Komentari

sunce878.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • suncokretica

    život tako brzo prolazi....šteta ga je potratiti na svađe i zamjerke....

    avatar

    24.02.2011. (10:49)    -   -   -   -  

  • sunce na prozoru

    @ putovanje kroz misli
    vrlo potresna priča... često nas zna okrznuti u životu da nas nečija patnja dirne, a mi ne učinimo ništa osim možda pustimo koju suzu...
    savjest, točno jako je teško kad moramo s njom živjeti.... samo mi se jednom u životu desilo da sam propustila priliku prihvatiti ruku pomirenja ne prepoznavši trenutak, a danas znam da ću se zbog toga kajati cijeloga života....
    pozdrav, sunčan ali jednako hladan!!!:)))

    @ Suncokretica
    šteta što te činjenice često postajemo svjesni prekasno...

    avatar

    24.02.2011. (14:17)    -   -   -   -  

  • kabanica

    s vremena na vrijeme pročitam pokoji post na nekom novom blogu, naletim slučajno i zavirim tiho u nečiju tugu, probleme, sreću, i na sreću ne tako često teme tipa žutilo. ignoriram takve teme ali ne mogu ne primjetiti opću zatrpanost njima i ne čuditi se silnoj masi koja je istim temama uporno zaokupljena.
    svejedno, razlog zbog kojeg ti pišem su trnci koji su me prolazili dok sam čitala o nekim boljim ljudima, o ljubavi koju cijenim više od svega, a odiše tvojim postom i ponosom koji je tako lijepo vidjeti u ovo ne baš tako lijepo vrijeme. pozdravljam!

    avatar

    25.02.2011. (18:03)    -   -   -   -  

  • smotani

    istina, život je prekratak da bi ga tratili na negativnosti. moj naklon čoviku i po! tako i treba ..... ne bi sada u razloge, u detalje, u tugu, koja, siguran sam, uvijek je bila prisutna u srcima onih koji su bili ostavljeni.... vrijeme prolazi a rane, one rane zbog samoće, nostalgije, pa, u ovom slučaju i neispunjenju sna, one bole....i, lijepo je osjetiti ovu radost, koja će, nekako osjetim , uskoro iz riječi prerasti u čvrst, iskren i dugo čekan zagrljaj
    predivno! svaka čast!
    lijep ti pozdrav, i, neka ovo sunce koje je zasjalo u vašim srcima, grije sve toplije .......

    avatar

    25.02.2011. (19:34)    -   -   -   -  

  • one love one life

    Krasno :)

    avatar

    26.02.2011. (08:58)    -   -   -   -  

  • sunce na prozoru

    @ kabanica
    slažem se s tobom u potpunosti kako se život, na žalost sveo na prepričavanje dnevnoga tiska i informativnog programa radija i televizije. Ne želim se baviti time, jer čovjek je nešto više od toga. Svi imamo uspone i padove, a u svojim životima nailazimo na prekrasne ljude koji u nama ostavljaju traga. Radimo pogreške, manje i veće, pa zašto ih ne priznati sebi i o njima malo razmisliti iz drugih kuteva. A ljubav..... o njoj treba govoriti, jer ona nas pokreće. Hvala na lijepim riječima uz sunčan i topao pozdrav!!!:)))

    @smotani
    točno, jako se ponosim njime, tuga.... znam da se izmjenjivala sa mnogim osjećajima, ali.....puno je vode proteklo, čini se da je odnijela onu gorčinu, ako ne u nepovrat, ali barem daleko.
    Susret, ako Bog da oko Uskrsa u rodnome kraju.
    Pozdrav i tebi, a toplina u srcima je daleko premašila ovo naše, jadno, zimsko sunce, pa ti je šaljem i ugodan vikend ti želim!!!:)))

    @ Destination Unknown
    samo je smrt konačna i jedina prepreka u ispravljanju starih pogrešaka:)

    @ one love one life
    hvala!!!:)))

    avatar

    26.02.2011. (16:26)    -   -   -   -  

  • Damon

    Blogovi se radjaju i umiru.
    Isto kao Zorani i Zoranke...

    avatar

    27.02.2011. (10:08)    -   -   -   -  

  • one love one life

    Ma molim :) ostavljam ti pozdrav do čitanja :)

    avatar

    27.02.2011. (14:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...