mljac, baš izgleda efektno, a vjerujem i da je fino. znači ako je posipamo sa makom, sjemenkama i sl. to je onda slana varijanta, a ako je slatka, što bi još eventualno došlo gore, samo štaub-šećer? vrijedilo bi se malo pomučiti s tim, izgleda jako fino! ;)
13.01.2011. (09:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
napalm; Slažem se, lijepo izgleda, a i nije komplicirana. Što se upotrebe raznih sjemenki tiče to je individualna stvar, i na slatka i na slana tijesta možeš staviti što god ti se sviđa. Ja ne volim mak i njega ne stavljam ni na slatka ni na slana tijesta. Kod nas se mak tradicionalno upotrebljava u slatkim jelima/tijestima, ali stavlja se i na slana tijesta/peciva. Sjemenke suncokreta ne volim u slatkoj varijanti i zato ih stavljam samo na slana tijesta (ali ima recepata u kojima se stavljaju i na slatka tijesta). Što se crnog i bijelog sezama te lana tiče, meni se više sviđaju na slanom tijestu, ali naravno, stavljaju se i na slatka tijesta. Nisam ovu pogaču nikad radila u slatkoj varijanti (ne volim slatka tijesta), ali da ju radim, posipala bih ju sezamom. Kad se ohladi može se posipati i šećerom u prahu.
alexxl; Hvala:) ali nemojmo pretjerivati;)
Mare; ma nije komplicirana, samo tako izgleda:)
Mihaela; i meni se sviđa kako pogača izgleda kad se radi po tom receptu.
Indijanka vegetarijanka; hvala:)
suzette; pri pogledu na pogaču, na prvi pogled nije jasno (barem meni nije bilo jasno) kako se takvo nešto napravi. Ali zapravo, uopće nije problem.
Mario; hvala:)
Sandra; hvala:) Ja se nikad ne bih sjetila "izmisliti" takav recept, drago mi je da ima ljudi koji su davno kreirali takve recepte.
14.01.2011. (09:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ovo ja zovem kreativnim.. u korjenu kreativnim.. Jako jako zanimljivo i simpatičan trik za prevrtanje "latica" cvijeta.. Koji si mi samo smajl izmamila..
28.01.2011. (11:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tani
Sanela, puno hvala za recept i objasnjenje. Ja sam vec 2 puta pravila i super su ispale oba puta. ( u roku od 3 dana). I sama sam dalje proslijedila ova upustva. pozdrav
01.02.2011. (13:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
E nećeš vjerovat, nazvala me frendica prije cca 2 tjedna da je našla super recept za "cvijet" na blogu, i da će mi poslat recept. Poslala mi čak i MMS jer naravno odmah ga je pravila...a ja nikako! ma muž mi kenja, na nekoj je dijeti pa ja tu smišljam povode i izvodim bjesne gliste samo da nešto skuham. drago mi je da sam vidjela kako se to stvarno radi jer sam ju totalno krivo skužila! Jedva čekam da javim recept staroj :)) Super je, super izgleda! Vidiš, to nisam srela na Coolinarici ;)
03.02.2011. (23:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Iz osobnog iskustva poznajem tu situaciju - doslovno izmišljam razloge samo da si pripremim nešto ("novo") za jelo. Meni se sviđa kako ova pogača izgleda, iako baš ne zadovoljava moje kriterije kad je okus u pitanju - ali ima prolaznu ocjenu:) Čini mi se da sam ja taj recept naprije vidjela na Coolinariki, a vidim da ga ima (isprobanog) i na još nekim blogovima. Kad probaš, javi kako ti se sviđa:)
05.02.2011. (16:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
napalm
mljac, baš izgleda efektno, a vjerujem i da je fino. znači ako je posipamo sa makom, sjemenkama i sl. to je onda slana varijanta, a ako je slatka, što bi još eventualno došlo gore, samo štaub-šećer? vrijedilo bi se malo pomučiti s tim, izgleda jako fino! ;)
13.01.2011. (09:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Oooooo, vrhunski.
Pa ovo je umjetnost.
Bravo
13.01.2011. (10:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
wow, tako lijepo i komplicirano izgleda a cini se laganim za napraviti. odlican recept!
