Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • ljubičasta

    E, Đole...

    A video je predivan, idem po maramice..
    Grlac

    avatar

    19.12.2010. (21:27)    -   -   -   -  

  • baba ljutica

    starimo, lice, kosa, tijelo...ali ova duša se opire...tako lako vrati tamo odakle sam krenila,šteta što još nisam stigla :) lijep ti pozdrav, valjda je knedla iz grla nestala )))

    avatar

    19.12.2010. (21:37)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Ma ne želim Smoto niti čitati,srce mi se steglo na sami naslov
    Video sam škicnula i odmah ga na početku ugasila...Kis napraforgo...jedna od meni dražih,ma ne želim...neću...sad sam baš ljuta

    avatar

    19.12.2010. (21:56)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Nekako izdržim do novih klinaca...dalje ne ide...Vidjela na tv-u.
    Hvala Ti!

    avatar

    19.12.2010. (21:58)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Eee sjećam se kad je počeo, bješe li ono sa razdjeljkom pa sa muškom kokošom? :))
    I odmah je izmamio komentare, a krenulo mu je što je je i pogledaj koliko traje...nije bez
    neke. Kvalitet ostaje bez obzira koji junci politiku vodili. Đole, Đole...:))

    avatar

    19.12.2010. (22:48)    -   -   -   -  

  • MALI SUNCOKRET

    Mislim da si ti S. ona faca prava
    Od ljepote mixa " zaboli" me glava.
    Uz Hvala Đoletu, iskreno zahvaljujemo i te-bii)))
    Svi mi, kod kojih karte „v žepu“, nažalost, ne-bii.

    (''-,,) :))*

    avatar

    19.12.2010. (23:13)    -   -   -   -  

  • Dvadeseti veljace

    ...u jednom sam dahu pročitala cijeli post i sad uživam u tvojem mixu...pjevušim sa svakim taktom...
    ...nije li lijepo kad pjevač i nakon četiri sata izvedbe ne uspije ispjevati sve pjesme iz repertoara...već ostane još toliko lijepih, koje bi rado čuli...zar to ne govori o veličini njegovih pjesama... Naravno, to ne umanjuje nedostajanje tih pjesama, koje nisu odslušane...Eh, da mi je opet na njegov koncert... zadnji put bila sam tako davnoooo...

    Baš mi je drago da si se proveo i na koncertu i poslije njega (a i prije ti nije bilo loše, imaš divnu, pametnu kumicu)...Veliki ti pozdrav, sad kad si malo neispavan, ali bar "punih baterija" zbog lijepih trenutaka... :)))

    avatar

    19.12.2010. (23:37)    -   -   -   -  

  • sunce na prozoru

    Bloženi mi dok nam je Tebe i Tvog Bloga... i da ne znam s kakvom lakoćom tvoje misli slijede događaje i pronalaze put do naših srca, još bih ti se ispričala u ime svih nas koji smo lijeni dignuti g... iz svojih mekanih fotelja, pa gotovanski gutamo slikopise iz tvoje radionice.
    Mladost viri iz svake note, ma svaka ( stara ) pjesma nosi neko poznato lice.... hvala ti.

    Spontano, eh tako je uvijek najljepše i najzabavnije i ako " tata " slučajno ima brata, preporučam se toplo, ako mene jednog dana moj mornar (nije panonski ) ostavi.

    Drago mi je zbog tebe jer ti si izuzetno bogat čovjek. Sa toliko uspomena uz koje se prošverca i pokoja tužna ( to se zove život ), pa još toliko krasnih ljudi koji brinu o tebi, među kojima prvo mjesto odnosi kumica.....!!!:)))
    Pozdrav topli tebi, u ovo hladno, ledeno, rano jutro!!!:)))

    avatar

    20.12.2010. (06:45)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Bila; doživjela isto dragi Smotko! Nemam fotoaparat, pa ne mogu staviti tako lijepe fotkice - ali, mogu opisati svoje osjećaje....
    Vidi moj novi post! Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    20.12.2010. (12:59)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Bila; doživjela isto dragi Smotko! Nemam fotoaparat, pa ne mogu staviti tako lijepe fotkice - ali, mogu opisati svoje osjećaje....
    Vidi moj novi post! Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    20.12.2010. (12:59)    -   -   -   -  

