Komentari

msnstatus.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Ali dražeN :)

    Kako god, vrijeme će nam proći. E da sam znao da neće uvijek biti isto, ne bi gubio dane u ludo, a kamoli noći, ali dobro, nikada nije kasnio za nove pogreške ;)

    avatar

    07.03.2011. (20:59)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Jel jako dobre prijateljice? :D
    *Ja pak i dalje često stvari shvaćam strašno doslovno. Ili mi jednostavno nije jasno. :Z
    Pješačenje je privilegija ljudi koji trebaju proći manje od pet kilometara. Ali svejedno vrlo melematično djeluje nakon vozanja među pametnjakovićima što gledaju kako se provući zanemarujući pritom moguće ozljede drugih. :

    avatar

    07.03.2011. (22:14)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    To je stari vic o homoseksualcima :/

    avatar

    08.03.2011. (08:14)    -   -   -   -  

  • Norra Šahini

    ahahahah :D
    prijateljica je luda i napaljenaaa ^^ haha :D

    novo.

    avatar

    08.03.2011. (14:57)    -   -   -   -  

  • Johnny-Bradata kurva

    Ko se nije skrio, jeben je bio, magarac je bio tri put pušio...puj pik ne važi

    avatar

    09.03.2011. (08:51)    -   -   -   -  

  • Ibeee

    Prijateljica baš ništa ne prepušta slučaju?
    Ovim putem je pozdravljam :)

    avatar

    09.03.2011. (13:51)    -   -   -   -  

  • Euro

    nema da nema...hehe

    avatar

    10.03.2011. (11:11)    -   -   -   -  

  • Ali dražeN :)

    Ti si meni jako simpa, ali ipak neću žmurke sa tobom :)))

    avatar

    10.03.2011. (19:36)    -   -   -   -  

  • SATAN ŠAKIĆ

    juhu davore tuuuuuu sam , nadji me , šifra mala bi dala :)

    avatar

    10.03.2011. (20:46)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Genetika - Europljani imaju duže noge, a Azijati duži trup - to je jedan od primjera po kojima se dokazuje da su Europljani u prošlosti jeli meso (trčanje radi lova, potrebni mišići u udovima), a Azijati povrće (duži probavni sustav). Bez obzira na prehrambene navike čovječanstva od sada nadalje, taj se DNK više ne mijenja, bijelci su bijelci, Azijati su Azijati..
    U prošlosti se dakle u Europi jelo meso, ali domaće svinje tek u doba civilizacije i to zato jer nije bilo drugog izbora (Europa je bez sunca po zimi, nema povrća, samo poneka vrsta ukiseljena i sačuvana, nema mesa, samo smrznuto ili osušeno), a rak debelog crijeva je bio popularan, ne u toj mjeri kao danas, jer se nije mogao jesti samo jedan dio mesa (morao si pojesti cijelu životinju, što je raznolikost u prehrani, ništa se ne baca). Danas je u Europi i Americi jedan od tri najčešća uzroka raka, u Britaniji najčešći uzrok smrti, a nažalost sve više čak i u Japanu radi amerikanizacije i McDonald'sa. (Ipak je Japan izgubio u Drugom svjetskom ratu.)
    Kad bismo jeli više riba i povrća, takve bi nam se bolesti smanjile, i druge se ne bi povećale, jer riba nije štetna čak ni ako je strana, iako u Hrvatskoj možeš donekle redovno na tržnici pronaći samo losos od stranih riba (a Japan npr. najviše ribe uvozi iz Hrvatske, pogotovo tunu, i ne smeta im naravno).
    Ako te zanima zašto Afrikanci imaju manje oboljenja debelog crijeva od bijelaca, iako i dalje dosta jer su pretežno mesojedi - u, po našim standardima manje civiliziranim zajednicama, Afrikanci jedu neprerađene biljke s mnogo celuloze. Ljudski želudac ne razgrađuje toliko celuloze pa ona pročisti crijeva. Problem je što je meso najteže probaviti te fekalija ostaje u crijevima, upija vodu, širi se i pritišće crijevo, te stanice postaju maligne i ako se ne mijenjaju prehrambene navike, rak debelog crijeva je gotovo nemoguće izbjeći.

    avatar

    11.03.2011. (08:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...