Komentari

alenzoric.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • ksenija

    nekako sam zadnje vrijeme (cijelo vrijeme) u životu izvan vremena i kažem si ksenija uzmi škare ireži krila....opet sam odletjela predaleko i moram se vratiti koliko god mi se ne da!!!život,život čudan je taj život.

    avatar

    16.02.2011. (15:25)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    ako odletiš na pravo mjesto (koje je dom), nemaš se zašto vraćati na staro. Ali ti vjerojatno misliš na neke druge letove.

    avatar

    16.02.2011. (19:47)    -   -   -   -  

  • Vesper

    Vrijeme...nekako smo navikli da nas pritišću rokovi, stalno nekamo jurimo....sebe stavljamo na zadnje mjesto. Pa zaboravimo i propitati s vremena na vrijeme zašto radimo to što radimo, zašto želimo to što želimo..
    brijem nekako da bi to preispitivanje iziskivalo korjenite promjene u načinu života....pa je zato to toliko teško..nitko se ne želi svadit još i sam sa sobom :)
    teško se izvadit iz zemaljske dimenzije vremena, što reć.. :-))

    Zanimljiva pjesma...podsjetio me tekst na neke pjesme od L.Cohena, ova prva. pozz!

    avatar

    16.02.2011. (23:16)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    @vesper, možda je vrijeme da stavimo sebe na prvo mjesto i pošteno preispitamo stvari. Korjenite promjene se čine teškima, ali bez njih nastavljamo tapkati na mjestu i držati se statusa quo kao pijani plota. (A ta pjesma mi stvara transcendentno iskustvo i priča puno više nego što stoji u njenom tekstu.)

    @mariano, i ja ponekad iz razonode pomislim kako bi bilo zgodno na nekoliko sati (možda i dana) boraviti u nekim povjesnim periodima. Malo skoknuti do srednjeg vijeka, malo boraviti blizu ljudi koji su živjeli u malim grupama prije 10 000 godina, malo tu, malo tamo, doživjeti stvari iz prve ruke. Ali, tu smo gdje smo, pa najbolje da napravimo što više s tim što jesmo, ovdje. Sve drugo nam nepotrebno isisava energiju.

    avatar

    17.02.2011. (06:34)    -   -   -   -  

  • Indijanka vegetarijanka

    Mene je život previše uhvatio u svoje ralje i sasvim mi srezao krila. Nadam se da će mi opet narasti.

    avatar

    17.02.2011. (07:28)    -   -   -   -  

  • ksenija

    gdje mi je dom?zadnje vrijeme na plesnom podiju moga srca,oduševljenju u viđenju ljepote koju "imam",u izrazito snažnom zagrljaju malene djevojčice...intenzivno.onda se okrenem i shvatim da "ostali" nisu tu samnom! opalim si šamar,upalim tv i slušam i gledam grozote i onda se kužim sa "ostalima".stvarno sam blentava i ne znam koji mi je k.kako je moguće da su nam pogledi tako različiti...

    avatar

    17.02.2011. (09:46)    -   -   -   -  

  • mina

    prošlost je nostalgična, a budućnost mistična.
    tek sadašnjost i trenutak u kojem jesmo imaju svoju pravu vrijednost.
    volim ovakve crtice promišljanja.. sviđa mi se što si napisao

    avatar

    17.02.2011. (10:47)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    ksenija, pusti druge onda (osim u mjeri koja je nužna). čemu ti oni služe osim što predstavljaju neku vrstu ljudskih abs kočnica u tvom životu.

    avatar

    17.02.2011. (12:37)    -   -   -   -  

  • viviana

    Ovo je istinito: "Ono što je najvažnije spontano, samo po sebi, izbija na površinu. I više nema povratka natrag." Ali cijeli post si dobro napisao.

    avatar

    17.02.2011. (22:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...