Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Bugojanac

    I baš kad su općinske vlasti Bugojna, prvi put nakon rata, odlučile izdvojiti sredstva za blagdansko ukrašavanje užeg središta Bugojna, a hrvatski povratnici u ovaj srednjobosanski grad ponadali kako će prvi put nakon povratka na svoje imati miran i dostojanstven Božić, slavlje su im pokvarili lopovi.

    Pljačke su krenule uoči Božića pokušajem krađe osobnog automobila marke pasat. Na sam Banjak, pet povratničkih obitelji u Kandiji, te po jedna u Vučipolju i gradskom naselju Gorica otkrilo je da im je pokradeno svo meso iz sušnica te su Božić dočekali sa puno skromnijom trpezom. Pljačke su se nastavile u selu Lug gdje je u jednoj od kuća hrvatskih povratnika pokraden novac i nakit, a pljačkaši su se nakon Božića ponovno vratili u najveće hrvatsko povratničko naselje Kandiju te noću s 27 na 28 prosinac temeljito opljačkali još dvije kuće. Hrvatski povratnici u Bugojno kažu da su posebno ogorčeni što su se pljačke dogodile u božićno vrijeme, te osim koristoljublja šalju i puno težu poruku. Zanimljivo da niti jedne od najbrojanih pljački nema u službenim izvješćima MUP-a Srednjobosanske županije, iako su svi slučajevi uredno prijavljeni policiji, a policijski djelatnici obavili očevide...

    avatar

    30.12.2010. (09:10)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    OBA HDZ-E NE TREBAJU U VLAST!
    MOŽE SE I BEZ NJIH AKO ŽELE SVOJ ENTITET ZA HERCEGOVAČKE HRVATE!
    ŠTO PORADI BOSANSKIH HRVATA?!
    SDP ZNA ŠTO SMETA BOSANSKIM HRVATIMA, I ZATO NEĆE DOPUSTITI DA NAM UNIŠTE BOSNU I HERCEGOVINU!

    avatar

    30.12.2010. (10:51)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    ono što su jučer lideri šest stranaka potpisali ..samo vodi u dublju političku krizu kome se ne azire ejdan konačni kraj političke situacije u Bosni i hercegovini. Porazno je da jedni lideri hrvatskih stranaka izjavljuju da je programska platforma SDP BiH platforma najgore vrste za Hrvate u Bosni i Hercegovini..to je netočno jer ovom platformom SDP-a BiH članovi Predsjedništa će s ebirati indirektno a ne direktno čime je hrvatsko pitanje biranja člana Predsjedništva konačno riješeno. HDZ 90' ide proti nečega što je unaprijed dogovorila sa SDP-om da valja i da to ne treba mjenjati stvari unutar platforme ! Skandalozno je što s ejedna stranka HDZ 90' igra sa svojim biračkim tijelom skoro izlazivši iz koalicije sa HSP-om.
    SDP je legitimno većinski pobjednička partija svih naroda i građana i nije bošnjačka ! kao što nije ni hrvatska ni srpska nego je i bošnjačka i hrvatska i srpska i ostalih građana koji su sudjelovatelji stvaranja nam Bosne i Hercegovine! Pitanje svih naroda je konačno riješeno donošenjem platforme SDP-a BiH !

    avatar

    30.12.2010. (11:00)    -   -   -   -  

  • Drin

    Kako je ovo dobar blog kad se ova spodoba, moralna, duhovna i svaka druga nakaza i neman SDP BiH ne javlja i komentira!

    avatar

    30.12.2010. (11:38)    -   -   -   -  

  • -U-

    Pa opet ti govno crveno se javljas,poserem se na tebe i tu tvoju zlocinacku balinsku partiju,poserem ti se materi na grob i cijeloj tvojoj familiji govno provokatorsko,pravite drzavu tamo gdije mozete a ne na nasem terenu i ne na stetu nas Hrvata HRHB je nas entitet a USKOPLJE u tom entitetu, a ti jedi govna sa svojom "multietnickom" balinskom partijom na onih 24% teritorija takozvane bih.Zivijela HRVATSKA REPUBLIKA HERCEG BOSNA.

    avatar

    30.12.2010. (11:42)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    ti ustašo ne znaš ni šta govoriš...pričaš o nekakvoj republici koja više ne postoji. danas postoji bosna i hercegovina ..eto znaj već jednom... a sdp nije ,,balinska'' ni ,,ustaška'' ona je svačija ..građanska ..jedna normalna partija u našoj zemlji ..to je partija normalnih a ne nenormalnih ljudi ! koji žele dijeliti našu nam jedinu zemlju!

    avatar

    30.12.2010. (17:47)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    BOSANSKI HRVATI SAMO JEDNO ŽELE!