  • OTISAK srca

    Đole je zakon.. pozdrav ti

    avatar

    20.12.2010. (14:34)    -   -   -   -  

  • smotani

    Ljubičasta ;))) aha, evo te;))))
    A Đole.... a što reći...?
    Hvala ti;) a maramice...evo, izvoli... i sam ih zatrebam uz njega....
    Lijep ti pozdrav ;)

    ZAPISI LJUTIH BABA eh, da-... neki nam broje...godine.. ali, duša... ona nosi u sebi baš onoliko koliko joj dozvolimo – mladosti;) no, ponekad je teže vratiti se nego krenuti..ma, ko bi ga znao....
    A knedla... hehe sad sam skoro nekaj reko;) ali, pojeo sam knedlu;))

    Nisa a znam... znam draga moja... a ko ne bi volio te predivne pjesme? A najdražih, njegovih... ma teško ih izdvajam, jako teško...ali, neke posebno diraju.....
    I ne mi bita ljuta! Odljutiti se molim.... i, jedna, naška...za jedan osmijeh;)

    (ne)šašava mamica a klinci su bili na početku.... ili se meni tako čini....
    hvala tebi!

    Fra gavun sjetio si me, prika, kako su neki, zbog te pjesme, počeli nositi razdjeljak...ajme smijeha;)))) ( ne, nisam ja;) ali, u pravu si – krenuo je kao neki novi klinac...i, ostao je to, u najboljem izdanju, do današnjih dana;) a politika... e pa prika, mislim, misim i da je s te strane, na vrijeme, on imao nešto za reći ....i siguran sam da je zbog toga, mnogima, još i draži... ali, ja ga volem pa što mogu ( priznajem javno;)

    MALI SUNCOKRET
    Za glavobolju plivadon ti nudim
    I sam pomalo za njim žudim
    Ali mene muči briga nova
    Nikako do pravih snova ;)
    Možda i karta što imo sam je v žepu
    Donjela je dodatnu nesaničku sreću
    Ali, naspavat ću se i previše - jednom,
    Sad neka polako ide sve redom;)
    I ja Đoletu hvalim jako
    Zapjevo sam opet – glasno;)

    Dvadeseti veljače hvala ti draga Veljačice :)
    U pravu si – ne, mislim da nema ništa ljepše nego kad, nakon četiri sata, pomisliš..a. zašto nije otpjevao...... da, veliki repertoar velikog Đoleta.
    Eto, sad opet mogu čekati sedam osam godina do novog koncerta...ma, rekao je...bit će brže;)
    I, doista, uživao sam. Od jutra, do jutra ;)))))) ma, neka umora ovog slatkog, neka pospanosti... naspavat ću se... ima vremena;)
    A kumica – ja stvarno nemam što dodati – mislim da ona govori sama za sebe ( i sad sam se napuhao kao puran...jer, ja ju znam;)))))))))))
    Baterije su sretne i vesele – a napunil bum ih;)
    Lijep ti pozdrav;)

    Sunce na prozoru hvala ti ) iskreno, uživam kad mogu zadovoljstvo podijeliti i sa svima vama koji ste mi posebno dragi. Dobro, nije uvijek lijepo, veselo – ali, od srca je;)
    A note – one doista, sa svakim onim violinskim ključem, nose jednu sliku – sliku života koju nosimo u sebi.... ja jesam malo falšni tip koji u svakoj pjesmi mora vidjeti smisao, ali, kad još osjetim snagu riječi u svom životu...e onda je to pun pogodak. Da, život nosi i tužne uspomene koje me ponekad možda previše obuzmu – ali, uvijek se pitam da li je previše? I uvijek, baš uvijek dođem do istog odgovora – nije.... nije, jer to i je moj život satkan i od tuge koju ne mogu staviti pod tepih, ali, s kojom sve više, mogu u svaki novi dan....a ljudi, prijatelji... da to su nešto predivno što imam.... i za njih....a više oni za mene jer sam takav kakav jesam, dao bih sve.... baš sve. A kumica – ona je nešto što me veže i za prošlost, ali i pokazatelj kako život ide dalje....uz nju sa smijehom i veseljem;) ( za sada, ne bu se valjda pokvarila;)
    A «tata» nema brata, ali ima mene hihihi ( šala, oprosti) njega ti ne dam, rezervirao sam ga ma što drugi mislili o tome ;))))))))))))
    Jutro je bilo hladno, ali pritisla je neka sparina;)
    Ugodna ti večer i lijep ti pozdrav;)

