Komentari

hms.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Znatiženjna

    Možete li molim vas samo napisati koji timovi i u kojim kategorijama se natječu na regionalnim natjecanjima? unaprijed hvala!

    avatar

    03.03.2011. (17:22)    -   -   -   -  

  • HMS

    Pa kad nismo? Kao sto znate u kvalifikacijskim listama objavljuju se sudionici natjecanja. Objava kvalifikacijskih lista naša je obveza temeljem akata HMS-a, tako to radimo vec 15 godina, zašto bi sada bilo drugacije?

    avatar

    03.03.2011. (19:44)    -   -   -   -  

  • io

    Imam jedno pitanjce..
    Pošto je regionalno zapadne hrv. na otoku postoji li možda mogućnost da se pomakne u unutrašnjost..jer po mom mišljenju pola timova neće doći zbog udaljenosti i zbog toga što je prvenstvo na otoku i dosta toga će se trebati i potrošiti samo na put????

    avatar

    03.03.2011. (19:50)    -   -   -   -  

  • xx

    pa ako neće doći na regionalno, onda nemaju pravo sudjelovanja na državnom...a sigurna sam da im to baš i nije u interesu :)

    avatar

    03.03.2011. (20:58)    -   -   -   -  

  • HMS

    io:
    Svi su imali prilike javiti se. I nisu se javili. Zato je prvenstvo na otoku. Tko ne dodje nema pravo sudjelovanja na drzavnom, kao što to kaze xx.

    avatar

    03.03.2011. (21:34)    -   -   -   -  

  • xy

    naš savez je pun razumjevanja za male klubove. pa mi cijelu godinu radimo i pripremamo se za državno i na kraju nam se dogodi ovo. ako ne odemo na regionalno nemožemo na državno, a ako odemo na regionalno nećemo imati novca da odemo na državno, tako da u svakom slučaju neidemo na državno. mislim da to nije u interesu saveza, da se klubovi koji su lošijeg financijskog stanja raspadaju zbog ovoga. razmislite malo o ovome što sam napisala, još nije kasno, a mislim da će se većina složit samnom. nemojte nam to radit!

    avatar

    03.03.2011. (23:53)    -   -   -   -  

  • HMS

    Administracija ne donosi odluke. Ovu oduluku je donijela Skupština još prije nekih 3 godine (jednoglasno) i mi je samo provodimo.

    Konacno, nitko nije zabranio timovima iz Zapadne Hrvatske da organiziraju regionalno prvenstvo. Zasto se nitko nije primio organizacije?

    HMS temeljem akata u tom slucaju spaja regionalna prvenstva. Smatrate li da ovaj sustav nije dobar predlozite drugaciji na Skupštini. No, do tada administracija mora provoditi aktualne akte.

    Dakle, obratili ste se na krivu adresu. Da administracija donese odluku protivno Skupštini i aktima prekrsila bi svoja Statutarna ovlaštenja.

    avatar

    04.03.2011. (00:29)    -   -   -   -  

  • Znatiženjna

    Pa kad čete objaviti popis timova koji se natječu?

    avatar

    04.03.2011. (10:33)    -   -   -   -  

  • za znatiželjne

    ajme što ste dosadni... pa pustite ljude nek dišu, naš savez to uvijek objavi na vrijeme i u roku tako da kad bude vrijeme za to objavit će ga.. pa tek su raspisi objavljeni šta sutradan se već zna tko ide na koje prvenstvo???????????

    avatar

    04.03.2011. (11:29)    -   -   -   -  

  • HMS

    Kasifikacijske liste se objavljuju nakon proteka roka prijave za natjecanje. Tako je to vec 15 godina!!!!!

    avatar

    04.03.2011. (17:58)    -   -   -   -  

  • ich

    a kada će na red doći "slike" staza?

    avatar

    06.03.2011. (09:42)    -   -   -   -  

  • HMS

    Slike staza su poslane svim timovima na sluzbenim raspisima. Ako je vaš tim clan HMS-a preciznu skicu staze i prostora za koreografiju ste dobili poštom.

    avatar

    06.03.2011. (10:27)    -   -   -   -  

  • ž

    mislim da 'xy' dolazi vjerojatno iz tima koji je mozda i htio organizirati regionalno no mozda termin za dvoranu nije bio dostupan pa eto..

