Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Bergaz

    Zanimljiv pogled na nešto što nam se toliko nesvjesno "podvuklo pod kožu" da ni ne reagiramo drugačije nego - "pa to je normalno!".
    Ovdje bih pohvalio donekle slučajno, a možda itekako svjesno postizanje kontrasta između kolorita (simpatičnosti) tih neoficijelnih socijalnih prstenova i akromatskog sivila (dosadnosti) "centripetalnog sustava"...
    _

    avatar

    22.02.2011. (14:32)    -   -   -   -  

  • netko

    s toliko radosti (skoro) svaki dan dočekam da vidim što ima novo na ovom blogu. odlične teme, odličan rad. samo tako nastavi.

    avatar

    22.02.2011. (14:46)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    GP, zaista sam pokušavao u tom pozadinskom sivilu pronaći nekakav kontrast, čak i ne samo u bojama, nego i u motivu ... reklame krase uvijek ulickana i nasmiješena lica, dok je žena koja radi na štandu čini se, pravi ulični "veteran", život je ostavio traga na njoj ... no, nisam ju niti iz kojeg kuta uspio uhvatiti sa nekom takvom reklamnonasmiješenom pozadinom. No, i ovaj koloristički kontrast je isto pogleda vrijedan!
    (žao mi je što nisam uspio registrirati i bogatstvo "pribora" prodavača na štandovima - recimo, nekoliko raznih pivskih gajbi koje služe kao priručne stolice, ovdje je vidljiva tek jedna)

    avatar

    22.02.2011. (16:01)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Kako ulični štandovi nastaju na prometnm dijelovima .-)).
    Imaju šarma :-)).

    avatar

    22.02.2011. (22:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...