Komentari

roberta-2612.blog.hr

Dodaj komentar (56)

Marketing


  • tonyabee

    maaa. čudak da. ni sam nezna što želi. ljubomoran da. užasno. a ono. ma :S
    ko psihopat jebote. odustala sam. dala sam šansu jednom drugom. taj dečko. uvijek je bio spreman na sve zbog mene. užasno smo se dobro slagali. i slažemo se. mislim da nakon sveg imam pravo bit sretna. zar ne? nadam se da če mi uspjet. :/

    a on. kasnie ako shvati super,al čisto sumnjam. budala je. :/

    Mijenjam raspoloženje u sekundi. Ja uvijek ista, bez promjene. Nadam se da neću s 25 završit sijeda i u ludnici. -.-

    slažem se s ovim. totalno. nadam se da nečeš.al ponekad mislim da ču i puno ranije HAHA >.< ma ovaj život nas svakim danom iznova iznenadi. tako da. nie ni čudo što nas ima toliko koji raspoloženje iz sekunde u sekundu promjenimo :S

    ajde čitamo se. pusa :*

    avatar

    05.03.2011. (09:30)    -   -   -   -  

  • Roberta M. Kos

    grozno.. čemu to neznanje, to me tak nervira kod ljudi -.-
    aj i ja se isto nadam da će sve bit u redu!

    i ja se nadam da neću..
    stvarno?? i tebe pere živčanost? :S
    definitivno nas život svakim danom iznenadi. ali na to sam već navikla.. mene uvijek muči isti problem. i uvijek isti ljudi.
    ali valjd će sve bit okej..

    naravno :**

    avatar

    05.03.2011. (11:09)    -   -   -   -  

  • tonyabee

    maaa. daaa. otkad sam s ovim bivšim. tim o kojem sam ti pričala glupan.
    otkad sam njega upoznala. promjenila sam se užasno.
    i prekinuli smo nekoliko puta.ma nie me brio vredan.
    varo me i lago. al ja sam opraštala. glupača.
    sad vidim da sam pogrešila.takav je jer je znao da ču oprostit.
    i sad je čudan.ljubomoran.iako nismo skupa.al jebe mi se živo.
    :S

    i da.živčana sam.zbog njega.stalno.neznam,al kažem ti ON me totalno PROMJENIO !

    avatar

    05.03.2011. (12:26)    -   -   -   -  

  • Roberta M. Kos

    a gle, jednostavno srce oprosti samo, nisi ti tu kriva.
    ali nema veze, i to se mora proć.
    sada znaš kako sve ide, evo, već ideš pametnije.
    boli te briga, nisi s njim, ne duguješ mu ništa, ne moraš mu se pravdat. uživaj. a on nek bude ljubomoran, nek izgori od ljubomore.

    a ne znam šta da ti kažem na tu promjenu, jer te ne poznam.
    ne znam na koji te način promijenio, osim da si živčana.
    i to nije dobro, znam i sama..
    ali ajde, bit će bolje. samo se ti smiri, sve će doć na svoje.

    avatar

    05.03.2011. (12:33)    -   -   -   -  

  • Sia

    Zapravo imamo isti problem. Ja nikad nisam bila mirna, uvijek poludim na krive stvari i mjenjam raspoloženje svaki drugi tren. Ne znam zašto ali to je tako.
    **
    Jako mi je drago što ti se sviđa blog i moje pisanje, premda ga popravljam svaki dan (ili barem pokušavam). Naravno možemo se čitati, tu nema prevelike diskusije, a ime bloga sam uzela iz jednog filma. :DD

    avatar

    05.03.2011. (13:55)    -   -   -   -  

  • Roberta M. Kos

    ni ja ne znam koji je pravi razlog tome, ali znam da su problemi jedan od razloga..
    a i valjda zato što smo tinejdžeri, u pubertetu, idemo u školu, duramo tamo osobe koje ne volimo, i tako. uvijek se nađe nešto što djeluje na nas.

    ahaa, iz filma.
    ali i eminem ima pjesmu mockingbird, i odlična mi je, obožavam ju.
    svejedno, blog ti je stvarno super, stvarno mi se sviđa, i baš mi je drago što ćemo se čitati!

    uživaj, odoh ja učit i u simse :P
    :**

    avatar

    05.03.2011. (14:20)    -   -   -   -  

  • 5 7 13 21 .

