Komentari

natezanje.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • 1977

    Hehehehhehe....PP..bogdaj i tebi ;o)....pa to su izvrsne novotarije! Osim one o čokoladnom zecu (Daj-naj!).....skoro sam ti i povjerovala da takvi trče prek ceste. Negooo...nisam baš sigurna da ti treba takva pokora...moram se raspitati kod fulvusice, onda bu dala mjerodavno mišljenje po tom pitanju. Zauzeta pozicija je sasvim u redu...ipak su to 2 vrata i 4 zida....a najviše mi se dopada onaj birc...fufff.....zgleda da je nekome Nova počela čist dobro i nek je (i nek potraje!). Ezela ne gledam.....nekak mi nije sjel pa čekam Onura...eheheheh. Mada se nekak sva rastopim kad vidim onaj Burhanov kafić gdje pije svoj čaj.....ko neka baščaršija...i nema nikad gužve.....tjooooj.

    avatar

    04.01.2011. (09:14)    -   -   -   -  

  • fulvus

    je, je, bio je to čokoladni zec, s jajetom na leđima:)

    avatar

    04.01.2011. (10:18)    -   -   -   -  

  • skaska

    no, pa onda sretan ti Uskrs, draga kćerce

    avatar

    04.01.2011. (12:48)    -   -   -   -  

  • chablis

    Uh, baš mi je žao da nisi unatoč dugim nogama peduhitrila vatrogasni aparat! Da si prije rekla, možda se kaj dalo sredit ;)
    Tečaj, hm...misliš drugi niveau onog tajanstvenog od prije par godina?
    Kaj, zgazila si mačku? Mislila si da je zec, čokoladni zec, a onda po glasu pod kotačima kužila da je mačka :( E, mila moja, rađe ti jedi čokoladu nego da ti pokucaju oni iz zelene akcije (iako nema gaancije da je mačka bila zelena). Sretna ti Nova!

    avatar

    04.01.2011. (17:40)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    darlng, friško nije riječ kojom bi ja opisala "naše) bloganje ;)
    iii? kako ide bez cukara? nije ti to zdravo, moraš ili jest slatko ili se seksat, pa ti vidi...
    osobno biram šta mi dostupno!

    avatar

    29.01.2011. (12:17)    -   -   -   -  

  • greentea

    joj, kak je ovo inspirativan post, čisto se bojim da će mi se razvezat jezik, pa do ponoći neću dovršit ovo komentiranje! a, danas je 38 dan dijete od koje si garant odustala već u prvom i 3/4 danu. jer ako nisi (što je praktički nemoguće, to ja samo razglabam teoretski), onda je sad već SVE oko tebe čokoladno i molim te samo pazi da ne grickaš i ne ližeš laptop ili barem poštedi "enter".
    ne valja ti taktika pri izboru novog mjesta u uredu....treba sjedit uvijek dijagonalno od vrata i što bliže šefici da bi se neprimjetno i potiho psihološki držalo stvari pod kontrolom i vladalo cijelom situacijom. jer ovako kako si se sad smjestila......razbit će te prvi cunami o stijene! bojim se za tebe, još ako i smršaviš i potegneš iz pljoskice, bacit će te taj cunami ravno meni pred vrataaaa! stoga ti eksprekskeksno šaljem kontejner čokolade. (ja jučer smazala odjednom ....ček da vidim što piše na PRAZNOJ kutiji......350 g (malo, rado bih da je bilo više) krašovih čokoladnih dražeja filovanih grožđicama, bademima, lješnjacima i kavom....joooooooooooj, kaj da ti rečem...san snova...nemreš prestat jest, a ne moraš ni puno žvakat, jer se fakat tope u ustima...davno nisam bila tak sretna! to moram ubrzo nabavit u "daj još i što više" količinama, pa ti stavim slikicu na blog. izgledaju vrlo dekorativno...mogla bi slika i na zid:)))))))))))))

    avatar

    12.02.2011. (08:17)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    gt jebote jesi se raspisala :))))))))))
    nije to bila dijeta, već samo nejedenje slatkog...i, u pravu si, završilo je odavno :)) jako je lijepo vidjeti da netko s toliko žara opisuje krašove dražeje, meni općenito dražeje i nisu nešto posebno...al sad kad sam ovo pročitala, MORAM ih probat. kad probam, javim ti...ili ti metnem sliku na zid :))
    e lude žene.... :)))

    avatar

    19.02.2011. (09:46)    -   -   -   -  

  • old soul

    kaj ti opet treba napisat da si lijena ???? :)

    avatar

    17.04.2011. (15:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...