Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • M I K U L A N D R A

    želimo buduću vlast koja će ispuniti slijedeće: 1. ukinuti aboliciju i pod hitno procesuirati sve odgovorne za nedjela koja su učinjena od stane agresora . 2.pod hitno bez pogovora obavezno provesti LUSTRACIJU i maknuti sve one u administraciji koji su u posleddnjih 20 god. jednostavno kočili i jedina im je želja bila da Hrvatska nestane . neželimo da više rade komunistička djeca i da i dalje provode samovolju a koja njima i njihovim poltronima najbolje odgovara.dosta je bilo jugoslayija je odavno mrtva .3.želimo poštene i objektivne ljude u administraciji koji će raditi za napredak Hrvatske i dobrobit svih nas.4.obavezno istražiti sva komunistička nedjela i zločine te iste istražiti i kazniti i obavezno objaviti imena i prezimena da građani konačno vide što su radili komunisti pod okriljem antifašizma . mnogi zaboravjlaju da je ne samo evropa nego se je i cjeli svijet odrekao komunizma kada se je sve saznalo koliki je narod stradao pod njihovim okriljem . ( nastavak slijedi sutra)...

    avatar

    22.02.2011. (16:58)    -   -   -   -  

  • Intelektualac

    Prosvjed protiv vlade je jalov, obična glupost i larpurlartizam jer, kao što je autor bloga dobro napisao - rušiti Vladu, dapače, ALI ŠTO ONDA? Ovi prosvjednici ne nude nikakav program, slično onoj inicijativi "stegnite svoj remen, bando lopovska".

    Našem društvu potrebne su korjenite promjene, potrebna je SOCIJALIZACIJA. Žao mi je što među poželjnim političkim snagama u Saboru niste spomenuli Socijalističku radničku partiju, jedinu političku opciju koja nudi alternativu sadašnjoj politici. Spominjete HSLS, po čemu mislite da se razlikuje od HDZ-a i SDP-a? Spominjete Laburiste, koji su se u javnoj percepciji nametnuli kao lijeva i radnička stranka. Lako Lesaru kad ima saborski mandat i popularnost, miljenik je medija. Laburisti, kao i socijaldemokrati, pristaju na kapitalizam! U njihovom programu eksplicitno stoji da kapitalistički sustav neće dovesti u pitanje. Laburisti - isto što i SDP. Radnici (a to je 90% stanovništva, dakle ne samo fizički radnici, nego i sveučilišni profesori, liječnici...), osvijestite se, i glasajte za svoju, RADNIČKU partiju, a ne za prokapitalističke laburiste, socijaldemokrate, itd...

    avatar

    22.02.2011. (17:46)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @Mikulandra: ovo što si napisao su parole ekstremne fašistoidne desnice, koja bi dvadeset godina od pada komunizma (kojeg sam ja rušio, a ti naravno nisi!), proganjali ne samo "komuniste" nego i "komunističku djecu"! Ništa ode toga.

    avatar

    22.02.2011. (17:51)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @intelektualac: spomenuo sam samo one, koji imaju realnu šansu ući u Sabor. SRP i Ljevica Hrvatske nemaju šanse, kao ni zeleni, nažalost. PMSM, trebalo bi biti mjesta za jedno radikalno krilo u Laburistima. Statut im je nažalost vrlo krut. Smatram da stranka mora imati eksplicitne odredbe u Statutu o slobodi osnivanja frakcija. A SRP bi trebao raditi na ujedinjenju s Ljevicom.

    avatar

    22.02.2011. (18:14)    -   -   -   -  

  • Stipe Radilović

    Aktualizirano pitanje KAKO upravljati državom pitanje je veće od Velebita!

    Prije sedam godina oporba je dobila priliku da upravlja državom.
    Nakon nekoliko mjeseci shvatio sam
    da su se za tu ''utakmicu'' vrlo loše pripremili,
    pa ih je publika ispratila zvižducima.

    Od obećane golijade (razotkrivanje i procesuiranje lopova u privatizaciji) nije bilo ništa.

    Ali, ni viziju razvoja Hrvatske nisu osmislili
    već su gasili bezbrojne male ili veće požare.

    Ako na kormilo dođu ljudi koji će UČITI voziti avion pun putnika
    ispratit će mo ih sa žviducima!

    Stipe Radilović

    Dakle, tko se kune sobom i svojom obitelji:
    1. Da ima gotovu operativnu STRATEGIJU RAZVOJA HRVATSKE (materijalnu i duhovnu) i
    2. Da će izvršiti deratizaciju Hrvatske (kastiranje LOPOVluka)
    treba mu dati priliku.

    avatar

    23.02.2011. (01:12)    -   -   -   -  

  • Dinko

    Za početak mi (građani) trebamo shvatiti da "Vlada" nije Vlada, već "Sluga" i ponašati se s tim u skladu, te natjerati naše zaposlenike da se ponašaju onako kako mi želimo. To je najteži dio posla, koji, ovisno o teorijama i tumačenju empirijski dobivenih podataka, traje 50-60 godina (proces stvaranja građanskog društva) i teško ga se može ubrzati, pogotovo u zemlji poput Hrvatske gdje neandertalci uzimaju sve većeg maha. Budući da o početku razvoja građanskog društva možemo pričati tek po smrti Onog-koji-je-htio-biti-ko-Tito, čeka nas još četrdesetak godina.

    avatar

    23.02.2011. (13:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...