    Uf. Dakle... Slazem se sa ovim tvojim 'sprdnjama' o tinedjerima kojima ljubav nije jednom uzvracena, a oni kao da je kraj svijeta! I druge gluposti... Zivciraju me. Ja mislim da svaka obitelj ima probleme, barem povremeno. Ne postoji savrsena obitelj, moze ostaviti dojam, ali tesko da postoji. I ako te u razredu nesto traze, ne daj im. Nek se sami pobrinu, pa nisu valjda glupi? A i da jesu, nisi ti tu da njihovu glupost spasavas.

    Takodjer mi sve ide na zivce :/ i iskaljujem s ena krivim ljudima! Huh.
    Sto se tice cudaka... I ja sam cudak, ali ja sam cudni dobri cudak. Ja sam cudak na dobar nacin, barem ja tako mislim. xD

    Svidja mi se naslov i samo tako nastavi :D

    avatar

    05.03.2011. (16:37)    -   -   -   -  

  • tonyabee

    maaaaah. neznam šta bi rekla. glupan jednostavno :S

    avatar

    05.03.2011. (17:03)    -   -   -   -  

  • **ina**

    ok....pročitah post,a sada mi reci tko ti je dao sve podatke iz mog osobnog života jer ja to nikada nisam izbacila u nekom postu...ma šalim se,ali me toliko začudilo dok sam čitala...jednostavno ono...wtf?! kaj se to još nekom događa osim meni? da iz čistog mira pukneš i počneš plakati dok gledaš telku..mislim,nevjerojatno...(al da se razumijemo,ja nisam odlična učenica od koje svi sve traže ali to sve mislim u sebi dok traže moju frendicu u klupi i da,ne pušim pa me za to ne tlače,al me tlače zbog konstantne jedinice iz matematike koju ne mogu savladati do zadnjeg roka tek) ali pazi se...to stvarno je loše..ja sam počela šiziti tako otkako sam bila četvrti osnovne,dakle,10 godina..kod mene to traje već jebenih 8 godina,ej!...znam da je to teško,samu sebe već živciraš...a ovo s roditeljima...isto isto...nema fizičkog nasilja osim psihičkog,ali vjeruj mi da neke ružne riječi koje utječu na tvoje psihičko stanje,bole više od nekog šamara da si pokupila...tako da...ne mogu ti ništa drugo reći nego,drži se! ako ćeš trebati kakvu pomoć ili savjet,tu sam jer ja kroz sve to prolazim od malih nogu što se tiče svađe roditelja,a što se tiče škole,otkada sam krenula u školu uopće,a za srednju da ni ne govorim...
    btw..kod mene novi post... :**

    avatar

    05.03.2011. (17:27)    -   -   -   -  

  • Roberta M. Kos

    @5 7 13 21 .: da, jednostavno to živcira. kad nemaju pametnijeg posla ni većih problema, pa u sitnicama traže nešto što će im učiniti život zanimljivijem, a nama zagorčat.
    pa baš to. nema savršene obitelji, svaka ima probleme. neka malo manje i slabije probleme, neka teže, neka i jedne i druge..ma ima svega na ovom svijetu.

    ma nisu ti panjevi iz razreda glupi, već su lijeni. naučili su da se mogu prošvercat uz mene, znaju da stalno pomažem nekome. makar da im prevedem samo jednu riječ, pa to dolazi do instrukcija koje sam održavala iz knjigovodstva jednom tipu iz razreda. preumorna sam više od takvih stvari -.-

    hahahhaa ma i ja sam čudak na svoj način.
    recimo, uvijek sam mrzila alkohol i pušenje, igrala sport, koji sad više ne igram a trujem se ovim sranjima. pred profesorima sam pristojna mlada dama, a pred vršnjacima piiiih. inače otkačena i luda, uvijek za zajebanciju, a često me hvataju napadaji živčanosti.. slušam i cajke i strano, i azru, ma sve xD
    stvarno sam čudna biljka.
    ali ne volim čudake kao što su neki dečki koji ne znaju ni sami što bi, boje se cura, ne volim čudake koji samo sjede na mjestu, šute, čak ni ne gledaju u nikoga koliko ih je strah i sram, ne znaju se zauzeti za sebe. stvarno ima svakakvih ljudi.

