Komentari

divlje-svinje.blog.hr

Dodaj komentar (238)

Marketing


  • inkerovac

    Gledam malo tablice i svi nasi protivnici u Turskoj nalaze se pri dnu tablice svojih prvih liga!
    Svi, osim Urala koji je sedmi u drugoj ruskoj ligi!
    Biti ce zanimljivo vidjeti rezultate tih utakmica!

    avatar

    17.01.2011. (18:09)    -   -   -   -  

  • inkerovac

    U dvoboju Zaprešićana pod vodstvom Ilije Lončarevića i trećeligaša Vrapča nitko se nije morao truditi oko brojanja pogodaka. Ostalo je 0:0.

    Inter je, očekivano, ipak imao više od igre, ali vratar Vrapča Šimunić obranio je dobre prilike Budimira i Kramarića, dok je mladog Trajkovskog u drugom dijelu susreta zaustavio okvir gola.

    avatar

    20.01.2011. (18:02)    -   -   -   -  

  • mirko13

    Neznam dal ste vidjeli, ali u domaćem izdanju časopisa FourFourTwo ima članak o Inter, točnije o Inkeru. Članak je o osvajanju kupa, kao generacija za pamćenje.

    Napravili su i analizu klupskih web stranica, inter je "odlično" predzadnji. Dosta je kritika, evo članka.

    Članak: "Okej,znamo da se radi o boji klupskih dresova, ali -zaboga!- smanjite količinu te "simulativno" žute na stranici, posjetitelji će oslijepiti! Da stvar bude gora, grafičko sučelje je zastarjelo i slabo pregledno, a sadržaja podosta, pa ne stignete sve poklikati i kidnuti sa sitea. Glavne atrakcije su nadrealne fotografije ili mogućnost downloada Interove himne... tu su i gotovo sve potrebne informacije o klubu (čak i povijest Diviljih svinja!!), a sponzori sa zlatnim statusom imaju istaknuto mjesto na siteu."

    Ocjene (od 1 do 5)- dizajn 2, info o klubu 4, aktualni sadržaji 2, interaktivost 1, poslovna komunikacija 2, engl verzija 0.

    Po meni malo prestrogo, neznam kaj očekuju da prevladava plava-bijela boja. Al očito treba podići sajt na višu razinu.

    avatar

    20.01.2011. (23:10)    -   -   -   -  

  • mirko13

    ISPRAVAK
    Zapravo smo 11. od 12. analiziranih. Cibalija, Varaždin, HD i Lokomotiva nisi na listi zbog redizajna ili premalo sadržaja za analizu.

    avatar

    20.01.2011. (23:24)    -   -   -   -  

  • žuta boja ©

    prilike budimira i kramarića? jel to kramarić iz dinama?
    i kaj nismo trebali u subotu igrat? nabrijao sam se kak cu na tekmu i onda vidim da je prosla....

    avatar

    21.01.2011. (00:36)    -   -   -   -  

  • W.P.Z.

    kad se gledaju stranice onda možemo vidjet da velika večina stranica prvoligaških klubova je nepregledna i moje je mišljenje da što se preglednosti tiče da imamo jednu od boljih stranica a i u dizajnu nismo sigurno u samom dnu... pogledajte lokomotivinu stranicu di vam ogromni grb strši sastrane i bode u oči i vrte se debilno slike omladinske škole gore il istrinu prekičavu stranicu u nekim elementima... dinamova i hajdukova također su nepregledne... naravno neki klubovi doista imaju puno bolju stranicu, al smatram da previše nezaostajemo za večinom...
    što se tiče vijesti to je druga stvar i tu se slažem da tu slabo stoji stranica...