    avatar

    06.03.2011. (22:23)    -   -   -   -  

  • ž

    p.s. zovem se željka, zato stavih slovo ž, da ne bi bilo pomutnje da zelim u necije drugo ime pisati

    avatar

    06.03.2011. (22:24)    -   -   -   -  

  • HMS

    Da, da... te dvorane su jakoooo zauzete. Kod nekih vec dobrih 15 godina. U tih 15 godina nikako da pronadju neki slobodan termina u dvoranama. Cak su i trgovi i ulice zauzeti da se ne moze ni drzavno organizirat. Vrlo zauzeti gradovi.

    avatar

    07.03.2011. (03:05)    -   -   -   -  

  • ž

    Ma dajte Alene, prestanite vise takve komentare pisati.. Tko kaže da nema termina 15godina? Htjela sam reći da nije dovoljno par mjeseci ranije rezervirat jednodnevni termin, nego čak i godinu dana ranije, ako je to vama smiješno, onda nemam komentara. Niste razmišljali da neki timovi možda nisu u tako dobroj financijskoj situaciji kao drugi timovi?

    avatar

    07.03.2011. (22:58)    -   -   -   -  

  • HMS

    Moj komentar se odnosio na to da neki timovi u 15 godina ni jedan jedini puta nisu uspjeli organizirati cak ni regionalno prvenstvo. U 15 godina!!!! Sorry, ali tu nema izgovora, nego se samo radi o onima koji vole imati sve na zlatnom pladnju (a najcesce takvi su i najveci "kriticari").

    Ovdje bih jako volio napomenuti još jednu stvar. Klinca Sela su mjestasce od jedva 2.000 stanovnika sa preskromnim proracunom i malim brojem potencijalnih djevojaka. Opcina nije bogata i vrlo im skromno pomaze. Ako su oni do sada mogli organizirati nekoliko regionalnih prvenstava, jedno drzavno i brdo smotri, onda je svima ostalima "financijski problem" samo i iskljucivo izgovor.

    Evo vam i drugi primjer, da ne kazete kako je u malenim mjestima to lakse. Pula je bila u financijskoj banani, a organizacijki u još gorem stanju (management koji ih je gusio, imali su svega 10-tak djevojaka). Aktivirali su se u savezu, naucili sve sto se moze iz brda seminara koje su pohadjali. Rezultat: velik broj djevojaka, dobra financijska situacija, izvanredni rezultati. Organizirali su regionalno i svake godine organiziraju smotre. Imam ja takvih primjera još brdo...

    Koji je ono vama izgovor?

    P.S.
    Meni to uopce nije smješno. Meni je to tragicno sto ste napisali. Samo ne zbog sazaljavanja, nego radi toga sto trazite izgovor!

    avatar

    07.03.2011. (23:21)    -   -   -   -  

  • ž

    gledajte, ja se slazem s vama u potpunosti s ovime sto ste napisali. i osobno nisam iz tima koji nije u svih ovih 15 godina niti jednom ista organizirao, radi osobnih razloga necu navesti ime tima, ali organizirali jesmo natjecanja, cak i vise od jednog, samo cu to reci, nego svi znamo da niej jednostavno organizirati i da za to treba razmisljati puno ranije, a ne mjesec dana ranije i ubiti moj komentar nije ''branio'' osobu pod nadimkom 'xy'..i ja također ne vidim smisla u tome da se timove stalno zale da je njima daleko, a neki ni sami nebi pokusali organizirati..nije ovo bila moja izlika, vec jedna mogucnost, neznam..mozda i nije tako kod njih, ja sam samo primjer dala.. pozdrav

    avatar

    08.03.2011. (20:36)    -   -   -   -  

  • hm

    draga ž, a što učiniti kad samo jedan tim u cijeloj regiji nešto organizira i radi, a ostali ništa. znači li to da taj tim ima dvije opcije, ili da svake godine sami organiziraju natjecanje ili da idu u drugu regiju? evo ti još jedan primjer, pa razmisli što napraviti u takvom slučaju?

    avatar

    09.03.2011. (23:37)    -   -   -   -  

  • ž

    po ovom tvom komentaru mogu zakljuciti da si pulska mažoretkinja i ne, niste jedine koje RADE u cijeloj regiji (južna i zapadna)

    avatar

    11.03.2011. (15:43)    -   -   -   -  

  • HMS

    Meni stvarno nije jasno po cemu je ovo Pulska mazoretkinja. Pa oni su do sada organizirali samo jedno regionalno.

    avatar

    17.03.2011. (14:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...