    hvala! (:

    avatar

    05.03.2011. (17:32)    -   -   -   -  

  • Roberta M. Kos

    @tonyabee: a ništa, samo se smiri.
    svakakve ćeš još ljude srest u životu, i moraš imat živaca za njih, nemoj trošiti samo na jednu budalu ;)

    avatar

    05.03.2011. (17:33)    -   -   -   -  

  • Roberta M. Kos

    @...Tajno Sklonište Od Tuge...: hahahah a ja gledam, kakvi podaci, šta sam sad napravila xD

    da, mene to puca stalno zbog svih tih silnih problema, što nitko nebi rekao za mene..
    jer izdržljiva sam, svašta sam prošla, nisam balava, mrzim balavost, i onda odjednom nešto takvo.. ne znam što reći sama za sebe..
    a jebiga, svi mi imamo nešto što je loše na nama. ja pušim, pijem, družim se s takvom ekipom, ali sve to nekako, za sve se iskupim tim odličnim ocjenama i dobrim ponašanjem pred profesorima i starijim ljudima, iako moji roditelji znaju da psujem i nisam pristojna jer psujem i pred njima, i to gadno. oni znaju neke stvari o meni, ali ne znaju puno toga. a za te neke, doslovno sitnice, ja krivim njih zbog tih problema. tako da se ja uvijek izvućem..
    a matematika..gle. tako to ide. znam jako dobro i kako je dobiti 1, jer i ja dobivam jedinice, isto tako iz matematike. nikad nisam imala visoke zaključne ocjene iz predmeta gdje ima računanja, formula, kao npr. matematika, kemija, fizika..itd.
    ja sve što se može naučiti - naučim. iz svega dobijem 5, nešto savladam za četvorku. svaku lektiru, odnosno dnevnik čitanja napišem za 5. iz svakog testa, bilo iz stručnog ili općeg predmeta, a da se radi o teoriji, ja dobijem 5. kažem, zalomi se četvorka, pa i trojka, ma i dvojka, jedinica, ali to mi je nekako normalnije za ove predmete s računanjem. takva sam, nikad nisam bila prirodno nadarena za te predmete, ali bogme nikad nisam išla ni na instrukcije i trošila novce svojima. ja iz matematike uvijek imam 2,3, ali to je moja zasluga, ja sam se za to potrudila. i gotovo. ja to mogu. ja se mogu potruditi nakon malo više muke i dobiti čak i 5 iz matematike.
    a možeš i ti..znam da ti je teško povjerovati u to, teško je, ali sve se može. pogotovo kad se mora. držim ti fige da uspiješ ispraviti i da sve bude super!

    ooo da, definitivno riječi nekada bole više nego šamar, ali mene moji ne vrijeđaju..nego, kako da ti to objasnim. takva je situacija da se dovodimo u položaj da jednostavno, ne pričamo u kući jedno s drugome, ili da se oni posvađaju, ali tu nema ni vike ni udaraca, nego prigovaranja. nemrem ti to objasnit jer to ni nije toliko strašno, ali na mene toliko utječe samo ta opća situacija, jako mi šteti živce, zdravlje.
    jer, ja se previše trudim za sebe, za svoje ocjene, upotpunjujem svoje znanje svaki dan, ne prođe dan kad ne uhvatim knjigu u ruke i bar nešto napišem, a i stalno učim jer želim biti netko i nešta u životu..ali bojim se da mi puno toga neće bit omogućeno.. znaš..teško je..
    nemrem ja o tome pisat..boli me previše.

    hvala ti na svemu! također se možeš i ti obratiti meni!
    :*

    avatar

    05.03.2011. (17:43)    -   -   -   -  

  • Juliet S.

    Hej. hvala ti.
    hmmm. netko koga sam čitala?
    napiši mi stari nick, pa ću se sjetiti 100% iako već sad, po opisu iz box-a, mislim na nekoga, al' ne bitno.

    Hrabrost je ono što si rekla. Slažem se.
    Teško je, no ne smijemo dopustiti nekome da upravlja nama, našim životom. Primjerice ono što si ti rekla, ta osoba upravlja nama, nemamo svoj stav i onda se povučemo i drugi upravljaju nama. Kao s robotima ili životinjama, a to nismo, zar ne?