    i mene zanima tko je taj kramarić? nadam se da nečemo po neznam koji put ponavljat greške i dovodit igrače na posudbu

    avatar

    21.01.2011. (00:57)    -   -   -   -  

  • slaven

    Jedino mi pada na ideju da je rijec o Mirku Kramariću igraču Lokomotive. Vidim da je igrao i neki Ugrina,vjerovatno je riječ o Sandri Ugrini igraču Grobničanu

    avatar

    21.01.2011. (09:47)    -   -   -   -  

  • mirko13

    da, to je kramarić iz lokomotive na probi, desni bek.

    uskoro na web stranicu dolazi web shop, bit će i interovih rekvizita

    avatar

    21.01.2011. (16:20)    -   -   -   -  

  • žuta boja ©

    jeeej web shop:)
    mogao bi i neki guestbook, pretpostavljam da bi forum bilo previse da trazimo :)

    avatar

    21.01.2011. (16:43)    -   -   -   -  

  • žuta boja ©

    poplavila nam je stranica:D

    avatar

    21.01.2011. (17:44)    -   -   -   -  

  • inkerovac

    Vidite kako mala promjena može imati velik efekt! Nismo izgubili žuto plavi identitet, a stranica izgleda puno bolje! Volio bi kada bi vratili plavu boju i na naš donji dio dresa!

    Sto se tice samih informacija na stranici, one su sasvim u redu. Sigurno ih može biti više, ali one osnovne su dobro pokrivene.

    Stvari se pokrecu i idu na bolje! Mirko 13 je velik dobitak za forum!

    Što se ekipe tice procitao sam da Škof, Vulić, Leuštek i Vincelj idu na posudbu u Samobor! To je dobra stvar da se više igraca šalju na posudbu u isti klub. Stvarno ne bi bilo loše pokušati imati neku svoju verziju Lokomotive.

    avatar

    21.01.2011. (22:04)    -   -   -   -  

  • inkerovac

    Hajduk prati Krištu, Strinićeva rođaka

    Darijo Krišto, 21-godišnji nogometaš veznog reda upao je u fokus Hajdukovih skauta na trening-utakmici Šibenik – Dugopolje (2:2), odigranoj na Šubićevcu. Krišto je najprije bio u Inter Zaprešiću, a posljednjih šest mjeseci proveo je u Omišu kod Gorana Šušnjare odakle ga je Šibenik pozvao na probu.

    „Bijeli“ su pak gledali svoje pulene na posudbi u Dugopolju (Obšivač, Surać), te mladog Barišića, a zapazili su i Krištu, koji je inače rođak Ivana Strinića.

    Na treninge ga je pozvao Šibenik videći u njemu moguću zamjenu za Mehmeda Alispahića, ali se o Krišti jučer govorilo i u Poljudu...


    On je bio naš junior i dugo pokušavao uci u prvu momcad. Slali smo ga po posudbama i nikad nije dobio pravu priliku. Steta, jer ima visinu i snagu. Na par prijateljskih koje sam ja gledao u prošlosti bio je dobar!

    avatar

    22.01.2011. (13:47)    -   -   -   -  

  • mirko13

    Istina, Krišto je puno obećavao zbog visine i fizičke snage. Ali po meni je bil previše plašljiv, bez lopte je solidno igral, a kad je trebalo s loptom povući nije se iskazal. E sad, onda je imal tek 18god, sad je zreliji, očito bolji.
    Isto to je mučilo Rašića, premalo samopouzdanja. Dok recimo kod Oršića ja ne vidim tolko straha.
    Ovo je čak u neku ruku dobro, Krišto u Šibeniku, a Rašić u HD (ako je prošao probu). Vidjet ćemo dali je bilo pogrešno pustiti ih.

