Komentari

dijamantnidvorac.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • atlantida

    Nakon puno vremena, pozdrav ti ostavljam:))

    avatar

    13.01.2011. (13:02)    -   -   -   -  

  • MiB

    Zanimljivo mi je to s razglednicama, ali ne svidja mi se to sto napises samo sifru kao sto si rekao. Mislim da se necu uclaniti na tu stranicu, iako ne spadam u drugu grupu ljudi, i to mi nije bezveze. Necu se prijaviti jer vec sad cak i bez te stranice saljem i primam razglednice i pisma sa raznih strana svijeta (npr. Australia, Francuska, Irska, Njemacka, Makedonija, Austrija, Italia, Florida, Belgia, Hrvatska, BiH, Srbija, Slovenia...), a osim postom s vecinom tih ljudi se cujem preko skypea, a neki od njih nisu katolici, s nekima se vidim 2 puta godisnje (npr. s ovima iz Irske), a s nekima cak i cesce kao npr s onima u Hrvatskoj ili BiH (ja nisam u HR a ni u BiH). Inace ne volim ostvljati ime i adresu po internetu i primati razglednice od nepoznatih osoba, jer sa svima ovima s kojima se dopisujem se i osobno poznam,a to mijenja stvar. No sv u svmu dobro je poznavati ljude,a pogotovo kulture, jer to je jedno bogatstvo. Kulture su cudesne.
    Ti samo nastavi s slanjem razglednica, i nadam se da ces ih isto tako jako puno i primiti!
    Sve najbolje ti zelim!

    avatar

    22.01.2011. (10:56)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav

    avatar

    27.01.2011. (06:35)    -   -   -   -  

  • meani

    Ne razumijem čemu to? Osim ako vide naše lijepo more na razglednici pa dođu. Na vidim tu neki osobniji kontakt.

    avatar

    29.01.2011. (18:05)    -   -   -   -  

  • meani

    Moram se osvrnuti i na prošli post. Iako nisam mislila komentirati jer na žalost spadam u one koje ne cijene život dovoljno, valjda još uvijek tragam za smislom, ali kad si spomenuo sječu stabala pa to je zato što ti je to stuka:-) A kad smo kod toga ima li šta od posla, znam da si dugo tražio posao u struci.?

    avatar

    29.01.2011. (18:11)    -   -   -   -  

  • pegy

    Meni se to čini znaimljivo. Prvo, nešto lijepo iščekuješ. Drugo, tko zna na kakve te puteve takvo "druženje" može odvesti. :)

    avatar

    13.02.2011. (22:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...