ja cu ovo sigurno isprobati!!! moj muz francuz je lud za garlicom, lukom, porilukom, échalote-om, i svi ostalim vrstama i podvrstama luka za koja nisam ni znala da postoje.. veselim se i najavljenoj piti!
12.02.2011. (19:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Drago mi je! Znaš Heidi, ti Francuzi jednostavno znaju šta valja! A kad bih ja još znala što je echalote...gdje bi mi bio kraj :))
12.02.2011. (20:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
heidi
stvarno ne znam kako se to na lijepom nasem zove (vjerojatno luk :)), mogu samo reci da je jako fino u salatama npr. evo sta kaze wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Shallot javit cu kako se francuzu svidjela hrvatska kuhinja ;)
12.02.2011. (22:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
na žalost, mrzim luk i poriluk i češnjak i sve što ima imalo miris po tome, pa tako i ovaj rižoto može doći u obzir bez poriluka, ali cary i kurkuma su redovni začini mojim rižotima. moooooožda, da je sličica ...... ;-PPPPP zločesta sam, ha ?
13.02.2011. (20:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Da Nataša, definitivno fali fotka jer ne mogu vjerovat da samo Heidi i Iza Koltrine misle da je ovo dobro ;) Destination Unknown- pa nema veze zlatice, samo izbaci vrhnje i bit će manje kalorično ;))) rekla sam da su samo riža, poriluk i curry "must have" - ostalo po željama!
14.02.2011. (16:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
heidi
danas sam radila ovaj rizoto, sve prema receptu jedino umjesto poriluka stavila sam grasak i gljive (1 salicu smrznutog graska, malu konzervu sampinjona) - ali samo zato sto nikako nabaviti poriluk!!! (ovo sam imala doma, s porilukom drugi put). bilo je izvrsno!! hvala blondie!!
21.02.2011. (13:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
heidi
ja cu ovo sigurno isprobati!!! moj muz francuz je lud za garlicom, lukom, porilukom, échalote-om, i svi ostalim vrstama i podvrstama luka za koja nisam ni znala da postoje..
veselim se i najavljenoj piti!
12.02.2011. (19:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nesto se kuha!
Drago mi je! Znaš Heidi, ti Francuzi jednostavno znaju šta valja!
A kad bih ja još znala što je echalote...gdje bi mi bio kraj :))
12.02.2011. (20:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
heidi
stvarno ne znam kako se to na lijepom nasem zove (vjerojatno luk :)), mogu samo reci da je jako fino u salatama npr.
evo sta kaze wiki:
http://en.wikipedia.org/wiki/Shallot
javit cu kako se francuzu svidjela hrvatska kuhinja ;)
12.02.2011. (22:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Iza koltrine
prava spiza, mogao bi svako drugi dan, recept ti je odličan.
13.02.2011. (12:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nataša
na žalost, mrzim luk i poriluk i češnjak i sve što ima imalo miris po tome, pa tako i ovaj rižoto može doći u obzir bez poriluka, ali cary i kurkuma su redovni začini mojim rižotima. moooooožda, da je sličica ...... ;-PPPPP
zločesta sam, ha ?
13.02.2011. (20:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nesto se kuha!
Da Nataša, definitivno fali fotka jer ne mogu vjerovat da samo Heidi i Iza Koltrine misle da je ovo dobro ;)
Destination Unknown- pa nema veze zlatice, samo izbaci vrhnje i bit će manje kalorično ;))) rekla sam da su samo riža, poriluk i curry "must have" - ostalo po željama!
14.02.2011. (16:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
heidi
danas sam radila ovaj rizoto, sve prema receptu jedino umjesto poriluka stavila sam grasak i gljive (1 salicu smrznutog graska, malu konzervu sampinjona) - ali samo zato sto nikako nabaviti poriluk!!! (ovo sam imala doma, s porilukom drugi put). bilo je izvrsno!! hvala blondie!!
21.02.2011. (13:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...