Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • SDP BiH

    ZA PLATFORMU SDP !

    ZA PLATFORMU BUDUĆNOSTI NAŠE BOSNE I HERCEGOVINE!

    avatar

    30.12.2010. (10:49)    -   -   -   -  

  • -U-

    Badava se deres, jucer je sve receno u Sarajevu i o buducnosti te tvoje bih o kojoj sanjas,nista od tvojih platformi sta ste vi to mislili krojiti gace Hrvatima i Srbima u bih,jok dok je Mile i Covica a bogme i Ljubica ova dva naroda imaju svoje entitete RS i HRHB ukupno 76% teritorija te tvoje bih, ha ha ha, pa jel to ti volusino mislis da su Hrvati i Srbi uzalud ginuli 92-93 pa sad da vama balijama i toj zlocinackoj partiji vrse neke ustupke jok djukelo, Srbi su toga puno ucinili a mi Hrvati smo konacno zategli rucnu i nema dalje HRHB je bila biti ce i zivijet ce vijecno a Uskoplje naravno u njoj, krepat cete u tom vasem entitetu od 24% tijesno vam to je prava istina a ne neka multikulti bosna o kojoj vi kenjate.Zivjela HRVATSKA REPUBLIKA HERCEG BOSNA. a sa REPUBLIKOM SRPSKOM smo jaci neka i nje.

    avatar

    30.12.2010. (12:02)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    ti ni ne znaš za samoga sebe kamoli da rekneš nešto o onoj polovici Hrvata u SDP-u i Bosanskim Hrvatima nešto! Nemoj ovdje preko javnosti iznositi i prostirati svoje hercegovačke javašluke ! Mi smo to davno skontali šta hoćete ..ti nisi od Bosanskih Hrvata koji žele svoju Bosnu i Hercegovinu i ništa drugo..žele posao ..žele da ova zemlja uđe jednog dana u EU i NATO!
    Ovom platformom članovi Predsjedništva se biraju indirektno! a to ej rješenje hrvatskog pitanja!
    institucijalne reforme a ne teritorijalne za riješenje hrvatskog pitanja!
    jedinoj partiji kojoj Hrvati vjeruju u Bosni je SDP BiH!

    avatar

    30.12.2010. (17:54)    -   -   -   -  

  • hsp nekad bio

    kakve veze imaju turski rudnici s nama europljnima

    avatar

    30.12.2010. (19:55)    -   -   -   -  

  • -U-

    o kojoj polovici Hrvata u SDP-u poderem ti mater na pola,jel ti mislis djubre jedno da su svi glupi i slijepi i ne znaju tko je u toj partiji muslimani 95%, 5% cigana i onaj rest sastavljen od idiota kakav si ti mijesanih brakova i mutanti iz mijesanih brakova ala KOMSIC zena turkinja mater Srpkinja a za oca ni ne zna, ovo su ti tvoji koji cine tu tvoju polovicu SDP-a volu ako mislis provocirati idi na drugi blog a ostavi nas Hrvate iz Uskoplja i HRHB na miru, seri po onom dijelu tvoje bosna o kojoj sanjas imate 24% teritorije malo se stiskajte nece vam skoditi a kani se demagogije i nerealnih stvari,HRHB27% RS49% jel mozda ovo nije istina, ili, balijama nije do nikakve miroljubiva politike vec do sto veceg komada zemlje to su i pokazali 93 kad su udarili prema zapadnoj Hercegovini gdije zivi 98%Hrvatskoga zivlja i monstruoznih zlocina nad Hrvatima Sredisnje Bosne u nas nije pamet kratka kao u tebe i slicnih tebi mi ne zaboravljamo,kao sto sam vec rekao prosli put jel ti mislis da smo mi Hrvati i Srbi ginuli uzalud 92-93.

    avatar

    31.12.2010. (21:00)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    -U- vraćaš nas u jednu prošlost..prićaš o šaranju naše nam Bosne i Hercegovine..! nedopustivo je da u 21. stoljeću prićamo o podjeli jedine nam zemlje..na kojoj živimo i gradimo zajedničku budučnost,.nema podjela..nema granica koje će razdvojiti tri naroda u zemlji! A ako govoriš o tih 5% Hrvata u SDP BiH to je najdragocijeniji dio hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini( vidi se da ti bitna brojka..nacija i vjera) A uostalom Željko Komšić ima svoje ime i prezime i član je Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda! Šta hoćeš protiv Bosanaca?? protiv osoba iz mješanih brakova? Bolje ti je preispitaj se jer tvoje želje su nerealne i past će kad tad u vodu!

    Što se tiče stradanja Hrvata u Srednjoj Bosni..član Predsjedništva Željko Komšić posljednje dvije godine mandata je radio na procesuiranju ratnih zločina počinjenih nad Hrvatima Bugojna i ostalih dijelova Srednje Bosne..nisu zao

    avatar

    01.01.2011. (16:36)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    Ginuli su svi narodi ..u posljednjem ratnom sukobu ako ne znaš! Bošnjaci u Prozoru i Hrvati u Bugojnu ..ali to je smišljena politika HDZ-a i SDA-a! Pitaj njih, nemoj nas.mi s atim ništa nemamo..to je bio njihov tajni dogovor ..veleizdajničkog HDZ-a i SDA koja je postupila tako što je htio HDZ BiH da Hrvate istjeraju iz Bugojna.

    avatar

    01.01.2011. (16:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...