Komentari

bijeli-vir.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • BAJS

    JEL ONI TO O "SUNČANOM HVARU........"

    avatar

    07.01.2011. (14:21)    -   -   -   -  

  • bjelovirac

    bjelovirci su već dugi niz godina u dubokom zimskom snu a nasi politički prestavnici u jos dubljem.obavještavati bjelovirce o ovakom projektu putem interneta je čisti promašaj,ovo treba oglasit preko oltara u crkvi i objesit tablu na pal na talinoj taraci.ja vjerujem da bi većina bjeloviraca pristala na ovu ideju i na njenu ralizaciju kad bi se održala jedna javna prezentacija. ZATO JURE PODUZMI NESTO JER JEDINO TI IMAŠ VOLJE I ZNANJA ZA SURADNJU SA BJELOVIRCIMA. DRAGO NEMOJ ODUSTAJAT,BIJELI VIR BI TI BIO JAKO ZAHVALAN DA GA MALO OŽIVIŠ.BIJELI VIR JE NA IZDISAJU HITNO MU JE PATREBNO NESTO OVAKVO DA GA VRATI U ŽIVOT.ŠTETA BI BILO DA TO SELO USKORO BUDE "SELO DUHOVA".

    avatar

    07.01.2011. (19:31)    -   -   -   -  

  • ŽIKA

    ČINI MI SE DA OVAJ "BJELOVIRAC" NE SPAVA U BIJELOM VIRU I ZATO NEMA ZA PRAVO DA PRIČA O BIJELOM VIRUU KONTEKSTU "SELAO DUHOVA"

    avatar

    07.01.2011. (20:09)    -   -   -   -  

  • bjelovirac

    e moj "ŽIKA" ova rubrika služi za komentiranje ideje o pokretanju BIJELOG VIRA a ne za komentiranje komentara i osvrni se malo oko sebe pa ćeš vidit o čemu se ovdje priča.

    avatar

    07.01.2011. (20:19)    -   -   -   -  

  • ŽIKA

    ODEŠ PA SPAŠAVAŠ.......KAK I SANADER

    avatar

    07.01.2011. (21:03)    -   -   -   -  

  • Ante

    Mir Božji bio vazda s Vama!,bijelovirci moji.

    avatar

    07.01.2011. (21:10)    -   -   -   -  

  • majcica

    -Bravo Ante,tako treba ti si pravi i vidi se da razumiješ problematiku našu.

    avatar

    07.01.2011. (21:26)    -   -   -   -  

  • ante

    i nami je baš ovk; čis dobro..

    avatar

    07.01.2011. (22:12)    -   -   -   -  

  • d.d

    Mracni a ne suncani Hvar?
    Budi siguran da i to nije izvan dometa,a da jesmo sunce bi sjalo 365 dana!

    avatar

    07.01.2011. (22:40)    -   -   -   -  

  • Mate

    E moj Jure,zgradetina ko u prići na otoku,oli mislite cili Metković priselit u bili vir kada opet metković poplavi.

    avatar

    08.01.2011. (17:55)    -   -   -   -  

  • renći

    a di je Pevina brvnara,čujen da jePevo počeo širit brvnaru jer je čuo da cjene nekretnina u selu idu u nebesa

    avatar

    09.01.2011. (17:55)    -   -   -   -  

  • zemljak

    za 10 -20 godina tu će bit metar voda baš ste tokmaci a ti jure posebno.

    avatar

    10.01.2011. (19:15)    -   -   -   -  

  • majčica

    Hvala,"ZEMLJAK" na izuzetno lijepim upućenim riječima prema meni!.
    -Ako netko nije svjestan da se ova stranica čita širom svjeta i dnevno je posjeti preko 100 posjetitelja te ovakove riječi plasira na vidjelo onda nije ni čudo što taj urednika naziva pogrdnim imenima kada sebi daje ime;" ZEMLJAK ili RASALJ".
    -Pokušavamo napraviti zajedno bolju budućnost i život u našem ili Vašem selu,ne pod svaku cjenu a Vi !?!?!?.,promislite!!!
    Uz dužno poštovanje još jednom hvala.

    avatar

    10.01.2011. (19:50)    -   -   -   -  

  • razočarani

    pokonji blaško je vazda govorijo "stala ruga pored puta i svakome se ruga, a sva ruga pri njoj", i nazalost takvi smo mi bjelovirci,svakome se narugat i nać manu. umjesto da podržimo sve sto je dobro mi to bacamo pod noge i izrugujemo se sa tim.