    Lasolitudine ma isprika je za «smetanje» u tvom malom dijelu svemira... a tvoje misli, rekao sam ti to već, me uvijek na nešto vežu.... podsjete, (ako sam slučajno zaboravio) osvježe, i, kao da mi ponekad ukazuju i kazuju...nešto.....
    Hvala ti

    Luki2 znam, znam da si ostala bez aparata...ali i siguran sam da slike koje nosiš u sebi su puno snažnije jer...i one moje, unutarnje, ne mogu oslikati, ne mogu opisati.
    I da, sad ću ja i do tebe – malo sam bio buking za vikend;)))))
    Velike puse i pozdrav, obadvjema;)

    OTISAK srca
    je;) zakon je;))))) potpisujem

    avatar

    20.12.2010. (17:08)    -   -   -   -  

  • "mama"

    Jučer sam bila prepospana, ali danas mogu :-) ma, moram!
    Znaš, neću o koncertu jer, nekako, kako Đole kaže – to je između nas – čuvat ću te trenutke kao nešto predivno. No, ne mogu a ne reć ti – prvo, ne dam ti «tatu»! pa nisam ga ja za tebe «odgajala» :P. Drugo, daj već jednom prestani njurgati kad ti se lepo veli da nekam ideš – jer, vidio si, i tak je po mojem :-) treće – sine, nemaš pojma koliko si me razveselio kada ste popustili pritisku i ipak zasvirali. Mislim da je jako puno godina prošlo otkad sam te vidla sa gitarom ( mislim da mogu skoro dvadesetak nabrojati a?) – dobro, falšao si malo, ali, nakon toliko godina – skidam kapu! Možda si čak ostavio malo, samo malo manje dublji dojam na mene (ali i sve) od Đoleta! I, ne, ne prestajem se smijati Opićenoj i njenoj «jebate, pa on zna i svirati» ( dobro, ona je malo antitalentirana pa nije skužila falše :-)))) vidiš li ti da te malo njih pozna kao ja? Zato, sine – ova nada koja ti se «upalila» - ma neću dalje, sve znaš! Jelda znaš?
    Pusa mom copy Đoletu ;-)

    avatar

    20.12.2010. (18:21)    -   -   -   -  

  • smotani

    "mama" E mama, mama… znaš da sam se stepel kad sam videl brojku od dvadeset let…a onda….onda sam se zamislio…. Mislim da sam zadnji put, ovak u društvu, zasviral 91 kad smo slavili… znaš čiji rođendan…. Bate, fakat, skoro dvajest let… pa nije ni čudo da me danas jagodice tak bole da ni olovku nisam mogel držat ;) ma…. Znaš… kada sam počeo svirati, nekako … neke su stvari nadošle…. Ali, zato je moj repertoar bio “starih” stvari jer, a nisam učio;) no…. ipak, dobio sam volju za naučiti barem jednu novu stvar …I ne, ne Đoletovu. I ne, nije baš ni stvar nova … ali, meni jako, jako puno znači;) e da, i budem, uvek bum njurgal kad me u jedan po ponoći vodiš van – pa jel ti mene hoćeš pokvariti? :P no, svejedno….znaš mene da uvijek moram nekaj njurgati… hvala ti za predivnu noć ( hihi ovo tak guba zvuči i baš ne bum pobrisal;)))))))) a “tateka” si ti zadrži – ja bum ko pravi odmetnuti “sinek” sam svratil na klopu;))))), druženje, majčinski i očinski savjet, malo porazgovarat sa sekom i bracom i to mi čist dost :))))))
    eh, skoro sam zaboravio - ne diraj mi Opićenu - konačno je, javno, priznala da nekaj znam ;))))))) ( pa kaj ak sam i falšal :P)
    pusa ;)

