Komentari

elle-woods-gone-brunette.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • ..da ti pamet stane

    Hvala Elle, i tebi želim da tvoja optimističnost traje i dalje i da sa svojom štitnjačom nađeš zajednički jezik, a tko zna, sad kad si napokon našla put ka miru u sebi, možda ti i ljekovi za nju postanu suvišni. Sretno u novoj!

    avatar

    08.01.2011. (16:19)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Pravo stopostotno žensko.... Prvo traktati o puderima i gelovima i sjenilima, a onda onako uzgred spomene zdravlje koje bi trebalo biti na prvom mjestu ;)

    avatar

    08.01.2011. (16:19)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    Nakon svega, važno da si ti zdrava, to je ipak najvažnije kako god pogledaš. A posao će se već naći, možda se iznenadiš nekom radikalnom promjenom.
    Nadam se da te osim novog posla u 2011. čeka i mnogo dobrog seksa. Ne nužno ljubav, jer je to vrlo relativna činjenica, nego kvalitetan i opuštajući seks...

    avatar

    08.01.2011. (16:36)    -   -   -   -  

  • turimti

    hvala lipa na željama što i tebi želimo, Tukica & Tukac= Tuki2.
    a, kad smo kod imena tvog novog pratitelja Hašima, moj bi Tukac na pominjanje njegova imena rekao:-(hashimota) moj te mota oko plota...

    avatar

    08.01.2011. (16:38)    -   -   -   -  

  • Neverin

    narano da prvi dio posta nisam skužio ali onaj drugi me obradovao što netko nakon svega može biti optimističan, pozdrav lijepi ozdravljam i piši malo više ove godine

    avatar

    08.01.2011. (17:01)    -   -   -   -  

  • rozi slon

    i ja imam hashimota vec skoro dvije godine i nije da ga bas volim. al uvijek govorim da je to najbolja bolest koju mozes dobit, ak vec moras. sretno u novoj!

    avatar

    08.01.2011. (17:25)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Jako lijepo si to napisala, nadam se da ti neće biti pretjerano teško pormijeniti navike.
    Bravo za mnoge odluke, ponajviše odvikavanje od onbog pregroznog ronhila i slične bratije :))
    Lijepe želje si mi / nam zaželjela, a ja tebi želim samo puno puno sreće, a sve drugo je ionako usko povezano sa srećom, pa će doći u kompletu :)))

    avatar

    08.01.2011. (17:54)    -   -   -   -  

  • praktikum

    mislim da ti je ovo najbolji post do sada:) hvala, sretno i tebi:))

    avatar

    08.01.2011. (18:07)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    aha, znači Hašimoto. ima ga mala od frendice, u kombinaciji s dijabetesom. pa si ti misli!

    ipak si se spanđala s bivšim. he he.. čim se ti ne javljaš, odmah znam da nešto muljariš!

    no da - šta nisi tražila duplu plaću i dva studenta - kad je bal nek je maskenbal - ako ništa drugo da vidiš face od pristunih poslodavaca.. he he to bi bilo fora!!

    sve ti najbolje i da nam slijedeća bude bolja!! )

    avatar

    08.01.2011. (18:52)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Moja frendica ima Hašimotov sindrom. Jest da me isprepadala dok nisam googlala i zaključila da će poživjeti još ho-ho-ho :-)).
    Da, višak kila, ponekad neobjašnjiva visoka temp i na koži se zna nekaj pojaviti.

    No, drži se :-)).

    avatar

    08.01.2011. (19:31)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Prekrasan post bez obzira na tog zloćestog dunda što te zeza...
    Sretno i berićetno!!! U svakom pogledu!!!

    avatar

    08.01.2011. (22:01)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Za tebe je nova godina u doslovnom smislu novi početak na svim poljima...Puno zdravlja prije svega u njoj, a frajera i poslova će biti, kod tebe je uvijek zanimljivo s oba ta segmenta :)

    avatar

    09.01.2011. (00:55)    -   -   -   -  

  • jja

    Prvo i tebi sve najbolje u novoj 2011!

    Zanimljivo ja to sve znam o sminkanju al ne sa foruma.

    „Pustila sam ponovo kosu. I vratila se na štiklu. Hebeš žensko bez kose, šminke i 12 cm pod petom!“

    I ja.

    K tome iskreno ti zelim da se klonis destruktivnih ljubavnih veza, ja vjerujem da su doprinjele i dijelu tvojih zdrastvenih problema tj. Stres nastao iz istih. A to onda vise nije nimalo bezazleno i vrijedno pokoje igracke ne?