    avatar

    10.01.2011. (22:12)    -   -   -   -  

  • PUTO

    STVARNO,ZATO NAM I JEST OVAKO,UVJEK SE JAVLJAJU NEKE DA NE REČEN BUDALE,NIŠTA NEMAJU A NA ŽALOST IMAJU KOKOŠIJI MOZAK.
    AKO OVO JURE STANE BIT ĆE ŠTETA OVAJ "TOKMAK"JE MOGAO MOŽDA RADIT KAO HIGJENIČAR U NASELJU.
    STVARNO ŠTETA.

    avatar

    11.01.2011. (07:56)    -   -   -   -  

  • higijeničar

    a jebate pa reko Jure "pa bolje i naopako nego nikakao "...... (pa se javio i puto)

    avatar

    11.01.2011. (17:26)    -   -   -   -  

  • majčica

    Jasno,Jasno,uvaženi "higjeničar"ali ne trebamo se vrijeđati!.

    avatar

    12.01.2011. (08:24)    -   -   -   -  

  • liđga

    jure kralju

    avatar

    14.01.2011. (16:23)    -   -   -   -  

  • d.d

    Bjelovirac zove:
    =============
    Halo halo jesi to ti jes jesam?
    Evo sto kaze nevoljk?!
    Vec od sest sati vuce tegli nekog vraga lombra mlati,neznas da sam sinoc prekardasio u sportskoj pa da i nisam ja se dizem oko devet sati to je moje pravo,ali si dosadan stari.
    Majka je vec odavno otisla a ti nabijo tridesetu neradis,ljencaris krades bogu dane,lazes sam sebe ustani.Sve utihnu na minut ja se okrenem na drugu stranu,ko da to vec nisam cuo toliko puta pa do devet ipo po naviki.Ustanem prazna kuca vatra gori,a na peci majka ostavila bjelu,ko ce je pit pravim zestoku.Protrljam oci i glavu u vodu puca od alkohola,obrisem i pogledan kroz prozoz,dobro nek su se vratili kud uvraga srntaju.Znas caca ovo bi ja sve prodo i nisam ni izustijo kad on sastavi prodaces p....u majkinu izlazi iz kuce vucibatino.Nisi mogo dosd nac neku budalu da i u nas u kuci placu djeca,pa bi se ti onda mislijo,a ne ovako cekas ko seto zalogaj.Sutin ko posran moj dobri Dragane,koga cu nac kad me sve znadu.Neku novu, koju nema vise ludi, ma sad one prave pretrage gore od trzne policije,raspituju se udetalje a naj vise imovinsko stanje.Legla bi i pod konja a kamoli nebi pod mudonju kakav sam ja,ali losi rezultati,nece vise da se javi.Eto sto ti je zivot sjednem u autinu pa kroz selo,stadaj staje pustime.Imas cigaru daj?Nego slusaj imas li koju kunu,ma vratit cu ti,kad pa icu u plastenik.
    J...o te rad ajdi popi.Malu crnu razbijan mamurluk.Sta mi pricas pa ja to slusam svaki dan mi nabijaju glavu,te seljacke primitivne fraze su mi izasle na vrh .....Nego slusaj Dragane ti se nesto vrtis oko Otoka nesto bi radijo.Ma covjece ni u ludilu to ne diraj znas li ti da su septicke jame povezane sa virom ljeti nastane salamura,zimi tone trafo stanica nizak napon promasaj.
    Nemoj ni za boga miloga a na kraju krajeva tu je puno mrginja,ti si davno otiso nemas pojma sto je ta zemljetina i ovaj nas narod lazovi prevarant .Znas da su Hrvatske vode ljetos vrsile analizu i pronasli visi stupanj zagadjenosti .Cujes li ti reci nesto,cujem cujem.Ne ide to tako kupi i radi to treba opcina naj prije urbanizirat,a onda ce te ovi nasi ucjenivat ogulit.Ma ja ti zelim pomoc ko bratu,nego cujes mos mi posudit jednu tisucu,pa dogodine ako budem ziv vratit cu posteno.
    Nasto tajac stacu sad mislim trebam mu pomoc ,dobro uredu.
    Dragane reko san ja, ti si ljudina pravi ovo ti je ovamo sami olos.
    Dobro je uredu nemoj duljit kosta ce te a i ovako nemas,ma Dragane jesi dobar fala fala.
    Bog Bog poklopi slusalicu a ja gledam vidim li ga, ajde Bog!
    Hvala i tebi!