    P.S. nemoj da one snimke osvanu na tubici!

    avatar

    20.12.2010. (22:45)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Hvala ti što si nam uspio dočarati dio tog spektakla. Voljela sam nekada davno mnoge njegove pjesme, vjerojatno ću i na svojem blogu napisati nešto o tome.
    Dio atmosfere uspjela mi je prenijeti i moja najstarija kći koja je također bila na koncertu.
    Iako sam nekad voljela Balaševićeve pjesme, meni bi ipak stajati 4 sata na jednom mjestu bilo prenaporno i ubitačno.
    Neznam da li je to starost ili nedostatak kondicije.
    Lijep ti pozdrav i laka ti noć.

    avatar

    20.12.2010. (22:47)    -   -   -   -  

  • kabanica

    e moj smotani :), predivno si to opisao. i znaš da mi je jako drago zbog tebe i tvojih cura, i budne noći koja ti je baš i trebala, nadam se da si uspio nadoknaditi do sad malo sna.
    mi smo se vratili tek oko 3, pješačili smo skoro do cibone - nigdje noćne linije na vidiku. nije bilo bitno nimalo, ostali smo do kraja i one zadnje tri stavile su baš lijepu točku.
    a europska unija propisuje max 2 sata :DD čovjek zbilja zna spustit, i kud vrijedi skinut kapu kad ih se on baš naskidao. nisam dala bijelog zeza, ali lijepo smo prognozirali ostavljene duše, jer srce je bilo na dlanu. malo ko može tako taknuti, ne zapravo, on takne jedinstveno, neponovljivo. prvi sam put bila na njegovom koncertu, prostajali smo, pravo veliš, i jesam očekivala nešto veliko, nešto jako sjajno, ali iznenadio me, samu sam sebe iznenadila emocijama sposobnim provoditi kroz sebe, trncima, u blaženom transu. nisam pisala post jer ništa pametno nebi izašlo, imam svoju večer, imam glas koji odzvanja i dalje i bit će tu još dugo, bit će do kraja, ostaje :) a neizrecivo nek bude neizgovoreno, ti si to obavio za sve skupa.
    još sam nešto htjela reći.. a, da. i repertoar mi je zapravo bio odličan. ne lomite mi bagrenje bi još definitivno ubacila, i balkanski tango. dok gori nebo nad novim sadom nisam niti očekivala, svejedno su mi pjesme nevjerojatno pogođene.
    zbog tvoje će me opaske o raspjevanom tjednu sve držati još jače. želim isto, hvala, i opet svaka čast na prijenosu..
    sad u nove radne pobjede, plovidba traje ko pre.. :))

    avatar

    21.12.2010. (06:07)    -   -   -   -  

  • marchelina

    I u Splitu je bila puna arena, i svi su plakali na neke pjesme. Izašla sam omamljena sa koncerta. I tužnjikava, nostalgična, sjetna.
    Često vrtim u glavi ono njegovo "Ne pravi od tuge nauku..."

    avatar

    21.12.2010. (10:03)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ma, predivno dragi Smotko! Četiri sata uživanja - ponovilo se vrlo brzo!
    Sve što si napisao kod mene - točno je; treba pauza, treba odmor - jer ovaj svakodnevni tempo jednostavno gazi....
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    21.12.2010. (13:39)    -   -   -   -  