    avatar

    09.01.2011. (10:21)    -   -   -   -  

  • tičerica

    otkrivam mnoge paralele među nama (i zaribala si mi pregled godine koji planiram napisati već dva tjedna - kako sadrži puno zajedničkih elemenata, sada će svi misliti da sam prepisivačica :( ), osobito na kozmetičkom planu. obrazujemo se na različitim mjestima, ali gradivo koje svladavamo je isto. ;)
    i, samo da se zna, ja ne odustajem od smokey eyes ili bilo čega drugog što uključuje tamnosivo, tamnoljubičasto, tamnozeleno ili neko drugo tamno-nešto, eventualno crno ili tirkizno sjenilo, i to već od 7 ujutro. i puuuuno tuša. (da čekam da nekamo idem da bih se tako našminkala, šminkala bih se svega dva i tri-četvrt puta godišnje). o smanjivanju šminke ću početi razmišljati nakon tridesete. eventualno trideset i pete.
    uglavnom, želim ti puno uživancije u dobroj kozmetici, što manje sekirancije u vezi zdravlja, financija, muškaraca i svega ostaloga, budi lijepa i pametna, ostale stvari se uvijek nekako poslože ;)

    avatar

    09.01.2011. (11:51)    -   -   -   -  

  • CosmoGirl

    Sretna ti bila ova 2011. :)

    avatar

    10.01.2011. (00:28)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    kvragu, i ja ću morati napisati što sam naučila u 2010. godini. da mogu biti beskrajno odana jednom muškarcu, da će me rastanak iz zajedničkog kućanstva boljeti kao malo što dosada (kao da je nešto umrlo u meni). da sve stvari na ovom planetu dolaze sa svojim minusom i plusom u isto vrijeme.
    da sam jaka i da mogu puno toga.
    da različiti ljudi različito žive.

    mr. hašimoto ne zvuči kao potpuno opak frajer, čini mi se da ćete uspjeti naći zajednički jezik. osobito mi se sviđa ovo o tome koliko počinješ cijeniti sebe.

    avatar

    10.01.2011. (17:12)    -   -   -   -  

  • barba

    dobrodosla u Vilmin klub. Samo plivanje i fitnes te spasava.

    avatar

    10.01.2011. (18:33)    -   -   -   -  

  • slaven178

    prvo nadam se da ce nadam se uskoro zaboravljeni žljezdani problem nestati jer to je najvaznije, a onda..uvijek sam volio ovo pink ;)

    avatar

    11.01.2011. (12:26)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Molim te mi pokaži koji je način za imati lijepe nokte bez gela i tipsi! Imam dosta duge nokte sada, i gel, lijepi su, ali jako brzo rastu i jako jako su lomljivi. Kada su mi bili potpuno odrezani, i onda su se listali. S gelom je ok. Tekući tuš je meni najdraža stvar, skidam ga sa sapunom i toplom vodom, treba mi točno jedna minuta da se našminkam i jedna da šminku skinem, to neću lako mijenjati. Nadam se da će sve biti u redu s tvojim zdravljem. Moja majka ima problema sa štitnjačom, zeznuta je stvar što više nikad (barem kako stoji saznanje u medicini za sada) ne možeš biti neodgovorna prema sebi, moraš se stalno pazit, terapiju provodit konstantno i sve što znaš, a dobro je što ne možeš ni pred sobom više nać izgovor da se ne trudiš veoma biti zdrava! To je dobra stvar. Kad je majka počinjala s terapijom naravno da joj je bio stres, zadnjih par godina nisam ni sigurna da je to spomenula. Posve je normalno. Da meni netko kupi E košaricu ne bih bila zadovoljna jer bi to izgledalo kao loša šala. Ali da mi kupi C, wow, preveliko, ali ti misliš da imam sise! Awesome :D Mislim da dečko samo nema osjećaj za kupnju rublja, sigurno je htio da bude seksi, ali s obzirom da je muško, mislim da mu se mora oprostit, iako te uopće ne želim odgovarati od toga da ga ostaviš, ako misliš da je zaslužio samo daj. Meni je samo ovo s rubljem skoro simpatično :):) Meni možeš poželjeti gro zdravlja i para jer mi oboje bez iznimke treba i baš svi u mojoj okolini koji mogu biti ljubomorni su otpiljeni. Sretna nova godina!

    avatar

    14.01.2011. (18:09)    -   -   -   -  

  • fulvus

    draga moja elle, ti si sretnica....jer si borac. uspjevaš sa svojim optimizmom i snagom prebroditi probleme.
    moram ti reći da ti zavidim na noktima:) trenutno sam u listajućoj fazi. trebam se napucati dodatnih količina kalcija. ae.

    avatar

    17.01.2011. (14:50)    -   -   -   -  

  • obadzo

    Nisi bila odavno, hvala:)...lip pozdrav

    avatar

    25.01.2011. (11:08)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Hej, draga!

    Najprije, i tebi sve najbolje!

    Super ti je ova rekapitulacija godine. Kozmetičku priču pročitala sam s puno zanimanja, neke stvari znam, a u nekima sam se sasvim pogubila. Npr. mineral booster. Skrušeno priznajem, nikad čula.

    E sad... Hashimoto nam je zajednički. Dijagnosticiran mi je prije otprilike dvije godine, a Euthyrox je i moj dnevni pratitelj. Usprkos terapiji, nakupljenih se kila (priča je ista kao i kod tebe - zdrava hrana, vježbanje, mnogo pažnje, a one se ipak lijepe, prokletnice!) još uvijek nisam uspjela riješiti, ali energije imam za dvoje, a ponekad i troje ljudi. I otkaz nam je zajednički. I trenutačna nezaposlenost, uz optimizam za budućnost. :-)

    avatar

    31.01.2011. (02:46)    -   -   -   -  

  • one love one life

    Bome si rekapitulirala godinu, vjerujem da će novi post u 2011 krenuti s pozitivnim vjestima.

    avatar

    07.02.2011. (17:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...