Komentari

sickofitall.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • morskaosa

    Baš vam je lijepo. Ovaj proćelavi u bež jakni mi je sexy..... :)))

    avatar

    20.02.2011. (23:55)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Bravo Vice. Dobro si kazao . Novo staro mjesto je ponovno tu. Ali treba cesitati utemeliteljima i posjetiteljima Boocafea koji su utrli put,, jer bez toga nebi bilo ni "uskrslog" Yetija.
    Viva Bookcafe, koji je u skoro šest godina postojanja, promijenio naš grad davši mu novu dušu, čije će aktivnostii biti zabiljžene u kulturnoj biografiji našeg Grada zlatnim slovima.

    P:S. DAN BEZ OSMIJEHA I PLESA JE IZGUBLJEN DAN.
    Nir, ljubav i svjetlost svima na Vašem putu.

    avatar

    22.02.2011. (22:27)    -   -   -   -  

  • borut

    ... i mozda se jednom nadjemo tamo uz casu pica! Ali bolje je u ovim vremenima ne obecavati nista!

    avatar

    23.02.2011. (03:45)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    @osica - onda ubodi :) @brate - u beogradu sam poslovno zato ti se ne javljam @borut - da, trebalo bi ostati trezvene glave, mada ne mislim na pice ;)

    avatar

    24.02.2011. (21:48)    -   -   -   -  

  • mali brat

    VRIJEME JEDNOM MORA STATI

    Prije par dana na Kaćićevu trgu dogodio se mirakul. Ne mali. O cemu se radi? Naime vrijeme je stalo, vjerovali ili ne. Ali bilo je naznaka za to. Sjećam se tamo sredinom osmdedamdesetih godina prošlog stoljeća, sat na Kačićevu trgu je u litnjo vrime stalno pokazvao 7.35 minuta. Mi bi kao litnji mangupi zakazivali ponekad spoj u 7 sati popodne, zafrkanskii bi se ljutili kada bi ženska navodno došla kasnije. Ali pustimo to. Vec duže vrijeme sat na crkvi Sv. Marka na Kačićevu trgu kasni oko pola sata. I nikome ništa. Pa nije lito.Ali prije par dana se dogodilo cudo i kazaljke na satu zvonika su nestale. I vrijeme je stalo I sjetih se kniževnika Aldousa Huxlyja i njegove knjige : Vrijeme jednom mora stati.Sada ljudi kada pogledaju na zvonik neznaju koliko je sati. Ili kao što kaže Jackques Prevert, pjesnik svjetlosti Pariza - Sati neznaju koje je vrijeme , a vrijeme nezna koji su sati. Ali lako za Pariz jer on je davno u Europi.Pa zar čemo bez sata u Europsku Uniju.Gosti iz Europske zajednice če nam se smijati da nemamo kao poznata turistička destinacija ni pošteni sat. Pa nismo barbari, koje ni sati ni kalaendar ne zanima.
    Ali u svakom slučaju molim gradske oce da ispitaju o cemu se radi. Da nije neka ujdurma. Neznati koliko je sati u ovim bremenitim vremenima i nije lako. Zar ne?
    Ima naznaka da je sve to djelo Yetija snježnog covjeka koji se nedavno udomio na Kaćiiću i želi nas vratiti nazad u bolja vremena Zato molim gradske oce da to sve proptno i pomno ispitaju, preko svojih službi.
    Ako nemamo obzira prema prirodnim resursima kao našoj najvecoj komparativnoj prednosti i ekološkom zagađenju, bar se sjetimo koliko je sati. Na to nas Andrija Kačić Miošić upozorava, koji mi je sinoc ,kad se vračah kuć,i šapnuo - da smo svi mi na potezu zbog dobra svih sadašnjih i budućih generacija Ovisi sve o nama. Hvala fra. Andriji Kačiću na dobronamjernom savjetu i upozorenju..

    avatar

    27.02.2011. (21:56)    -   -   -   -  

  • mali brat

    DODATAK: I zvonik na satu nas povremeno signifikatno upozorava da usporimo I VRATIMO SE IZVORU.
    PRIRODU PUSTIMO PRIRODI, TEK ČE TADA ONA BITI U SMBIOZI S COVJEKOM. JER TAKO JE ODUVIJEK BILO.
    TO NE ZABORAVIMO!

    avatar

    27.02.2011. (22:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...