    avatar

    15.01.2011. (10:19)    -   -   -   -  

  • d.d

    Opet zvoni!
    ============
    Protrljam oci jedan ipo po ponoci.
    Pa ko zove u ova doba,halo molim,jeli to Australija Drago a bas mi je drago da sam te uhitija,nego ja sam sazna da si ti poslovan covik pa sam tija nesto porazgovarat.Mislim u sebi kakav lovac slusam pusti ga nek vristi,pa opet na sat gledam jeli ovaj normalan.Slusaj ja san ti u Splitu poznat covik poslovan graditelj sad mi je zapelo a i to bi bilo u redu da ono govno Kerum,eto sve je spizdija pa nas postene jude sad kosta.I onaj seronja Sanader nas je lipo uredija nevaja moj covik ovo sve nista sami prevaranti.Nego cuja san ja preko jednog vaseg Bilovirca da i ti imas muda a ja ti ovdi poznam sve zivo,ali problem pare nema pa nema.Pomislim ko to ima viska?
    Jesi me cuja sta govorim,jesam cujem pa sto trazis mene nisam ja Suker.E moj pajdo cuja sam ja da ti drmas jace i i od Keruma,pa covjece dali vi znate koliko je sati pitam.Pajdo kad mi poslovni nesto nakumimo,vrime nije u pitanju.Pronasa ja stranicu Bilog Vira priko mog i tvog pajde slusaj ti si pravi idemo skupa.Znam ja kud on smjera,pa covjece to je zabluda ja neman tjelohranitelja a jutri ustajem u sest sati ko ozbiljan i familjaran covjek odradim dan!
    Vridi mi zemljiste dva ipo milijuna sest tisuca metara poceja 185 stanova,ma da bi ja to u pola para tebi a ovi lopovi bi to uzeli meni za nisto.Zasto bi vam to uzeli?Ma to tije veca prica
    nego da se sastanemo u Kajota pa cemo ka judi poist i popit a ja cu sve platit samo ti reci da priuzimas.Jeste li vi normalni kakav Kajota,kakvo preuzimanje sto pricate.Ma okani se pajdo tog otoka ovdi cu te spojit sa judima mozes ti i do sabora.Mislim u sebi kakav budalas,nista ne govorim dobro u redu treban razmislit.
    Sutra opet zvoni,umiljati zenski glasic splitskog naglaska stovani Mr;Domazet bila bi mi cas da se upoznamo sto prija a sad da vas spojim sa mojim Directorom uvazenim gazdom.Vidi vidi sto je to sad opet slicna prica druga osoba malo intelegentnija naobrazba sa skoro istim sadrzajem ispjevani stihovi hvalospjeva.Pa gospodine neznam otkud vam to sad, ja posto interesantan pa da sam nogometas mogo bi razumit ali ovo.
    Neznaci li to mozda da i vi citate B>V stranice na internetu,pa to da sljedi odgovor sa pozivom na neku koperantnu igru investicija.Nevjerovatno ali da se oslobodim ovih napasnika,pitam ja uvazenog gazdu a dali vi jedete Zabe sljedi odgovoroze sacuva boze,e pa tako nek i mene Bog sacuva od vas.Nemojte tako Mr Drago mi vas trebamo?
    Da se sto prije rastanemo nadodam da gradjani ne razume nas seljake.
    Srdacan pozdrav B.Vircima na papriku zabarima!

    avatar

    15.01.2011. (12:11)    -   -   -   -  

  • d.d

    Dan priznanja dan velikana!
    Zivila Croatija!
    Jer ko na tvrdoj stini svoju povjest pise tom ne moze niko proslost da izbrise!
    Hrvati su to sa ponosom u krvi napisali!
    Sa ponosom na prvog Hrvatskog prijesjednika i oca domovine!
    Hvala Frane Hvala Branitelji,hvala onim na cijoj je krvi nikla slobodna i neovisa Hrvatska!
    Bjelovircim i svim Hrvatima koji s ponosom izgovaraju Hrvatska srdacan pozdrav!

    avatar

    16.01.2011. (11:10)    -   -   -   -  

  • majčica

    Ja,

    avatar

    16.01.2011. (17:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...