Komentari

gosponprofesor.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • alexxl

    Bi taj meni zube svoje pobiral po podu, bar pola, a pol bi ih izdefeciral, maspater.
    Kaj kurac, samoobrana, je malo prekomjerna, no whose fuck, mali bez zuba.
    Pa zbilja batinu treba nazad u školu, a ove retardirane pedagoge,
    vritanjak i marš van! Za niki kurac plaću dobijaju.

    avatar

    02.02.2011. (14:40)    -   -   -   -  

  • marica

    Koliko se ja sjećam pravilnika o ponašanju u školi, (kućnog reda ili kako se već zvao) za tučnjavu i konzumaciju alkohola u školi slijedilo je automatsko isključenje, bez upozorenja. Pritom nitko izrijekom nije spomenuo griženje nastavnika ali mislim da griženje može proći pod to dvoje.
    Mislim da bi se profesori iz te škole trebali držati tog pravilnika, pozvati roditelje, lijepo se zahvaliti na povjerenju, vratiti dokumente, i objasniti im da mali ima pravo dogodine se upisati u neku drugu školu, dapače, ima se pravo i kladiti u što god hoće ako hoće.
    Nikakvo izbijanje zuba nije potrebno, nikakvo zasjedanje nastavničkih vijeća, pregovaranje s pedagozima i socijalnim radnicima, povlačenje po novinama, već složno i odlučno: "Pa, pa". Ispisati ga, pa nek se žali. Znamo kakvo nam je sudstvo.

    avatar

    02.02.2011. (15:27)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    hm, likovni odgoj, da nije umjetnički perfomans?

    avatar

    02.02.2011. (15:42)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    @ pametni zub: da, u učeničkoj režiji.

    avatar

    02.02.2011. (15:52)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    @ marica: da radiš u školi, znala bi da je to o čemu ti pišeš, praktički nemoguće. Takvog pravilnika više nema.

    avatar

    02.02.2011. (15:55)    -   -   -   -  

  • j.

    Žao mi je profesora koji se, smatrajući da nije ozlijeđen (osim ožiljaka koji će na duši ostati čitav život), očito nije javio liječnicima, a što (barem zbog sumnje na bjesnoću) vjerojatno ne bi bilo neumjesno. Jer, liječnici bi ozljedu morali prijaviti policiji i nešto bi se zakoturalo. Barem kakav informativček ili čak dojava CZSS, da ne ode sve u vjetar. Barem da tipu i onima koji su okladu sklopili (pa ga, dakle, potakli na to ne-djelo) ne bude svejedno kad dobiju pozive. A vjerujte, nikome nije svejedno.
    Ovako je ostalo na pričam ti priču.
    Trica je Ivicu otkantala kada je skužila da se radi o okladi, a tko će ovog Ivicu otkantati? Jer, nije li (bezmalo svako) školovanje u nas obvezno?
    Lijepo su Šenoini likovi u posebnoj nakladi, umjesto klasičnog narodnog repertoara psovki siktali: - Do biesa!

    avatar

    02.02.2011. (16:09)    -   -   -   -  

  • Ekstrasolarni planet

    Performans?! Nikad ne bih poželjela da netko tako nešto performira na meni. Ljudski je ugriz stotinama puta opasniji od psećega. Radije bih da me ugrize bijesna lisica.
    Ako se učeničko bjesnilo proširi možda ćete se svi vi profesori, na sve moguće bolesti, morati cijepiti?!!! I ravnatelji, naravno. I dječji pravobranitelji. Možda netko ugrize i Ministra prosvjete. Je li on ukinuo pravilnik o zabrani tučnjave, alkoholiziranja i griženja po školi?

    avatar

    02.02.2011. (16:20)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    više nije vijest ni da je čovjek ugrizao psa, već da je učenik ugrizao profesora.
    što reći, novinska vijest evoluira, a profesorsko zvanje degradira.
    o lijepe li budućnosti.

    avatar

    02.02.2011. (18:16)    -   -   -   -  

  • tičerica

    ja svojm popisu želja za uskrs, pored pancirke, dodajem i antitetanus cjepivo.
    nagodinu ću pisati djeda mrazu da mi donese i blindirano vozilo. čula sam da je papamobil vrlo siguran. još da nekako riješimo gume...

    avatar

    02.02.2011. (19:57)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Nadam da je ucenik bio cijepljen.

