Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • mudenburger

    Prije će biti da je u pitanju karijera.Trudnoća znači da bi propustila neki projekat a to odmah znači manjak od određenog broja milijunčića u kasi.Sve je to biznis draga moja. :-)
    A što se preseravanja oko Suri tiče potpuno si u pravu.Prave debila od djeteta.

    avatar

    22.01.2011. (13:07)    -   -   -   -  

  • barba

    save je to nabijanje kompleksa danasnjim majkama i onima koje ce to postati jer neke stvari postaju dustveno prihvatljive, ma koliko granice sa zdravim razumom.

    avatar

    22.01.2011. (13:51)    -   -   -   -  

  • tičerica

    ja bih se nadovezala na barbu: nabijanje kompleksa, da... no manje mi komplekse nabija netko tko će iskoristiti usluge surogat majke (iz zdravstvenih ili inih razloga), nego netko tko će se naslikavati u 7. mjesecu trudnoće s 35,5 kg skupa s krevetom, a onda dva tjedna nakon poroda se opet naslikavati s bebom u dior-armani-versace krpicama vakumiranima na stomak zalijepljen na kralježnicu, sada s 32,3 kg (s krevetom I djetetom). e, to nabija komplekse!

    a što se obitelji cruise tiče... mene bi iznenadilo normalno ponašanje od nekoga s tim prezimenom...

    avatar

    22.01.2011. (15:35)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Pa, ne znam... Ne volim suditi nikome, a pogotovo ne osobi o kojoj ne znam ništa osim onoga što njezin PR tim dozvoli da dođe u medije. Sad, je li zaista imala problema s trudnoćama (a iz braka s Cruisom se sjećam da je) ili je u pitanju neki drugi razlog, odluka je na njoj i njezinom mužu.

    A što se tiče Angeline Jolie, ona mi je jako antipatična s tom glumom savršene majke - svako dijete ima svoju dadilju (!), uz njih je tim sobarica, kuharica i ostalog osoblja, a ona se povremeno naslikava s tom dječicom da bi si napravila pozitivan publicitet. Čitala sam da su je svojevremeno vlasti one afričke državice u kojoj je rodila MOLILE da ne rodi kod njih, jer im je bilo preskupo osigurati joj sve što je milostiva poželjela, a nije sama platila. Financijska šteta od njezinog poroda bila je višestruko veća od bilo kakve koristi koju je publicitet mogao donijeti, a državni (!) novac ulupan u njezin porod, osiguranje i ostalo mogao se uputiti u neku mnogo pametniju i humanitarniju svrhu, no ona je baš inzistirala da rodi tamo. Sve za publicitet i ulogu novovjeke Majke Tereze. Ma, fuj. (Kidmanica je barem posvojila dvoje djece, bez ikakve pompe i medijske glume i zato mi je puno draža od Jolie, koja od svakog svog životnog poteza napravi PR-akciju.)

    avatar

    22.01.2011. (16:20)    -   -   -   -  

  • psiholiza

    ja isto ne volim suditi ljudima, pogotovo nepoznatim celebritijima za koje znam da mediji lazu i izmisljaju price. ipak, u obranu ove kidmanice moram reci da ona u 11 godina braka sa cruizom nije mogla zaceti tako da sigurno nije fertilna poput ove jolie. usput je debelo presla 40, mogu mislit da su joj doktori savjetovali ovakvo sto. a na kraju krajeva nije mi ni vazno, nemam nista protiv surogat majki (osim da ja ne bih mogla dati dijete od sebe )

    avatar

    22.01.2011. (16:30)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    a jucer je izazvala i skandal u australiji jer je tu surogat majku nazvala strojem za radjanje ili tako nekako. ne kuzim ni ja zakaj joj nije jedno dijete bilo dovoljno. ko ni strkljavici carrie. pisala sam o toj temi, nakon sto sam gledala film google baby. to je postala prava industrija i ne, nije mi jasno kako netko mora imati i drugo dijete te ga roditi na takav nacin. ako ga ne mozes imati onda nemoj.

    zaboravila si da mala SURI nosi stikle.

    avatar

    22.01.2011. (18:44)    -   -   -   -  

  • jja

    Ovo za Nicole nisam znala, ja se uvijek kod tebe informiram :-).
    Znam da je imala i prije zdrastvenih problema, sto je istina, ne znam. Angelina mi je IZNIMNO antipaticna s tim svojim krdom koje vuce po svijetu. Svaki tjedan su u drugoj drzavi i ne to nije ni svakodnevica ni normalan odgoj ;-))

    avatar

    23.01.2011. (18:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...