13.01.2011. (10:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mihaela
Predivna je!!! Pravila sam je ali jako davno, bas bi mogla ponoviti :)
13.01.2011. (11:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Indijanka vegetarijanka
odlična ideja, prava umjetnost!
13.01.2011. (11:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
efektno izgleda, a priprema se čini složenijom nego što zaista jest :) super:)
13.01.2011. (14:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mario
Jako lijepo izgleda mljac mljac. Kako sipatično mljac.
13.01.2011. (18:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sandra's Easy Cooking
Ovo izgleda fantasticno....5+ na kreativnosti!!!
13.01.2011. (18:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanela Mallory
napalm;
Slažem se, lijepo izgleda, a i nije komplicirana.
Što se upotrebe raznih sjemenki tiče to je individualna stvar, i na slatka i na slana tijesta možeš staviti što god ti se sviđa.
Ja ne volim mak i njega ne stavljam ni na slatka ni na slana tijesta. Kod nas se mak tradicionalno upotrebljava u slatkim jelima/tijestima, ali stavlja se i na slana tijesta/peciva.
Sjemenke suncokreta ne volim u slatkoj varijanti i zato ih stavljam samo na slana tijesta (ali ima recepata u kojima se stavljaju i na slatka tijesta). Što se crnog i bijelog sezama te lana tiče, meni se više sviđaju na slanom tijestu, ali naravno, stavljaju se i na slatka tijesta.
Nisam ovu pogaču nikad radila u slatkoj varijanti (ne volim slatka tijesta), ali da ju radim, posipala bih ju sezamom. Kad se ohladi može se posipati i šećerom u prahu.
alexxl;
Hvala:) ali nemojmo pretjerivati;)
Mare;
ma nije komplicirana, samo tako izgleda:)
Mihaela;
i meni se sviđa kako pogača izgleda kad se radi po tom receptu.
Indijanka vegetarijanka;
hvala:)
suzette;
pri pogledu na pogaču, na prvi pogled nije jasno (barem meni nije bilo jasno) kako se takvo nešto napravi. Ali zapravo, uopće nije problem.
Mario;
hvala:)
Sandra;
hvala:) Ja se nikad ne bih sjetila "izmisliti" takav recept, drago mi je da ima ljudi koji su davno kreirali takve recepte.
14.01.2011. (09:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jss-Tripler
Odlicno mmmm bas super si napravila :))))
14.01.2011. (18:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanela Mallory
Prodajem;
hvala:)
18.01.2011. (09:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Charmpam cookies
ovo ja zovem kreativnim.. u korjenu kreativnim.. Jako jako zanimljivo i simpatičan trik za prevrtanje "latica" cvijeta.. Koji si mi samo smajl izmamila..
28.01.2011. (11:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tani
Sanela,
puno hvala za recept i objasnjenje.
Ja sam vec 2 puta pravila i super su ispale oba puta. ( u roku od 3 dana). I sama sam dalje proslijedila ova upustva.
pozdrav
01.02.2011. (13:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanela Mallory
Charmpam cookies;
I meni se svidio izgled pogače čim sam vidjela recept:)
tani;
Drago mi je:)
Pozdrav:)
02.02.2011. (21:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nesto se kuha!
E nećeš vjerovat, nazvala me frendica prije cca 2 tjedna da je našla super recept za "cvijet" na blogu, i da će mi poslat recept. Poslala mi čak i MMS jer naravno odmah ga je pravila...a ja nikako!
ma muž mi kenja, na nekoj je dijeti pa ja tu smišljam povode i izvodim bjesne gliste samo da nešto skuham. drago mi je da sam vidjela kako se to stvarno radi jer sam ju totalno krivo skužila! Jedva čekam da javim recept staroj :)) Super je, super izgleda!
Vidiš, to nisam srela na Coolinarici ;)
03.02.2011. (23:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanela Mallory
Iz osobnog iskustva poznajem tu situaciju - doslovno izmišljam razloge samo da si pripremim nešto ("novo") za jelo.
Meni se sviđa kako ova pogača izgleda, iako baš ne zadovoljava moje kriterije kad je okus u pitanju - ali ima prolaznu ocjenu:)
Čini mi se da sam ja taj recept naprije vidjela na Coolinariki, a vidim da ga ima (isprobanog) i na još nekim blogovima. Kad probaš, javi kako ti se sviđa:)
05.02.2011. (16:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...