
06.03.2011. (21:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lavica
Doista je jako ugodno na jezercima tvojim,ugodno oku ...
Lijep pozdrav od mene
06.03.2011. (22:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Na juznoj strani lopte
...zgodna i interesantna kuharica....:)
06.03.2011. (23:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
greentea
haha i hehe...čovjek se ovdje nasmije i nasmijulji i od posta i od komentara i iluzija i aluzija i shvati da je opet onaj raščupani ajnštajn bio u pravu glede svoje relativne relativnosti i relativnosti apsolutnosti ili obratno ili upće nije tako već tko zna kako i svakako....hm. malo mutne vode u barici tjera na dubokoumnu filozofiju, malo biste vode u lokvici zadivi čula i pobudi emocije, a srce taknuto strijelicom onog bucka-debeljucka vidi čarobnost i ljepotu svuda oko sebe ...čudno je biće čovjek. čemu ljubav ako ne usrećuje, čemu patnja kao ne prosvjećuje...a, opet svuda oko nas baš takve ljubavi i baš takve patnje...kad na čas stanem da razmislim, pa se zamislim, čini mi se da sam nešto sasvim drugo htjela reći, ali onda opet...je li bitno? sumnjam da je i james znao na šta će ispasti i kako će završiti onaj njegov roman toka svijesti, pa kad nije on veliki znao kud ga vodi cijeli roman, što bi ja mala znala za jedan komentar. no, rekla bih da mi se mora priznati da malo tko može ovoliko lupetati, a ništa ne reći....hahhaha...ru, nemoj se truditi shvatiti, prošla je ponoć, mozak spava, a prsti kuckaju sami od sebe i bez nadzora....a nije isključeno i da ja već duboko spavam i mjesečarim pišući komentare okolo....tko zna, tko zna...nitko ništa ne zna....osim dobriše....laku noć:))))))))
07.03.2011. (01:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepo rečeno oovoj kuharici, volim recepte naših baka. (nevješt kuhar).
07.03.2011. (03:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
rU
luki, hvala na lijepom komentaru.
pozdrav tebi i goldie, od mene i macana.
:-)
pozdrav i tebi, julia.
:-)
doista, necutako.
jučer navečer zavirih na tvoj blog i nije ga bilo. drago mi je što je jutros opet tu.
:-)
s pravom se smijuljiš, zelena. sve je apsolutno relativno.
barice i lokvice bistre se i mute ne obazirući se na nas dvonošce i naše filozofije, iluzije i aluzije, na naše tokove svijesti, plitke patnje i duboka prosvjetljenja. a činjenica da su kuharice najprodavanija književna vrsta dokaz je da onaj trapavi bucko-debeljucko gađajući srce najvjerojatnije ipak pogađa želudac.
pazi da, mjesečareći, ne upadneš u kakvu lokvicu, snjeg se počeo topiti.
:-)
eh, gogoo, nevješti kuharu. ne sumnjam da vješto spravljaš šaroge s bljuštom.
:-)
kada jesti a kada biti pojeden, draga gali?
pa, ima smisla u svjetlu činjenice da su ljudi u svojoj povijesti često bili kanibali.
nauči uzimati pod hitno, mila. kuhanje nije bitno. uvijek možeš, kako veli branka somen, naručiti nešto iz cateringa.
:-)
07.03.2011. (07:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...