Komentari

actnaturally.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Baš se jako i skroz slažem s tobom! :) Ljubav treba pokazivati svaki dan, ali ako svaka budalaština ima svoj praznik, zašto onda svoj praznik ne bi imala i ta veličanstvena Ljubav? A konzumerizam je obuzeo čovječanstvo na svim razinama, Valentinovo tu nije ni izostavljeno, a ni prenapuhano jer napuhuje se sve. Zato, kao i uvijek, treba naći neku svoju mjeru, osmisliti neke svoje rituale, sebi svojstvene, ljubav voditi svakodnevno, ali ju i ljupko obilježiti 14. veljače. U krajnjem slučaju, zašto ne? :)

    A ti - ja oduvijek onako na dnu srca znam da tebe čeka ono pravo tamo negdje i konstantno imam osjećaj da ćeš to pravo svako malo ugledati iza ugla. I hoćeš. :)

    avatar

    07.02.2011. (18:43)    -   -   -   -  

  • raymond

    kao prvo, ne mogu vjerovati na ovom zadnjem citatu jer je to jedan od mojih najdražih citata ikad i iako sam y tu mama tambien gledala pred puuuno godina, pred DVA DANA sam imala razgovor baš o tom filmu i baš o tom citatu :)
    meni je valentinovo ... ok :D ne vidim problem u tome da pokloniš sitnicu onome kog voliš i ne mislim da si zato rob kapitalizma :D al ima parova kojima je to potpuno bezveze i to mi je isto ok. u svakom slučaju, ništa vrijedno prevelikih rasprava :)
    hahaha super mi je kak znaš u datum kad si se zadnji put ljubila :D sasvim slučajno, ovaj put znam i ja, al zato jer je bilo za novu godinu, dakle 39 dana! sad mi se čini da je tak puno vremena prošlo :D

    avatar

    08.02.2011. (18:59)    -   -   -   -  

  • MKK3.

    Valetinovo je smeće. Ne razlikuje se ni po čemu od bilo kojeg drugog dana, a komercijalnije je od Nove godine.

    avatar

    14.02.2011. (19:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...