Komentari

indijanka-vegetarijanka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • izvorni život

    Ma nije ona promjenila nikakvo mišljenje. Njeni savjetnici su to procjenili kao dobar marketinški potez. Slično kao što se Severina preko noći "zaljubila" u novog tipa i time punila stranice žutog i ostalog tiska tjednima.

    avatar

    02.02.2011. (12:02)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    ja zapravo ne znam ko je tu licemjeran, dal Gaga ili PETA...

    avatar

    02.02.2011. (17:32)    -   -   -   -  

  • Indijanka vegetarijanka

    da, a meni se sve to skupa gadi

    avatar

    03.02.2011. (08:46)    -   -   -   -  

  • silent_mind

    Slažem se sa komentarom -izvorni_zivot-
    MIslim da se u svemu tome Gagu nije ni pitalo za mišljenje. Ona je proizvod menađera i glazbene industrije koji gomilaju milijune dolara prodajom tog proizvoda. S obzirom da im ona (odnosno taj proizvod) donosi toliko novca,naravno da mora radit ono što oni žele i onako kako to oni žele. Oni će ubirat postotak zarade a ona će bit to prepoznatljivo lice sa naslovnice,bit će "slavna". Prodala se za slavu i to je to, sad je njihova lutaka a oni su njeni gospodari.
    A što se PETA-e tiče... hm, možda će i oni dobit neku "simboličnu" svotu novca zbog takvog poteza koja će im pomoć u daljnjim kampanjama. Da, baš.....

    avatar

    03.02.2011. (13:41)    -   -   -   -  

  • Ateizam

    Kad ne biraš sredstva nije se realno nadati uspjehu. Pitanje je bi li odnos prema životinjama trebao biti trend ili odraz svijesti. Očito se ljudi iz PETA-e, radi svoje nestrpljivosti, služe metodama koje neće razviti svijest, već će sve biti pitanje trenda - a to dugoročno znači neuspjeh. Uopće sam protiv korištenja javnih osoba u svrhu promocije prava životinja, jer te iste osobe na taj način skreću pozornost na sebe, tj. glavni im se cilj pokazati u dobrom svjetlu i dodvoriti publici, a nerijetko imaju pune ormare krzna i kože. To rade i naši Prijatelji životinja, no ovo sa Gagom je too much!
    Ipak, to nije izoliran primjer u PETA-i. Ne mogu a da se ne sjetim UNICEF-ove ambasadorice Maje Vučić, koja je pušila u trudnoći.
    Ne možemo svi biti Mahatma Ghandi, no bilo bi bolje da ne forsiramo statistike, jer na taj način pravi uzori gube na važnosti. Pa ne žele valjda u PETA-i da se ljubitelji životinja identificiraju sa Lady Gagom?!

    avatar

    04.02.2011. (10:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...