Komentari

odemimladost.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Tragovima bogotražitelja…

    Lipi moj covik, pa placa nasa drzava i gay parade i svasta, podupire materijalno svakojake udruge gradjana, a ima puno ljudi koji ne bi htjeli placati za to, pa ih isto tako nitko ne pita. Pozdrav ti!

    avatar

    15.02.2011. (09:17)    -   -   -   -  

  • charlottetheharlot

    dobra je zadnja rečenica, i slažem se s našim religioznim paradoksom, ali moraš shvatiti da ako smo uistinu druga najkatoličkija zemlja na svijetu (jelte vatikan je ispred), da taj status nešto i košta. kao što svaka celebrityca treba imati gucci torbu, tako svaka religiozna država izdvaja sa financiranje. čega? pa svog statusa. zapravo je prilično jednostavno - kao i sve u životu, ako želiš imati dobar imidž moraš ulagati u njega. a ovaj komentar iznad također ima smisla, posebno kad pogledamo koliko smo imali gay parada (blasfemija!!!) - skoro blizu 4, i podupiremo razne udruge građana- recimo studente invalide, i slično. ne znam kako smo se samo usudili!! zato i jesmo tako siromašni, vjerojatno..

    avatar

    15.02.2011. (10:30)    -   -   -   -  

  • Viorel

    U drzavi u kojoj je odredjena religija vecinska, drzava podupire institucije. Kao sto turska podupire islam bez obzira na druge religijske pripadnike koji tamo zive, tako i hrvatska podupire katolicanstvo.
    To je normalna stvar :)

    avatar

    20.02.2011. (16:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...