Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • ;)

    Bravo Luce, neka nas, neka

    avatar

    14.02.2011. (15:01)    -   -   -   -  

  • xxxx

    za svaku pohvalu bravo...

    avatar

    14.02.2011. (15:35)    -   -   -   -  

  • m

    Svaka cast,nema nista dok zene neuzmu stvar u svoje ruke`!

    avatar

    14.02.2011. (16:07)    -   -   -   -  

  • hsp

    zbilja luce

    avatar

    14.02.2011. (17:26)    -   -   -   -  

  • -U-

    i od mene svaka cast nasoj Luci,samo naj novija vijest je da je RS dobila svoj osobni internacionalni postanski broj(kod) to imaju samo samostalne suverene drzave pocelo je pucati po savovima svijetski relevantni cimbenici javljaju da je to samo korak RS ka samoostaljenju,muslimani u sarajevu pardon teheranu pijene hvata ih groznica sad i mi Hrvati moramo biti ustrajni u svojim zahtjevima i ponistiti moratori koji nam je nepravedno nametnut oziviti HRHB i onda isto sto i Srbi lobirati i na posljetku se izdvojiti iz tamnice hrvatskog naroda i za uvijek reci zbogom turskom zulumu i njihovim zlocincima,imaju 24% bosne pa nek je zovu kako hoce dalje im kuca od moje.

    avatar

    14.02.2011. (22:40)    -   -   -   -  

  • budibogsnama

    -U-, to je stara teorija koja nije bez vraga. isto je već davno učinjeno s pozivnim brojevima telefona za države na prostoru bivše jugoslavije. kada ih sve posložiš (381,385,387...), vidjet ćeš da ima mjesta za još država. znači raspad još nije gotov!

    avatar

    15.02.2011. (11:49)    -   -   -   -  

  • Mufid Memija

    Tako je, i ti brojevi se polako popunjavaju, najprije Crna Gora, pa Kosovo, danas-sutra Republika Srpska, Herceg-Bosna, Vojvodina.... Kuća nije tijesna gdje čeljad nije bijesna!

    avatar

    15.02.2011. (12:05)    -   -   -   -  

  • -U-

    Mufide;sa RS je gotova stvar juce joj dodijeljen broj a Herceg Bosna ga vec ima skoro 5 godina,da nebi bio zlocast i onaj dio dijela bosne od 24% gdije su muslimani u vecini ima isto svoj broj, budibogsnama: ne radi se o internacionalnom telefonskom pozivnom broju vec postanskom tako zvanom (kodu) gdije sve zemlje svijeta se ravnaju po tim brojevima sto znaci sam uvid u taj broj zna se konacno odrediste posiljke ili da budem jos jasniji unosom tog broja za RS negdije u inozemstvu automatski se vidi konacno odrediste RS a ne BIH sto znaci da pametan svijet konacno shvaca da ce danas ili sutra RS biti samostalna a takav isti scenarij kao sto rekoh ima i Herceg Bosna vec 5 godina samo sto se to vijesto krilo ko fol to je trebalo tako biti jer je NATO to trazio valjda i Amerikanci svijesni da u onaj dio Bosne gdije su muslimani u vecini nemogu imati povjerenja jer sa tim dijelom bosne nisu ni komunicirali na ovaj nacin sad se moze samo nagadjati zasto, nije valjda da nase mirotvorne muslimane izjednjacavaju sa onim drugim muslimansko islamistickim zlocincima ako je tako onda sam duboko uvrijedjen, jer ovi nasi mundjosi su puno gori od te njihove bratije po arabiji i africi.

    avatar

    15.02.2011. (12:31)    -   -   -   -  

  • Mufid Memija

    Da, ali isto je s pozivnim telefonskim brojevima: i površan uvid u njih govori o tome da raspad još nije završen!

