Komentari

wallnaplayeru.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • pero u šaci

    Ne zamjeri na jednom prijedlogu: ti bi trebao imati box sa strane s arhivom pomoću koje bi jednim klikom stizali do postova iz prethodnih mjeseci. Ubih se idući unazad, a svaki put sve skupa ispočetka :)

    avatar

    30.01.2011. (12:58)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    O, pa zbilja brzo reagiraš :)
    Pohvaljujem i zahvaljujem!

    avatar

    31.01.2011. (20:20)    -   -   -   -  

  • Ana

    nije ova pjesma u pitanju nego neka niže koju ne mogu pripojiti tvom ukusu .ali takav način da za neku stvar kažemo da je ..lijepa pjesma ,ali mi se ne sviđa.. ,taj duh uvažavanja različite dobrote ili slično , spaja .. vrijedan si ti bloger na playeru ..i još nešto mi pada na pamet ,ali vrijeme tumači riječi ionako i riječi tumače vrijeme posve drugačije tj. isto .. tako se zadržavam ........ (ne suzdržavam )

    avatar

    31.01.2011. (21:31)    -   -   -   -  

  • Wall

    Pero-u-šaci, hvala tebi; i sam sam planirao odavno, da sebi olakšam uvid u vlastita razna glazbeno-poetska stanja, jer meni svira 24/7 (štošta) u glavi; ukratko, pomogao si, gurkajući me u pravom smjeru.

    Ana, bilo bi iluzorno očekivati sviđanje svih pjesama svima, nije svrha niti namjera ovog džuboksa. istina, lijepo je znati da se tebi, drugima... nešto, štošta, ipak sviđa, ali nije bitno...bitno je da (i sam koloplet suprotnosti) u raznim odsječcima vremena volim različitu vrstu muzike, nekad me nešto potakne izvana (još bolje-iznutra), gurne prema zaboravljenoj melodiji, podsjeti na sebe, druge, drage.....ali, kad je blues, i/ili uspavanka -uvijek je za dvoje..hvala oboma na pomoći.

    avatar

    01.02.2011. (11:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...