Komentari

elle-woods-gone-brunette.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • champs-elysees

    Tak svejedno tko ide, pjesma je bezveze, druge dvije su doduše bilo još gore.

    avatar

    06.03.2011. (07:34)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Meni je drago da to ne gledam nekako. Ne znam ni kako izgleda to gastarbajtersko djetešce. Žaka ipak ne možeš ne primijetiti.

    avatar

    06.03.2011. (09:39)    -   -   -   -  

  • baba ljutica

    Kratko i jasna, transparent ti je dobar

    avatar

    06.03.2011. (09:54)    -   -   -   -  

  • turimti

    čemu toliko jala prema "gastarbajterskom djetetu".smeta nam školovana hrvatica iz dijaspore, a ponosimo se kada tereza pjeva za luksemburg, feminenke za bosnu...čudna uskogrudnost...žak će pričekati na odlazak u eu, a tvoj transparent bi do tada mogao glasiti:
    -dole vlada, odo/h/smo ja(mi) u europu!

    avatar

    06.03.2011. (11:27)    -   -   -   -  

  • Neverin

    meni je draža bila jedna radio emisija koju su na radio puli puštali u 22 h navečer koju su vodili Fritz i Ptica iz Kud Idijoti, tamo su održali festival kojeg su nazvali Gedora posvećen šljakerima :)

    avatar

    06.03.2011. (12:42)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    čisto mi je drago da sam svih ovih pet ili koliko vikenda lumpala pa nisam uspjela vidjeti niti jednu epizodu zvanu Dora. he!

    avatar

    06.03.2011. (13:25)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    @turimti: Nisam rekla da mi nije u kukiju kad tereze i ini pjevaju za ne znam koga. Smeta mi ruzna zenska koja lose pjeva stupidni pjemuljak - moje misljenje. Ionako se uvijek
    sramotimo nekakvim spodobama i pseudopjevacima s nadripjesmama, mada se ruku na srce svi sudionici sramote. Ali Jacques mi je zakon, a radi mu se konstantno nepravda.... Jer ima i glas i zelju i kapacitet (nisam mislila na zeludac). I ovu dotepenku kao i obicno neko gura. Smeta mi sto se stalno dovlace neke nule i tuke i tukci koji u svojoj zemlji ne mogu postic ni tako minorne ciljeve kao sto su pobjede na izborima ljepote (2 tuke) ili dojcland nahte superstar (zanamari lalic), ili su svjesne koliko su ispodprosjecne ko ova austrijanka i onaj mali iz idola pa bi eto pokusali prodat se nama jadnima. Nostalgija, ljubav prema domovini (halo? Domovina ti je Austrijaaaaaa...). Ono, da, totalno mi idu na onu stvar.
    Nego, ta austrijanka bi po ovome kao bila bolja od domace ekipe jer njena strana diploma vrijedi vise od nasih diploma domace obrazovane mladezi??? Joj, sori, jalna sam na nju jer se sve moje titule i diome iza kojih stoji dosta godina rada ne mogu mjerit s njenom obrazovanoscu?
    Jesam, malo sam ksenofobna kad su ovakvi u pitanju. Ne voli hdzovo biracko tijelo ni domoljubne izdrkotine kojima se pomusava pokrpat nedostatak talenta ili bar onog neceg... Dovoljno bezveznih i nadripjevaca imamo i doma.
    @svi ostali: meni je dora bezveze i nisam ni pratila osim od polovice finala. Skicala sam na jubitu kandidate i vise puta proplakala od jada kojem sam bila izlozena. Osim Zaka. Finale sam morala pogledit cisto da vidim, jer se vec dva tjedna govori da ce ova roda pobijedit. Uostalom, logicno. Jer mi kopiramo proslogodisnje trendove, i ako je prosle godine pobijedilo ubogo thinksvapsko djevojce disonantnog pjeva i krestavog glasa, onda moramo i mi dovuc nekakvu jadnicu. Po mogucnosti je odjenut u robu iz kineza, pustit je da se sama nasminka i opere kosu pola sata prije nastupa.
    Jebote, sto sam se snervala oko dore, ko da mi je bitna... :p

    avatar

    06.03.2011. (17:45)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Nije nas sjebala dijaspora nego zdravi razum ljudi da je bolje da na Eurosongu za hrvatsku bude amaterski glas i lijepi izgled poput Celine Dion,od našeg renomiranog Žaka kojem to ne treba. Plasman će biti isti, ali prezentacija bolja. I tko još u Europi gleda Eurosong? Luzeri.

    avatar

    06.03.2011. (18:56)    -   -   -   -  

  • barba

    ne znan ko gleda jurosong, ali i terry wogan je priznao da je to evropska blokovska podjela.

    avatar

    06.03.2011. (19:22)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Još jedan transparent koji neće ništa promijeniti :-)).

    avatar

    06.03.2011. (22:46)    -   -   -   -  

  • anspik.

    vidjela sam tu malu na sekundu neki dan, tj. čula sam ju. bilo mi je dosta. :D

    avatar

    12.03.2011. (19:17)    -   -   -   -  

  • showdown2000

    Uh, ako ovisimo o Žakovu konačnu odlasku na Eurosong načekat ćemo se.
    Ali, meni je Žak baš simpa i navijam za njega ;)

    Btw ja uopće nisam znao koji je to k. na tv-u bio svaki tjedan. Vidio sam neke foršpane pa mi se par puta činilo da se 5-6 tjedana vrtim u krug. Ono svake subote Dora, pa opet Dora, pa opet (...ček šta to nije bilo prošli tjedan ?!)

    Sreća da se na internetu mogu informirat bez da se mučim to gledat i shvatit.

    avatar

    13.03.2011. (16:43)    -   -   -   -  

  • Psycho fashion

    Predobar transparent! :-)) Kradem!

    avatar

    13.03.2011. (19:13)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Nisam uopce vidjela Doru, ali mislim da je tocno sto si rekla za Jacquesa, simpatican je.

    avatar

    16.03.2011. (16:01)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Probuuuudiiiii seeee!!!! Stiglo proljećeeeee!!!

    avatar

    22.03.2011. (17:48)    -   -   -   -  

  • fulvus

    jacques jest najbolji, ali da me ubiješ ne razumijem zašto se ove godine biralo na ovakav način! zašto moramo ići ako nemamo pjesmu koja bi nas dostojno predstavila? zašto raditi trošak da nas netko sramoti?

    avatar

    25.03.2011. (16:30)    -   -   -   -  

  • pegy

    Ne mogu reći da je Daria bila moj favorit (nekoliko cura bilo mi je dobro, a i Jacques svakako samo da nije toliko prepotentan i pun sebe), ali nije mi bila baš toliko loša. Prvo, mislim da ne pjeva loše iako je Jacques kao vokal sigurno bolji. Drugo, mislim da nije u redu komentirati njezin izgled i izrugivati se, jer onda po tom kjluču nije baš ni Jacques maneken. Sve u svemu, Eurosong je već jako dugo parada kiča pa onda i najbolje prolazi onaj tko se u tome snađe najbolje. Mislim da Daria neće imati problema sa snalaženje, osim toga to što zna njemački jezik moglo bi joj pomoći. Nekako sam uvjerena da nas neće osramotiti. Mislim da gore od Dade Topića ipak ne može. :))

    avatar

    27.03.2011. (16:50)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    ...a gdje si ti ?

    avatar

    08.05.2011. (22:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...