    A TO JEST KONAČNO - BOSNA I HERCEGOVINA! I SDP BiH!

    avatar

    30.12.2010. (17:48)    -   -   -   -  

  • pravo

    3 entitet ali sa hdz-om na vlasti

    avatar

    31.12.2010. (15:12)    -   -   -   -  

  • pravo

    to -U- nedajse --> "iz dana u dan u nove bitke bez predaje"

    avatar

    31.12.2010. (15:14)    -   -   -   -  

  • pravo

    nije istin da sdp nije nicija stranka, istodobno se slazem i da je sdp stranka svih naroda u bih,
    sto konkretno znaci da se misao alije izetbegovica provodi--> svi narodi bih biraju sdp a muslimani upravljaju sa njome, daj nebudi dete grujica probudi se mi mozemo samo biti partneri a jedno tijelo nikada, najmanje slijedechih 10 generacija treba da prodje da se polako poje zaboravljati sto je bilo u proslosti

    !!!!ZIVIO HDZ!!!!

    avatar

    31.12.2010. (15:28)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    pravo--ti nosi dio bosne i hercegovine!!!

    ti nisi Bosanski Hrvat!
    ti se hercegovinizirani Hrvat!

    avatar

    31.12.2010. (17:15)    -   -   -   -  

  • za dom spremni

    Nisam bio simpatizer HDZ-a, al nakon ove veleizdaje jurišića i pokazivanja pravog lica najekstremnije muslimanske stranke sdp-a, vidm da bez obzira na sve jedino je HDZ prava hrvatska stranka. Zanemariti izbor cjelog jednog naroda nebi čak ni Slobi palo na pamet.

    avatar

    31.12.2010. (18:03)    -   -   -   -  

  • -U-

    bih moze i hoce opstati samo onakva i onolika kako se Srbi i Hrvati dogovore,bosna nije i nece nikad biti balinska a ja govorim u ime Hrvata HRHB a nikakvih idiota kao ti SDP koji nemogu da prezvacu da je 49% te tvoje voljene bosne u Srpskim rukama a 27% u Hrvatskim to je realnost, a ne te tvoje provokatorske gluposti, i na mojim osobnim dokumentima stoji bih,ali to je samo papir a poznato je da papir trpi sve ,realnost je ono sto je na terenu a to je da bosne nema zapamti vec jednom volusino nema bosne, prije ce ti covijek ugurati metar u dupe negoli centimetar u tu tvoju blentaru.Zivijela HRVATSKA REPUBLIKA HERCEG BOSNA i svi njeni gradovi i opcine od Kiseljaka 39km.udaljenom od TEHERANA,Kreseva ,Busovace, Viteza, Nove Bile,Novog Travnika,muslimanske rak rane Uskoplja .Rame,Kupresa,Jajca,Tomislavgrada,Livna,Posusja,Rakitna,Gruda,Ljubuskog,Ci tluka ,Sirokog Brijega Capline,Stoca Neuma Hrvatskog stolnog grada MOSTARA Zepca Usore,Odjaka,Orasja, i naravno Glamoca Drvara i Grahova i ostalih dijelova koji su je cinili.Svim ziteljima HRHB sretan nova GODINA.

    avatar

    31.12.2010. (20:43)    -   -   -   -  

  • SDP BiH

    To su gluposti o kojim aprićaš..nijedan normalan Hrvat neće pristati na takvo nešto o čemu prićaš ..Pusti hercegovačke javašluke iz HDZ-a BiH ...vidi se da si hercegoviniziran Hrvat koji tandrčiš bespotrebno po netu i skraćivaš svoje dragocjeno vrijeme..bolje ti je školuj se i završavaj neke pametne fakultete iz ovoga s eda zaključiti da nisi akademski nadaren niti školovan a niti da si konačno dobio diplomu akademsku diplomu za svoj vrijedni trud. Pusti to šaranje po našoj karti..karti naše i jedine Bosne i Hercegovine! ne treba nama nova šaranja ..uzaludna šaranja zbog toga smo doživjeli što smo doživjeli 93'94'95' nemoj nas ponovo vraćati na ta dešavanja!

    SDP BiH je stranka partija svih naroda..kakva ekstremna muslimanska?! to su općestranačke provokacije iz HDZ BiH..dabogda ne ušli ni naredne četiri godine na vlast jer ste korumpirana zločinačka organizacija za sve Hrvate a naročito za Bosanske Hrvate koji vam više prema našem mišljenju ne vjeruju!

    SDP neće odustati od ovakvih neutemeljenih i nikako argumentiranih napada koji stižu sa stranke tzv kalificirane deklerativno hrvatske stranke koja je dobila a znamo svi legitimitet zbog srpskih glasova koji su joj presudili da bude prva tzv. hrvatska stranka. To je jednostavno nepodnošljivo od strane veleizdajnika hrvatskog naroda..a zna se HDZ BiH
    veleizdajnici su svoga vlastitog naroda i kovači nesretne sudbine naše nam Bosne i Hercegovine!

    avatar

    01.01.2011. (16:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...