Komentari

indijanka-vegetarijanka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Marina kuharica

    volim pastetu od guscje jetre ali se sad zgadila citajuci ovaj post. jadne guske.

    avatar

    15.02.2011. (10:02)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    užas! iznutrice ionako ne jedem a nakon ovog mi na pamet ne bi palo kupiti nešto od tih proizvoda. :(

    avatar

    15.02.2011. (10:32)    -   -   -   -  

  • jelen

    Imam gusku kućnog ljubimca (zapravo dvorišnog ljubimca) već preko 8 godina. Naravno da je moj stav da bi sve koji šopaju guske isto trebalo našopati... Treba apelirati na ljude da ne jedu ta smeća od pašteta ma bilo kakva porijekla ona bila. Nitko neće jesti paštetu ako vidi proces proizvodnje. Ne kaže se bezveze da je pašteta nastala kad je mesar vidio koliko toga bi trebalo baciti kao otpad pa se počešao po glavi i reko zamišljeno pa... šteta.

    avatar

    15.02.2011. (11:35)    -   -   -   -  

  • Marina kuharica

    vajrapani - pastetu radi moj sogor samo od gusce jetre i ne od otpada. samo za familiju. ali nakon ovoga...ne znam hocu li uopce i gusce meso ikada jesti.

    avatar

    15.02.2011. (11:43)    -   -   -   -  

  • jelen

    Za familiju je jedno ali u tvorničkoj proizvodnji sigurno da se malo liberalnije tumači što je jetra ;-) Nadam se da guščje meso nečeš jesti jer to su iznimno pametne i osječajne životinje. Guske reagiraju različito na razne ljude i ako žive s ljudima postaju kao dio njihova jata. Naravno ako ima 20 gusaka na dvorištu da će one biti zajedno i neće obraćati posebnu pažnju na ljude ali ako im od rođenja iskazuješ pažnju i prijateljstvo onda je to drugačije isto ko i pas još i bolje ;-))

    avatar

    15.02.2011. (12:25)    -   -   -   -  

  • NF

    ma probao, svejedno mi je pileća jetra zakon, koliko god se svi moralisti ljutili, naravno nikako u pašteti XD

    avatar

    15.02.2011. (20:21)    -   -   -   -  

  • Ali dražeN :)

    Slažem se sa time da se objavljuju istinite informacije o proizvodnji i pripremi hrane. Koliko znam, oni koji rade u tvornici hrenovki, ne jedu hrenovke. Frendica je jedno ljeto radila u restoranu na moru preko ljeta. Pogađaš, od tada ne jede po restoranima. Moji su starci svojevremeno honorarno na kratko radili nešto oko voća za pekmez. Koliko znam, od tada više nikada nisu kupili pekmez. Da se vratim na paštetu. Ona je općenito jedna od zadnjih u lancu obrade mesa i na žalost svašta se u njoj nađe. Mi ih radimo sami i odlične su. Inače, većim su dijelom povrtne ;)

    avatar

    16.02.2011. (09:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...