  • missillusion

    O, iz kuta slikanja vidim da smo bili na istoj strani :)).
    Falilo mi je par pjesama još, ali i bez toga nevjerojatan doživljaj. Znam da sam kad je prvi put počeo odlaziti pomislila - ma nije moguće da neće otpjevati Januar i sve te najljepše... :)
    Kratko je trajalo :D

    avatar

    21.12.2010. (13:50)    -   -   -   -  

  • Euro

    imao sam strasnog petla hehe kad se sjetim..

    avatar

    21.12.2010. (15:25)    -   -   -   -  

  • II-_-II e-nora

    Nevolim Đoleta ali neka si se barem ti zabavio...

    avatar

    21.12.2010. (22:22)    -   -   -   -  

  • safiris

    Hvala na lijepim i toplim riječima,ujedno Tebi i tvojim najmilijima želim sve naj naj za predstojeće blagdane,sreeeeeeeeeeeeetno uz svjetlosne zagrljaje:-*)

    avatar

    22.12.2010. (07:38)    -   -   -   -  

  • lady flower

    ...mog mora nema, al ja živim u nadi da možda ipak negdje srest ćemo se još...

    avatar

    22.12.2010. (18:17)    -   -   -   -  

  • smotani

    Kolumna jedne superžene evo, ti iz prve ruke znaš kako je bilo ;)
    Četiri sata je puno, ali, vjeruj mi, i sam imam problema sa nogama i leđima – no, četiri su mi sata proletila – i, doista nisam bio svjestan ( još uvijek) kako i kada....ali, uz Đoleta i vrijeme leti...
    Ma koja starost... samo malo smo iscijeđeni drugim obvezama
    Hvala ti....
    Lijep ti pozdrav i ugodna večer

    Kabanica ;) hvala ti..ne, san još nisam nadoknadio – ne stignem od nespavanja ;) ali, budem...jednom....
    Uf.. .da sam te vidio, pobrao bi te ( bilo je mjesta u nekom od auta) ali, cijena toga bila bi možda i ona cuga koju ćemo jednom...;) no, siguran sam, da iako je bilo malo teže pješačiti i po onom snijegu i hladnoći, da ste ipak, malo zagrijani....lakše to prošli
    Iako mi ovo nije prvi ( nadam se ne i posljednji) njegov koncert, moram ti reći da me uvijek iznova oduševi i ostavi bez teksta....repertoar je bio odličan, ali, mogo je biti i veći;) ( nikad zadovoljan, nikad) i da....slažem se i s tvojim dodatkom – mislim da ćemo mu, za slijedeći koncert, morati dostaviti listu želja;))))))
    A tjedan, ma kakav bio, neka i dalje bude raspjevan ;))))
    Plovidba traje---a ja se ipak nadam da srest ćemo se.... ;))))))))) a na drugom koncertu makar;)
    Lijep ti pozdrav

    Marchelina da, znam – i u Splitu je koncert bio odličan ;) i probudi Đole emocije.... ne može bez toga, ali, u pravu si – neću praviti od tuge nauku ;)

    Luki2 da, i ja se nadam... da bude malo brže nego ovaj, da nećemo čekati opet sedam let ;)
    A odmor – naravno, svima nam je potreban! I, odmori se i uživaj!
    Veliki pozdrav i puse, obadvjema;)

    Missillusion aha ;)))) viš ti kako je svijet mali;) a tek dvorana ;)
    E pa...nisi valjda mislila da bi otišao nakon prvog pozdrava..aaaa. nee... to ne bi bio Đole;) ali, slažem se – te «oproštajne» kako sam i rekao, bile su one...one...;)
    Eto vidiš – i ja kažem da je bilo prekratko;)
    Lijep ti pozdrav

    €uro e .. .da i petao i štošta drugo;) imali smo..... ;)

    II II e nora jesam, baš sam se zabavio ;) hvala ti

    Safiris hvala tebi draga Safiris ;) uz svjetlosne zagrljaje koje sam toplo prigrlio šaljem ti svemirski pozdrav i osvijetljeno nebo neka te prate ovih Blagdanskih dana..a. i dulje, naravno;)

    Lady flower oćemo, oćemo ;))))))

    avatar

    22.12.2010. (19:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...