Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Drin

    U siječnju 1993.godine smo imali povijesnu prigodu da se oslobodimo muslimanskog zuluma za sva stolječa i generacije koje će doći ali je nismo iskoristili. Sljedća će možda biti za 200 godina ili nikada! BBC odlazi, ali Al Jezzera dolazi u Sarajevo.

    avatar

    09.02.2011. (10:52)    -   -   -   -  

  • Split

    Što se tiče BBC-a, njihov novinar je u srpnju 1993. godine dva dana prije pada Krupe i Bistrice izvjestio da su ta sela pala u muslimanske ruke. Osobno sam ga upitao o čemu se radi, on je samo počeo crvenjeti.... BBC je preko svojih špija u UNPROFOR-u znao da će ta sela pasti, jer je u tome sudjelovali Englezi. Eto, toliko o BBC-u i Englezima, moji Uskopljani.

    avatar

    09.02.2011. (13:40)    -   -   -   -  

  • HDZ

    Svima nama je to jasno ali što možemo žali bože oni naši sužnjeva u HAGU što ispaštaju neka im je BOG na pomoći i neka im da snagu da izdrže

    avatar

    09.02.2011. (18:55)    -   -   -   -  

  • pravo

    Svijet kroji cinjenice po svojim zamislima, a to nije dobro.
    Kad tad doci ce i oni (npr.Englezi) u slicnu poziciju pa ce se kajati svojim greskama u povijesti.

    Istina i pravda se neda poraziti.
    Njima smeta sto je uskoplje ostalo hrvatsko, a mi cemo ostati tu usprkos njima svima.
    ZIVILA HRHB!! smrt komunistima i antihrvatima iz SDP-a

    avatar

    09.02.2011. (19:16)    -   -   -   -  

  • Drin

    Slažem se da je u mnogim segmentima BBC=Al jazzera=nafta. Vrlo nečasnu ulogu u suđenju hrvatskim vođama igraju države anglo-saksonske tradicije (Velika Britanija, Kanada, SAD itd.) jer su oni moderni kolonizatori suvremenog svijeta. Arapi se bore protiv siromaštva. Njihov bunt je sasvim opravdan. Ne može skupina od 1% imati sve, a 99% biti bijeda bez posla i kruha. Takav svijet favoriziraju zemlje anglo-saksonske tradicije tj. čisti kapitalizam i ko biva malo demokracije. Vrlo lošu ulogu igraju u arapskom svijetu jer ne podupiru demokraciju nego diktatore, a kao fol bore se protiv terorizma. Žalosno je da je njihov jedina vrijednost interes i novac, a ne demokracija i pravičnost. Ove sile u BiH ne žele funkcionalnu državu i ravnopravnost naroda, jer što bi anglo-saksonci u tom slučaju radili. Ostali bi bez posla i visokih plaća u OHR-u. Providna politika koja izaziva samo gnjev i gađenje.

    avatar

    10.02.2011. (08:55)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    Svi koji su počinili zločine trebaju i odgovarati..zločin ne poznaje ni ime ni prezime ni bilo što drugo što ga degradira od toga da ne bude optužen! pa to se odnosi i na one koji su lišili živote brojnih muslimana iz općine Gornji Vakuf-Uskoplje! A svi znamo da je Paraga i njegovi određeni ljudi isto činili zločine nad Hrvatima...znaći svis u ćinili zločine...jeni protiv drugih ..sasvim istih razmjera ...i to je još jedan dokaz promišljene politike vrha tadašnje Bosne i Hercegovine sa Hrvatskom ..vrhom RH sa Tuđmanom koji se niti jednom nisu htjeli upuštati bojkotiranju njihove slavne avanture na području ove općine s ciljem razdruživanja dvaju naroda koji su decenijama/desetljećima živjeli zajedno!

    SDP BiH želi traži i hoće da se svi zločini nad Bošnjacima rasvjetle , kao i zločini nad Hrvatima. A zločini su bili proicirani od vrha tzv. Herceg Bosne na čelu sa Matom Bobanom koji bi danas sjedio u Hagu..kao i od velikih doušnika predsjednika R BiH Alije Izetbegovića ....Ališpage i ostalih koji su imali upetljane prste u vođenju određenih djelova korpusa A BiH... th..neposlušnost vrhovnih štabova naređivanja!

    Sve u svemu..iako se čini mnogima na kraju ..kako sdp ne želi štititi interese hrvata..a politika naravno iz hdz :) SDP kaže sada i zauvijek a to je mnogo puta kazala kako će SDp kao pobjednička partija zajamčiti i pravno zajamčiti položaj Hrvata na svim nivoima federacije i države BiH!

    avatar

    10.02.2011. (13:42)    -   -   -   -  

  • posta 93

    Da smo ih smlavili kad smo mogli sad bi nas bolio q.... za sudom.A Petkovicu nek podignu spomenik u Mahali.Tudjman je kriv , da nam je poslao 2 brigade sad bi imali drzavu

    avatar

    10.02.2011. (17:17)    -   -   -   -  

  • kupus

    treba ga suditi i kazniti sto nas proda, kad smo mogli on nas zaustavi i povuce ... pa danas smo zlocinci za sve sto nismo napravili

    avatar

    10.02.2011. (21:37)    -   -   -   -  

  • x

    sdp ti vase zlocince i sta su radili garant poznajes, zato hajde ba napisi da se podnese prijava

    avatar

    13.02.2011. (05:35)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    nema potrebe jer mi nismo činili zločin!

    avatar

    13.02.2011. (13:50)    -   -   -   -  

  • gafić

    Koji bolesnik!!! Jebo ti Lagumđija mater i sestru u pičku, majmune! Skini se više sa tim svojim idiotskim komentarima.

    avatar

    13.02.2011. (14:36)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    kakav prohureni gafić iz dimskog lokala!

    avatar

    14.02.2011. (12:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...