Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • matematikus

    Ako Kalmeta kaže da je tako najjeftinije, onda je sigurno tako. On je već poznat i priznat po jeftinom izvođenju svih vrsta radova, a cestovnih pogotovo.

    avatar

    17.01.2011. (20:41)    -   -   -   -  

  • registrator

    Ako Josipović braniteljima kaže "vas ne sme niko da bije", osim ako ste možda pucali na Srbe ili ih možda krivo pogledali, to je prava obrana i razumijevanje, nema šta! Na popisu branitelja samo će lišo proći, pred zakonom, Pavini invalidi, jer oni sigurno nisu pucali, i dezerteri koji su dobili stanove i mirovine. Blago nama!

    avatar

    18.01.2011. (15:51)    -   -   -   -  

  • na more

    Ja mislin da bi naša najjača firma u gradu tribala prokopat tunel kroz Rilić da pokažu da oni najviše vole naš grad. Ajmo!

    avatar

    18.01.2011. (16:07)    -   -   -   -  

  • domaćin

    @na more, da te je zaposlit u toj "najjačoj firmi", ne bi imao vremena pisati gluposti po blogovima, nešto bi, za promjenu, i radio...................

    avatar

    18.01.2011. (16:44)    -   -   -   -  

  • Thompson

    Jos malo Austrija je po broju tunela za nas mala beba
    sve jedan do drugog........sta ces kada smo bogata nacija
    a i vrijedna.

    avatar

    18.01.2011. (18:54)    -   -   -   -  

  • bLoKADA

    kalmeta je napravio računicu i uspio začepiti usta čak i prosvjednicima koji su odjednom zaboravili najavljenu blokadu magistrale.

    avatar

    18.01.2011. (20:48)    -   -   -   -  

  • drugi način

    Osoba treba imati svoje mišljenje, ali ne bi smjela nakrivo prenositi tuđe. Hrvatski ministar je rekao da je struka odlučila o ovakvom načinu saniranja Stupice radi sigurnosti prometa, a ne zbog tehničkog pitanja. Neke glave po potrebi vide samo tehničku izvedbu (tehničari mlečani uredili Vrgorac) i ništa drugo. Lako je što ne vide druge stvari u rješavanju Stupice (ni ja ih nisam vidio), nego ne čuju ili ne priznaju drugo mišljenje, stav struke, sigurnost, ekonomičnost. Onaj s Ravče isto tako vrti glavom i sumnja kao i bloger da bi “micanje stijene i sanacija odrona” bila toliko skupa. Sanacija odrona, znači riješit ono što je palo, veliku stijenu i ostale male. Iz nekih razloga oni i njima slični pokušavaju uvjeriti javnost da je struka rekla kako to košta 40 milijuna? Svak ko se razumi u kamen, a to smo svi mi, znamo da je ta cifra prevelika kada bi bila istinita. Struka je rekla drugo nego što oni kazuju, a to je. Postoji druga varijanta, ali ona je radi sigurnosti prometa skuplja i sporija zato što bi se moralo osigurati i zaštititi greben iznad, visine 50-60-100 metara. Ta zaštita vršila bi se kaskadno i učvrščivanjem stijena, da ne padnu, a to nije lako ni jeftino, ni sigurno. To je cijela planina. Da ne bi bilo, doli ispod je bila Podgora. Prema tome nitko nije rekao da uklanjanje “kamenčića” košta 40 milijuna kako o tome piše u ovome 1225. gore tekstu. Toliko bi koštalo ako bi se osiguravalo ono što je ostalo poviše, a toga ima stotine puta više nego što je palo. Za Stupicu je još rekao, kako je tunel najbrža i najjeftinija varijanta, iako ne može biti gotova do ljeta? “Izračun” nije bio njegov, ali mu se pripisuje, ne znam zašto, jer on ne zna računati? Rekli su da je to bajpas, a nije rješenje, nego će se pravo rješenje tražiti paralelno s ovim. Bajpas znači hitno, kratkotrajno rješenje da pacijenti prežive. Pravo rješenje traži veću studiju, više vremena i više novca? Zašto vjeruje struci, kad od mene ni jedna struka nije pametnija, a jadan on. Imamo mi našu struku. Ona bi to zdrobila, natovarila, pomela i gotovo, za 2 do 4 dana? Zašto je to uopće palo? Možda zato što avioni lete priko toga.

    avatar

    18.01.2011. (21:21)    -   -   -   -  

  • nazor

    hiiiii hii hii hi

    avatar

    19.01.2011. (11:57)    -   -   -   -  

  • anonimac

    nek očiste ovo što je palo i vozit ću priko stupice s nimalo većim rizikom nego što san i dosad vozija. a za to vrime mogu gradit tunel. ne da mi se kupat ispod rilića

    avatar

    19.01.2011. (21:09)    -   -   -   -  

  • laburist

    Slaba vam je Stupica kad se ministar iz nje izvukao živ i zdrav. Trebali ste smisliti nešto drugo, jamu kakvu iskopari i sl. :)))

    avatar

    22.01.2011. (12:31)    -   -   -   -  

  • musa

    evo Imoćani pišu grafite,pa kad ćemo mi više?!

    avatar

    22.01.2011. (13:50)    -   -   -   -  

  • IDEMO DALJE

    http://www.hdz.com/obavijest.htm

    avatar

    24.01.2011. (18:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...