Komentari

milemylo.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • plavozeleni

  Ljubav je teško zaboraviti, a vrijeme sporo prolazi (tek kada prođe vidimo da je prošlo u trenu).
  Vidim da ti blog ubijaju oglasi. Često rađe ne pročitam dio posta nego da kliknem na oglas da ga ugasim. Igrice na margini jednostavno je ukloniti u postavkama ispod logotipa bloga jednostavno označiš da ne želiš sponzorirane bokseve. Ako želiš odjebati reklamu koja izluđuje preko posta postupak je mrvicu duži. Vjerujem da radiš u Firefoxu. Ako dođeš na moj blog klikni na View pa se spusti do Page Source. Ispod retka "Ovdije se upravlja izgledom bloga" imaš kod koji počinje sa *oglasi* . Tih 4 retka dovoljno je da iskopiraš u kod svoje stranice.
  Pozdrav ostavljam

  avatar

  08.01.2011. (10:07)    -   -   -   -  

 • zaljubljen u riječi

  Gali - naravno draga da možeš.... s obzirom na već viđene tvoje uratke bit će mi veliko zadovoljstvo dati ti dopuštenje... jedva čekam da vidim kako će izgledati

  Plavozeleni - najljepše zahvaljujem na savjetu i rješenju dosadnih reklama.... već sam i sam živčanio zbog tih oglasa...thanks..

  avatar

  08.01.2011. (10:42)    -   -   -   -  

 • More ljubavi

  Uvijek rado pomognem savjetom. Smatram to dijelom blogerske solidarnosti. Na češkom blogu na drugi način cijene blogere i ne uništavaju blog kako to čini naš blog.

  avatar

  08.01.2011. (10:55)    -   -   -   -  

 • No name

  Isprika... ahh ponekad težak čin, zbog težine i veličine koja se nalazi u nama... i kako se treba znat ispričati tako treba znat i oprostiti... bar neko moje viđenje...
  Pozdrav!

  avatar

  08.01.2011. (18:02)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...