Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • buha

    ja se već dugo nakanjivam provjeriti da li je istina da u hrv.UDŽBENIKU povijesti za 8. raz osnovne škole piše da su partizani Zagreb na kraju 2 rata porobili a ne oslobodili.
    nisam to učinila još, nekako mi ne- jasno da povijest može imati dijametralno oprečne ISTINE. Gadna neka nauka, majke mi.

    avatar

    23.02.2011. (16:18)    -   -   -   -  

  • Wall

    kojim tempom, upornošću i sustavno se u HR falsificira povijest od 1990.naovamo (upravo čitamo kako je osuđenik za pomaganje fašistima NDH u antisemitskim djelovanjima, pokrštavanjima, itd, Alojzije Stepinac-novootkirveni "ilegalac, partizan i tajni agent Antante, a ne Sila osovine" )- HR je Orwellova 1984. u kojoj je rat-mir, laž-istina... u najnovijim novinskim falsifikat-feljtonima čitamo o "porušenom Zagrebu, hrvatskom Dresdenu u 'zločinačkim' savezničkim bombardiranjima...srećom tajni agent Zapada Stepinac navodi bombe samo na Nijemce, nikako na civile")... revizionizam povijesti obrnuo je mjerila vrijednosti, etiku, moral... istinu pretvorio u laž..Hrvatska je zemlja laži... a eksteritorijalna županija HercegBosna, uvelike integrirana u HR (novac, simboli, nepostojeća granica,jezik,etnički čista,ekonomija, Aluminij Mostar/HEP RH, itd) paradigma je falsifikata, koju ni iminentna sudska presuda HB prvacima i posredno osuda RH za isto ne može spriječiti da promovira autohtoni hrvatski fašizam na temeljima NDH

    avatar

    23.02.2011. (18:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...