    avatar

    22.01.2011. (16:15)    -   -   -   -  

  • domi

    krištu je bračun znao stavljati u igru, a nakon negovog odlaska ,čini mi se da nije više ulazio

    avatar

    23.01.2011. (11:33)    -   -   -   -  

  • žuta boja ©

    a to su greške koje se svim klubovima događaju, i mi smo 'pobrali' neke dobre igrace tak, a moze se dogodit i da izgubimo kojeg

    avatar

    23.01.2011. (19:59)    -   -   -   -  

  • žuta boja ©

    U finalu je proslavio Antuna Palića za pobjedu protiv Širokog Brijega. Bio je to tek drugi Palićev nastup nakon dolaska iz zaprešićkog Intera i već se sad promovirao u čovjeka odluke. Dakako, valja pričekati ozbiljnije utakmice, ali perspektiva se doima svijetlom. Zanimljivo je, međutim, da ga je trener pritom »razbacao« po cijelom terenu. U prvom je dvoboju silom (ne)prilika igrao lijevoga beka, dok je u finalu počeo u ulozi zadnjeg veznog, a u drugom poluvremenu nastavio na mjestu desnoga krila.

    sa vjesnik.hr

    avatar

    24.01.2011. (13:51)    -   -   -   -  

  • inkerovac

    Izgubili i od Kaposvara 1:0!

    avatar

    25.01.2011. (18:02)    -   -   -   -  

  • žuta boja ©

    bar ne dobivamo puno golova, samo da pocnemo zabijat
    koja nam je bila početna postava? jel igraju još oni na probi?
    p.s. u pon u sportskim, članci o valjda svim klubovima 1.hnl, čak i o nekim niželigašima, a o inkeru, jedino slika palića u intervjuu, u kojem kaze da mu je tata rekao da bolje da igra negdje nego sjedi na klupi u dinamu....izmedu ostalog spominje i kako je vec par puta bio u dinamu u mladim uzrastima, te odlazio jer nije igrao....e da, najdrazi gol mu je protiv hajduka, naravno ne u dresu inkera....

    avatar

    26.01.2011. (03:24)    -   -   -   -  

  • domi

    pa ni tokom jeseni nismo puno golova davali, samo smo ih manje primali

    ovo su ipak prve pripremne utakmice, dolazi do rotacija unutar momčadi , lončarević nastoji isprobati što više igrača, tako da i rezultat nije u prvom planu...

    avatar

    26.01.2011. (13:55)    -   -   -   -  

  • žuta boja ©

    ma kužim to sve, al bi ipak bilo lijepo da smo zabili koji gol

    Zagreb, 25.01.2011. u 13.00 sati:
    NK Inter-Zaprešić vs Kaposvar Rakoczi FC
    0 : 1 (0 : 0)
    Strijelci: Ivanković (ag) 68'
    NK Inter-Zaprešić: Santini, Kotarski, Barišić, Mršić, Balić, Yankep, Šarić, Hrnčević, Oršić, Bosec, Trajkovski (još su igrali: Jurić-Bare, Valentić, Gulić, Ivanković, Todorčev, Grgurović, Blažević, Budimir, Kramarić, Matko, Abilaliaj).
    Kaposvar Rakoczi FC: Kovacz, Napas, Gruz, Tabi, Korhut, Farkas, Portulez, Malor, Horvath, Petrazzi, Pavlović (još su igrali: Okuka, Perić, Hegedus, Grujić, Kučko, Mazi).
    25.01.2011

    piše zagreb, valjda su mislili na pojatno

    avatar

    26.01.2011. (15:19)    -   -   -   -  

  • žuta boja ©

    Nogometaši Intera odigrali su u utorak prijateljski pripremni ogled protiv mađarskog Kaposvara. Gosti su s Peščenice odnijeli minimalnu pobjedu...

    Momčad Ilije Lončarevića bila je puno bolji protivnih u prvoj polovici dvoboja, no svoju inicijativu nije uspjela konkretizirati. U 20. je minuti najbolju priliku zapucao Oršić. Kovacz je bio spreman za njegov udarac sa sedam metara.