    avatar

    15.02.2011. (13:09)    -   -   -   -  

  • Bero

    Jugoslavija je bila 38, a njenim raspadom 381 dodijeljen je Jugoslaviji (S+CG), 382, 383 i 384 ostali su nedodijeljeni, 385 - Hrvatska, 386 - Slovenija, 387 - BiH, 388 prostor europskih telefonskih brojeva, 389 - Makedonija. Kad su se Crna Gora i Srbija raspale 382 je dodijeljen Crnoj Gori, srbija je ostala 381. 381 3 dodijelje je Kosovu. Znači ostalo je još brojeva za dodijeliti. Kome? Vojvodini, Herceg - Bosni, Republici Srpskoj? Vidjet ćemo!

    avatar

    15.02.2011. (14:25)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    nema herceg bosne.................to je utopija nekih koji nemaju pamet razum

    avatar

    15.02.2011. (19:23)    -   -   -   -  

  • -U-

    o evo govneta opet, koliko je zabrinut i koliko ga mora mori posljenjih mijeseci neraspoznaje vise ni stvarnost budalo herceg bosna je stvarnost i tu medju nama granice joj pocinju 29Km od sarajeva (teherana)nas slavni i nikad porazeni Kiseljak pa sve volusino zapadno do sinjega mora i Hrvatskoga Neuma ako ne vijerujes otidji u Kiseljak Kresevo i ostale opcine nase Republike pa mi reci konjuzdrino ako nije to HRHB kako onda objasniti da se svagdije po opcinama koji tvore tu Republiku vihore Hrvatski barjaci,e moj semso ti si za ludnicu u nas je sve odvojeno i nosi naziv Hrvatsko od HT-a Hrvatske elektroprivrede Herceg Bosne do Hrvatskih Univerziteta, Sume Herceg Bosne ako si volusino iz nase Uskopaljske opcine a posjedujes telefonski prikljucak hajde mameti nadji se u telefonskom imeniku BiH malo morgen ili za uplatu elektricne energije sta ti pise na uplatnici "Elektro privreda Herceg Bosna,u nasoj posti je broj 70280 i stoji Uskoplje nema vakufa jeli mamlaze koliko ti moram navoditi cinjenice da bi jednom bio covijek i prihvatio realnost a ti meni nemozes nicim parirati i navesti primjer da ja nisam u pravu ili ovo sto pisem nije tocno a tocno je i to da ce se tvoja voljena bosna raspasti ko mjehuric od sapuna.

    avatar

    15.02.2011. (21:40)    -   -   -   -  

  • fra markeša

    raspad je poečo dobivanjem 70280.

    avatar

    16.02.2011. (09:53)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    slažem se sa fratrom! ...ma kakva herceg bosna to je utopija nekih koji žele raspad naše voljene i jedine Bosne i Hercegovine ! ..ma nema herceg bosne ...nema je ..ja je bar ne vidim ...a elektroprivreda i to ...to je legalne tvrtka koja grca u gubicima od 24 mil. maraka s kojom kriminlana organizacija ,,Hrvata'' i tekako ima posla ..ako ne sada onda će imati pred visokim sudskim vijećem Suda BiH! taj kriminalizirani i bahati Čović potkopao je svoje prste i na tim putanjama elektroprovrede kao ht mostara zajedno ! već grcaju u gubicima u milijunima a ti prićaš o ,,herceg bosni'' ...

    Ona peticija..složiće se večina ..peticija je za dragu gospodu iz hdz-a i hdz-a 90' koji žele vlast po svaku cijenu bježeći pred programskom deklaracijom i programskim sudjelovanjem u vlasti kako bi naše radnike ova država zaposlila ( ako ti je bitno kada kažem radnike -u- onda Hrvate , Bošnjake, Srbe i ostale!) kako bi mogla ostvarivati veći BDP po stanovniku kako bi ova država konačno zračila optimizmom i dječjim osmjesima!

    avatar

    18.02.2011. (11:33)    -   -   -   -  

  • maloljetnik

    šta luce poziva koga jel možda nas smiješno i žalosno

    avatar

    22.02.2011. (15:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...