    (tvoj post)

    Ček ti živiš moj život ili što? Kao da sad čitam nešto što sam ja napisala. Da ja sam mlađa i sve to i nisam baš osoba koja se lako iživcira, ako to ne želim, al' kad sam živčana bolje je ne biti u blizini mene. Moji problemi dolaze iz kuće, roditelji naravno. I ne ne zbog tog što ne smijem vani ili ostati vani do 2 sati ujutro, nešto slično tvome. Svađe. To me najviše živcira, a kad me to iživcira onda ne mogu ništa. I ja imam odlične, vrlo dobre ocjene, no ove godine sam popustila. Mislim da je ova situacija u kući uzrok tomu. Sad se popravilo pa i učim i pokušavam popraviti ocjene, ali dokle će to trajati? No dobro ne bitno. Lijepo je čuti nekoga s kim si prije pričao i koga si čitao. :)

    Juliet S.

    avatar

    05.03.2011. (19:28)    -   -   -   -  

  • tonyabee

    sviđa mi se to što si rekla. naravno da nettreba. kreten :S

    avatar

    05.03.2011. (20:46)    -   -   -   -  

  • Roberta M. Kos

    @Juliet S.: ma bolje ne govoriti ništa.. bolje ne otkriti stari nick..

    pa da, a to je najgore kada netko nama upravlja..
    moramo imati svoje ja.
    ja poznam osobe koje samo šute, sjede na mjestu, u mom razredu, s nikim ne komuniciraju, jedva odgovore kada ih se nešto pita.. to je meni užasno čudno. mislim da imaju gadnih problema u životu -.-

    meni problemi tipa: aaa tata mi neda da idem u graaaad.
    ili: alaaaa, ostavio me dečko a bili smo 2 dana u vezi.
    to je nešto što mrzim.
    ja tebi nemrem opisat koliko mene takvo nešto živcira.
    nažalost, živčana jesam, ali kako me i nebi živcirale takve stvari.
    tako je, svađe. bile intenzivnije ili ne, bilo to samo prigovaranje, ali svejedno je problem. i smeta ti. u potpunosti te razumijem. baš to, ne možeš ništa. ali znaš, ja volim držati monologe, s dosta psovki i onako, oholim tonom.. a to pomaže. često postignem da moji propričaju, iako rješenja za taj osnovni problem nema, ali bar nešto postignem.
    vjerovatno je ta situacija kriva, da. ali sjedni, uzmi knjigu u ruke, usredotoći se na tekst, zaboravi bar na tren na situaciju i sve će biti okej.

    definitivno lijepo.
    čitamo se :*

    avatar

    05.03.2011. (21:21)    -   -   -   -  

  • Tinna M.

    Istina je da se malo previše zamaraš glupostima.
    Ne bi te trebalo biti briga za te male balavce.
    Meni je isto 16 godina, i odavno se s takvim stvarima ne zamaram.
    Možda mi ponekad neke stvari na živce idu i skroz popizdim
    jer sam inače pomalo živćana osoba. Ali u zadnje vrijeme nisam.
    Vjerojatno zato jer me za neke ljude i stvari nije briga.
    I mislim samo na one za koje mi je najvažnije.
    Mislim da bi tako i ti trebala. Malo se smiriti i posvetiti sebi.... :*

    avatar

    06.03.2011. (11:28)    -   -   -   -  

  • Roberta M. Kos

    i to je u redu, što se ne zamaraš takvim stvarima, no ja se ne zamaram sitnicama, ja to odmah odjebem. imam prave probleme i stvarno mi ne trebaju sitnice i gluposti u životu, iako me naživciraju.
    baš mi je drago što si ti uspjela kontrolirati i sebe i svoje živce!! da bar ja mogu..
    da, trebala bi..al to je malo teže kraj ovih nekih problema -.-
    al probavam, to da.. moram naći način da se smirim.

    hvala na komentaru i savjetu :**

    avatar

    06.03.2011. (11:44)    -   -   -   -  

  • Juliet S.

    Možda je tako i bolje. :)

    Kako mene takvi "prolemi" žiciraju. ne mogu ti opisati. nekad samo zanemarim takve gluposti i okrenem se, a onda kad dođem kući ili kad sam sama u sebi razmišljam: Dobro koji je tebi kura*?!
    psovke i oholost. tako i ja al nikad ne postignem ništa. zapravo postignem nešto, nešto loše za sebe.
    Pokušavam stvarno, al' ne ide mi baš. no dobro neću odustati.

    Čitamo se. :*

    (btw stavit ću te u linkove. općenito tamo stavim ljude koje preporučam drugima i čije posteve vrijedi pročitati.)