    avatar

    02.02.2011. (22:47)    -   -   -   -  

  • baba ljutica

    Iako ima i duhovitih komentara, oni bi nekim klincima da ih čitaju dali isti poticaj kao i pristanak na klađenje. Osim što događaj u kranjoj liniji nije i zdravstveno bezopasan, prema jednom profesoru jeste čin krajnjeg podcjenjivanja i omalovažavanja. Sutra, kada prođe školskim hodnikom, isti profesor bit će predmet poruge a učenik "faca". U dobrom duhu "opraštanja" i "odgajanja" djece, ne bih ga momentalno izbacila i škole. Dala bih mu opomenu pred isključenje ( ali ne onu majčinsku no no po stoti put), roditelje debelo novčano kazila i skupa s njihovim mladunčetom poslala na ozbiljan tretman kod psihologa i socijalnog radnika.

    avatar

    03.02.2011. (10:20)    -   -   -   -  

  • turimti

    šteta, ostali smo uskraćeni za informaciju o visini oklade. kladionice bi mogle staviti ovakav par s dobrim koeficijentom u svoju ponudu...

    avatar

    03.02.2011. (10:38)    -   -   -   -  

  • pjesak u gaćama

    Iskreno ošamario bih ga tako da bi uspio izvesti piruetu od bar 720 stupnjeva. Pri tome bi mi najmanje bilo bitno o svom poslu. Neke stvari su ipak važnije. Poput sačuvanje obraza.

    avatar

    03.02.2011. (11:05)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Što je dalje na redu? Nož, pištolj a možda i zolja. Ako se lavina pravovremeno ne zaustavi nekom preprekom porušit će sve pred sobom.
    A je li učenik ugrizao nastavnika za rukav, za ruku ili pak za obraz sasvim je svejedno. Sam POKUŠAJ da učenik ugrize učenika je za sankcije. S druge strane učitelj DANAS ne smije učenika ni pogledati krivo a da se na stražnje noge ne podignu sve udruge za zaštitu nejake i nemoćne djece.
    Naravno ne smatram da su SVA djeca i SVI učenici takvi, ali oni koji je su trebaju za to snositi posljedica.

    avatar

    03.02.2011. (15:02)    -   -   -   -  

  • Bernardov riff

    Procedura je ovakva: prijavit policiji, centru za socijalnu skrb i smjesta kaznenu prijavu protiv roditelja. Međutim, sve to traje predugo, a dokazivanje je dosta teško (tko zna, možda je jadni učo isprovocirao klinca time što je imao majicu pogrešne boje). Da me netko napadne, tresnuo bih ga bez krzmanja iako bih nakon toga smjesta bio suspendiran. A nakon suspenzije bih digao galamu po svim medijima i svim mogućim udrugama za zaštitu ljudskih prava. Dosta je gluparanja.

    avatar

    06.02.2011. (14:57)    -   -   -   -  

  • buha

    @tičerica. hvala na zdravom humoru. tak sam neraspoložena kad to sve čitam, da mi smjeh dobro dođe . pancirka i antitetanus...hahaha.. HTZ oprema za nastavu. kaj ne.
    @mariano aurelinao, čujte , možda taj trend pređe i na vjeroučitelje i na koncu i na svećenike koji ionako imaju dosta tjesan kontakt s dečkićima. Možda se tada shvati kakav je to trend. Ima naime jedna uzrečica koja veli da JEDNA lasta ČINI proljeće. Ovaj je učenik tek lasta onih kojima je najnormalnija stvar učitelje: ismijavati, vrijeđati . ometati u radu, maltretrirati glupostima itd. To je trend . A ugrizi nisu ali bi mogli postati. jer kaj se tiče nasilja u školi , nigdje ne stoji da ne smiju djeca biti nasilna prema učiteljima, samo je smrtni grijeh učeniku opaliti pljusku. e to je već razlog za OTKAZ ugovora o RADU. PA KAD uskoro bude prevladala negativna selekcija za tu profesiju, biti će SVEGA ...

    avatar

    06.02.2011. (18:13)    -   -   -   -  

  • Piko

    Hm, iako će se gosponu profesoru - kad vidi tko komentira - dići kosa na glavi, a tlak porasti do neslućenih visina, ova je tema i više nego zanimljiva. I, ajd', mogu se i ja "jemput" složiti s njim - jer profesorska je struka doista srozana do blata.
    I, da, nije mi bilo uopće smiješno kad sam pročitao komentar @tičerice koja spominje pancirku i antitetanus cjepivo...
    No, komentar Marijana Aurelijana mi je smiješan i samo bih komentirao: Mariano, ako je ugriz "simbolički" te ako se i radilo o "tinejdžerskoj okladi", i ako je cijeli taj slučaj "površan", onda pitam ostale: koliko mi nudite da ugrizem Marijana Aurelijana? I to ne jako... onako, čist' benigno...

    avatar

    07.02.2011. (13:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...