Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • barba

    A ja cu ti reci nesto kao netko tko je Kornate gledao 10ak godina:
    Kornati su gorili prije, gorit ce i u buducnosti, a samo budale i kanaderi mogu tamo ici gasiti pozar.

    avatar

    31.01.2011. (21:24)    -   -   -   -  

  • saraja azra

    meni se čini da je ipak moralo je biti nešto kemijski jače od trave i kamena i vjetra

    avatar

    01.02.2011. (08:01)    -   -   -   -  

  • turimti

    u zemlji gdje je sve igra, svedena na imrovizaciju bez poštivanja procedure, dogovora, normalno je da se dogode kornati . lako je sada dijeliti pamet, ali dvije stvari bodu oči, na kornatima je mogla izgoriti samo trava nikako ne i ljudi i druga, ovdje se radi o nečemu što s skriva, a što bi moglo biti uteg oko vrata nekim ne/odgovornim osobama postavljenim na važnim mjestima u trenutnoj vlasti... .

    avatar

    01.02.2011. (08:13)    -   -   -   -  

  • ritam zivota

    nema isprike za slanje maloljetnika na bilo kakvu intervenciju. to se jednostavno nije smjelo dogoditi. gledao netko nekog mrko ili ne.

    avatar

    01.02.2011. (19:26)    -   -   -   -  

  • fulvus

    s moje laičke pozicije, ne znam što su išli gasiti na kornat. nije da zagovaram teoriju zavjere, ali je očigledno da se pokušava zataškati činjenično stanje. slavica definitivno nije jedini krivac, barem 4-5 bi još trebali biti na optuženičkoj klupi. to što su djeca bila ukrcana, bilo je i na njihov zahtjev, jer im je bilo fora voziti se u helikopteru. teško je mladom čovjeku objasniti sve opasnosti koje vrebaju, a u tom slučaju, kao da se sve loše što se hipotetski moglo dogoditi i dogodilo. po zakonu vjerovatnosti, gotovo nemoguće, a ipak se dogodilo. žao mi je tih mladih ljudi, pogotovo nisu umrli trenutnom smrti, nego u agoniji. teško je shvatljivo da pomoć nije stigla na vrijeme i sve ostale propuste. znači, nije samo misterij sama nesreća, nego sve ono što se zbivalo prije i poslije nje.

    avatar

    02.02.2011. (10:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...