    Juliet S.

    avatar

    06.03.2011. (12:07)    -   -   -   -  

  • Roberta M. Kos

    a istina, psovkama i ohološću postigneš loše za sebe zato jer to tebe čini lošijom osobom, ali meni je pomoglo da maknem idiote iz svog života, a i svima kažem sve u facu.
    jednostavno treba biti gad prema ljudima.
    evo upravo sam loše volje, ne živčana već jadna. zato jer sam baš svojim nepromišljanjem i brslanjem napravila nešto loše, što se tiče jednog tipa, i eto, opet ja ispala loša. ali onda si mislim: pa daj, boli te briga. puno si toga prošla, već si bila u sličnim situacijama s tipovima, i nek misli šta hoće. nek misli tko god šta hoće, samo je bitno da tvoji bližnji misle dobro. i to mi i govore sve osobe koje me vole i podržavaju.
    ali svejedno mi nije bolje.
    tako da ne treba nužno napraviti i reći loše zato jer ćeš i sama završiti tako.

    okej, super.
    ideš i ti meni u linkiće (:

    avatar

    06.03.2011. (13:21)    -   -   -   -  

  • Lavica

    Takva sam i ja ponekad i to je sve normalno,ovisi što je tko doživio i tako se sa tim nosi.
    Hvala na tvom komentaru,čitamo se!

    avatar

    06.03.2011. (14:06)    -   -   -   -  

  • Roberta M. Kos

    da, sve je to za ljude.
    hvala tebi
    pozz

    avatar

    06.03.2011. (14:08)    -   -   -   -  

  • PuccaBoo

    Pozdrav.. vidim da i tebe živčanost muči :S ja stvarno poživčanim nekad O_O ali evo zadnjig godinu dvije sam se smirila malo.. koji je uzrok nisam sigurna.. Imala sam probleme s dečkima i s prijateljicama... sve su to bili fajk ljudi.. Nažalost i najbolja frendica mi je bila fejk..9 godina.. ali eto ja sam uvijek i uvijek ću iznositi sve u facu pa gdje pukne. Život ide dalje i učimo se različitim problemima.. Kao što si navela netko radi problem što ne može u grad. Moja bivša najbolja frendica je plakala jer joj nisu dali love za šminku te se rezala... a godina je imala 17.18... nastavila je to i s 19..ali već dvije godine nisam stupila u kontakt s njom pa ne znam kako je sad, niti me zanima. Netko takav mi ne treba. Pozdrav

    avatar

    06.03.2011. (14:22)    -   -   -   -  

  • Roberta M. Kos

    ooo da, to mi je najveći problem koji imam jer je posljedica gadnog problema -.-
    uhh, da se bar ja mogu smiriti.
    nažalost, takvih ljudi ima puno oko nas..
    ali gle, u svakom zlu se nađe neko dobro. jer otkrila si kakvi su, i maknula ih od sebe. sada možeš živjeti normalno, okružena pravim osobama za tebe, i možeš biti mirna.
    neka! samo ti govori svima sve u facu! boli te briga, zašto bi šutila??!

    Isuseeee..rezala se zato što nije dobila lovu za šminku??
    pa ona nije normalna.
    ja sam svašta proživjela i vidjela, čula, ali brate mili, ovo je stvarno glupost da nemre biti veća.
    baš tako. ne treba ti takva osoba u životu!

    hvala na komentaru, čujemo se (:

    avatar

    06.03.2011. (14:34)    -   -   -   -  

  • Lavica

    Pozdrav od mene još jednom...

    avatar

    06.03.2011. (22:14)    -   -   -   -  

  • Janie B. Page

    nećeš vjerovati, ali nisi jedina. svi si misle kako su problemi ako si u kazni tjedan dana ili ne znam što. nisu čuli ni za što ozbiljnije. i naravno da nisu čuli za zrelo ponašanje. i naravno da su predjetinjasti. u osnovnoj školi bila sam najmlađa u razredu, ujedno i među najzrelijima. i bilo bi im čudno kad bih poživčanila na njihove dječje sitnice i gluposti. ma nek' se gone svi. :$ uglavnoom. živčana sam. i čim dođem pod manji pritisak, cijela strka. sve mi tako ide na živce. tako da, znam kako ti je. proći će s vremenom, tješim se. nadam se da hoće :)

    avatar

    07.03.2011. (20:36)    -   -   -   -  

učitavam...