Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • ;)

    Pa šta im je, šta ne prave dicu

    avatar

    15.02.2011. (14:16)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    heheh pa zar niste nikada pomislili od čega živjeti?
    lako je napraviti djecu ..treba živjeti !

    avatar

    15.02.2011. (19:24)    -   -   -   -  

  • Vroom

    Kamo sreće, da tvoj babo tebe nikad nije napravio, majmune neokomunistički! Ubi nas svojim glupostima. Idi na neku drugu stranicu! Hrvat u BiH mrze SDP iz dna duše i uzalud vodiš ovdje svoju glupu kampanju. Smrt SDP-u , sloboda hrvatima!!!

    avatar

    15.02.2011. (20:19)    -   -   -   -  

  • -U-

    nemozes ti samo tako lako govno skinuti sa bloga, jer govno ne samo da smrdi, vec se i lijepi lako na svaku temu,vrijedja i provocira, a kad su teme koje govnetu ne odgovaraju onda se sakrije par mjeseci,jeli govno vec sam te jednom pitao gdije se sakri onako dugo? staje neces valjda reci da ti zlocincka svijes proradila poslje onih bljuvotina koje si iznosio i nas turpijao na nasem Hrvatskome blogu.Nista od tvoje vlasti dobit cete sto ste zasluzili vlast na vasem dijelu od 24% BiH,Srbi se polako ali sigurno pripremaju na odlazak to je juce i pokazao svijet kad je RS dodijelio medjunarodni postanski broj koji ima i Herceg Bosna i samostalne i nezavisne drzave. U nasoj HRHB nemate nit cete ikad imati uticaja to je potvrdio i Covic imamo 26opcina i grad Mostar pod svojom kontrolom,jel mislis govno usmrdjeno da ce Kiseljak ili nedo bog Uskoplje prihvatiti nepravdu koja se cini Hrvatskome narodu, nikad ni po cijenu zivota, sto se krvlju brani nepusta se lako, ali sta ja to tebi usmrdjeno zlocinacko titoisticko govno pricam na kraju se utakmice bodovi zbrajaju, jedno je sigurno a to je ko amen da Srbi i Hrvati nece nikad ici sa muslimanima u neku koaliciju ili podrzali platformu kojoj su autori grifari i turci. Dodik rece neki dan kad se dogovorite mozete nas samo pozvati da preuzmemo ona ministarstva koja nam pripadaju i ne zelimo vise uopce ucestvovati u ovoj vasoj raboti, mislec na one koji zele silom nametnuti svoja rijesenja a o Hrvatima da i ne govorimo sad nece nikako u nikakvu koaliciju sa ovim strankama sto su ko fol potpisali neku platformu gdije bi samo da zdrpe vlast i fotelje,nama dosta nas dio od 27% BiH i nema te sile koja bi natjerala Hrvate iz tog dijela da prihvate ista sto im drugi namecu a da ce biti tako vidi se i iz peticije koja se podpisuje na cijelom teritoriju BiH da ne samo Hrvati vide sebe majorizirane vec i vecina Bosnjaka koja je samo u Tomislavgradu od 3000 podpisnika njih 14%Bosnjaci,raspad je neminovan samo da se posloze jos koje kamencice u mozaiku i Njemacka kaze sad je dosta ako je nakon toliko godina u Njemackoj i u drugim drzavama zapadne demokracije propao pokusaj multikulture zasto bi to moglo biti sprovedivo u Bosni gdije je jos za njihovu razliku bio onakav krvavi rat i svijet je vise posustao da se bavi bosnom i neka tri i po miliuna ljudi (pola Berlina) kad ih moze jednostavno rastaviti i svakoga smijestiti tamo gdije mu je mijesto u svoje maticne granice tako i jedino tada ce zavladati mir i razum druge alternative nema,raspad bosne po savovima iz 1995 prije Daytona i onda mirna bosna.

    avatar

    15.02.2011. (21:12)    -   -   -   -  

  • -U-

    moram upitati na slici 2 onaj u sredini zar nije Stipo Posavac nas Seho, nije valjda i on od Perikanovih iz Sebesica.

    avatar

    15.02.2011. (21:21)    -   -   -   -  

  • ispomoć

    Vidi našeg Stipe Posavca i Crnog Grubeše, mora da su bili u drvima u Sebešiću

    avatar

    15.02.2011. (23:46)    -   -   -   -  

  • fra markeša

    a i jesmo živili u tite i dok ste vi u alijansi bili na vlasti, sime vam se umelo.

    avatar

    16.02.2011. (09:54)    -   -   -   -  

  • bernadica

    I ja sam poznala Sehu,a nisam bila sigurna-kontam sta ce on u Sebesicu....

    avatar

    16.02.2011. (22:36)    -   -   -   -  

  • Rosy

    Sebsic u mome srcu..

    Krasna sjecanja na djetinstvo kod bake i djede..
    Danas pusto u raju za dusu i cist zrak za pluca..:)

    avatar

    17.02.2011. (02:32)    -   -   -   -  

  • KAKTUS

    jašta da je stipo išo u drva, nije se išo bogu gore molit

    avatar

    17.02.2011. (08:53)    -   -   -   -  

  • mačiji kašalj

    777

    avatar

    17.02.2011. (08:53)    -   -   -   -  

  • mačiji kašalj

    JAŠTA DA JE STIPO IŠAO U DRVA ,NIJE SE GORE BOGU MOLIO...

    avatar

    17.02.2011. (08:54)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    ma bolan -u- vidi se da ne znaš o čemu pričaš hahah:)) podjela bih ..naša je vlast SDPEOVSKA ..šta onda hoćete?! ima dobrih Hrvata dobrih Bošnjaka dobrih Srba a vi ste nažalost samo loši dio svog vlastitog naroda i kao takvi propaliteti samo sanjate o nečem neostvarivom ,...eno ima tamo konoba pa se tamo ispričajte ..molim vas ostavite pametne i razumne da vladaju ..sada je naš Lagumdžija da bude predsjedavajući Vijeća ministara!

    avatar

    18.02.2011. (11:26)    -   -   -   -  

  • SDA

    šta će ovaj lopina i potumrak Stipo i Crni u sebešiću otišli gore da varaju ono malo svita što je ostalo

    avatar

    18.02.2011. (14:32)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    možda otišo da zaradi koji dinar pa da stavi u kasu za dobrovoljne svrhe krimića Čovića

    avatar

    18.02.2011. (17:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...