Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • -U-

    Gdije pokupi ovakve gluposti? Ovaj blog bi trebao biti neki izvor istine i stvarnih dogadjanja svih vremena, a ne gluposti pokupljene iz komunisticko zlocinackog vremena,zar nam nije dosta tog terora, pa sad i ovo, ne samo izmisljeno vec kompletno iskrivljeno, trebao si nam staviti cijeli film "bitka na neretvi" ne samo ovu sliku i par rijeci sto si pokupio negdije na kursu, moram podsjetiti kad je film bio gotov i prikazan zlocincu titu on je odgovorio"nisam ga morao ni gledati znao sam kakav sadrzaj i ishod ima" kazu da se onda Veljko Bulajic prvi put zacrvenio jer je taj isti zlocinac tito teska srca prihvatio da se taj film prikazuje ocito i sam svijestan ondasnje ratne situacije na terenu i gluposti u filmu, sad mozda neko ce iznijeti svoju demagogiju i reci kako onda da je ovaj film prikazan u 46 zemalja svijeta i gledalo ga vise od 200Miliuna ljudi, jest, ljudi gledaju i vece gluposti koje nemaju nikakve veze sa istinom i stvarnoscu.

    avatar

    02.03.2011. (14:34)    -   -   -   -  

  • eto

    ovaj txt je neutralan, govori samo o činjenicama i nikako nije ideološki ili ikako drukčije obojen.

    avatar

    02.03.2011. (14:44)    -   -   -   -  

  • -U-

    pa sta sam ja to drugo i rekao vec o izvrcanju cinjenica, izmisljotinama,nisam ni ja spominjao ideologiju jer o toj ideologiji je vec davno sve receno ZLOCINACKA.

    avatar

    02.03.2011. (15:44)    -   -   -   -  

  • !

    koja budala još veliča partizanine - zločince, to samo može yugonostalgičar, papetokraka je ubila u miru preko 1000 000 ljudi, Staljinove čiste i zločinca-tita koji su ubijalii poslje rata njegove služe KOS,UDBA i DB .... i još crveni kmeri ne miruju , daboga da se sime i ime partizansko zamelo ....

    avatar

    02.03.2011. (22:24)    -   -   -   -  

  • xyz

    www.sredisnjabosna.com/kolumne/2446-kako-se-blaenka-luki-popikila-na-grobo ve-branitelja.html

    avatar

    03.03.2011. (00:24)    -   -   -   -  

  • krilnik

    ovo je kao da slusas radijski prijenos vec davno zavrsene tekme. i znas da su izgubili, li jos uvijek navijas :-)

    avatar

    03.03.2011. (08:40)    -   -   -   -  

  • Šarka

    Ovu stranicu ipak uređuje Jugonostalgičar , radi udbaškim metodama kao u vrijeme kada je bio doušnik "Čuvar Jugoslavije" . Kako i ne bi kad se velikim Hrvatom Uskoplja piše Anun Lučić posljednji sekretar SAVEZA KOMUNISTA JUGOSLAVIJE (u svojoj firmi) i čovjek koji je višestruko nagrađivan za svoje tekstove u kojima je veličao Jugoslaviju.

    avatar

    05.03.2011. (23:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...