    Mađarski se sastav u potpunosti probudio u nastavku, nakon što je trener Zaprešićana promijenio kompletnu momčad. Kaposvar je do pobjede stigao u 68. minuti kada je loptu u vlastitu mrežu poslao Ivanković. Do kraja su gosti propustili realizirati još tri izgledne prilike, bolji je od protivničkih napadača bio Jurić-Bare.

    Strijelci: 0:1 Ivanković (68,ag)

    Inter: Santini, Kotarski, Barišić, Mršić, Balić, Yankep, Šarić, Hrnčević, Oršić, Bosec, Trajkovski (još su igrali: Jurić-Bare, Valentić, Gulić, Ivanković, Jović, Todorčev, Grgurević, Blažević, Budimir, Kramarić, Matko, Abilaliaj)

    U petak, 28. siječnja momčad Intera putuje u Antalyju. U Turskoj bi četvrtoplasirani sastav HNL-a trebao odigrati šest utakmica. Povratak u Zaprešić dogovoran je za 11. veljače.

    možda smo ipak igrali u zagrebu.....

    avatar

    26.01.2011. (15:26)    -   -   -   -  

  • domi

    Interovac Matej Matko uplašio se leta i pobjegao iz zrakoplova

    Nogometaši zaprešićkog Intera otputovali su zajedno s Dinamom prvi put na pripreme u Antalyu.

    No, trener Intera Ilija Lončarević ostao je iznenada bez jednog igrača.

    – Matej Matko uplašio se leta i izišao iz aviona. Očigledno ni sam nije znao da ga je toliko strah leta – rekao je Branko Laljak, direktor kluba.

    Čini se da u klubovima u kojima je igrao (Hrvatski dragovoljac, CSKA Sofija, Sarajevo, Zrinski i Rijeka) nije nikad letio avionom. Zaprešićani će prvu utakmicu u Antalyi igrati u nedjelju.

    Preuzeto sa vecernji.hr

    avatar

    28.01.2011. (19:58)    -   -   -   -  

  • inkerovac

    U SN-u sve manje i manje o Inkeru! Jucer jedva da pronađeš, danas ništa! Kao da nismo četvrti!

    Jedino sta ima je clanak kako je biti dobro saveznik Dinamu! Tu se najviše istice Inker, jer Dinamo kao pomaže sto kupuje i preplacuje igrace koji mu kao ne trebaju!
    Pazite tu logiku!

    Onda bi po tome Dinamo pomagao i klubove od kojih je kupio Mikulenase, Suareze, Pandeve, Carlose, Moralese, Slepičke itd. i to za puno više para!
    Naravno te investicije se tamo ne spominju!

    Pa tko im je kriv sta Dodo niti jednu utakmicu nije igrao na poziciji koju je igrao u Inkeru! Palića su kao preplatili za 150 000, a on je mladi reprezentativac i sad im dao jedini gol protiv Širokog! Sivonjica su kupili kad je davao 3 gola u jednoj utakmici i bio mlad perspektivni igrac!

    Tako su mi se zgadili i taj Dinamo i Hajduk da je to užas jedan!
    Umjesto da se razvija cijeli HNL kao proizvod, samo se gledaju ta dva kluba!

    avatar

    29.01.2011. (11:58)    -   -   -   -  

  • žuta boja ©

    jedan od trenera je, mislim u pon u SN pricao kako eto kod njih ne kasne place nema nikakvih ponuda pa se nema što pisat o njima u novinama, kao iznenađen je sto su ga pitali da prokomentira situaciju u klubu
    a kod nas, eto pise se da nam se igrac boji aviona i to je to sto hrvate 'zanima' u vezi inkera

    avatar

    29.01.2011. (13:28)    -   -   -   -  

  • domi

    o interu se većinom piše dan dva nakon što izađe neka obavijest na službenim stranicama kluba, i onda oni to prenesu

    ništa konstruktivnog već dulji period nisam uhvatio

    avatar

    29.01.2011. (13:35)    -   -   -   -  

učitavam...