Komentari

crapper.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • mina

    zaista ozbiljan sociološki problem. povukla bih paralelu između spajanja ekstremiteta u hodu s spajanjem ekstremiteta kod zajedničkog spavanja jednog para.. čini mi se jednako problematično. spavati osam sati u komadu u nekim čudnim pozama je doista teško..osim ako se ne radi o čudnim pozama u budnom stanju.. to već posve mijenja koncepciju

    avatar

    18.12.2010. (19:01)    -   -   -   -  

  • plavozeleni

    Možeš na takvo vođenje gledati kako kod želiš. Ja na to gledam kao odnos između dvoje ljudi. Po načinu kako dvoje ljudi šeta ili hoda, namjerno učinih razliku između ta dva pojma, ulicom lako je zaključiti o njihovom stvarnom odnosu. Dragu i mene još nitko nije vidjeo a da se ne držimo za ruku,a poljupci i iskazivanje nježnosti u bilo kojem trenutku dio su našeg života.
    Kažeš "Koga zanima nogomet". Ja napisah svoj stav o tome i koliko ga mrzim. No jednako je i sa kojekakvim serijama za koje kažem "Ubio bih se čim sam ispao iz pizde da mi je rekao da će mi život biti kao sapunica". Tako i gledam na njih. No ima i onih kojima je sapunica važnija od ručka ili jebavanja. Kakva je razlika između nogometnog ludila i sapunjavog ludila?

    avatar

    18.12.2010. (20:33)    -   -   -   -  

  • MKK3.

    Genijalan post.
    Ono što prakticiram je ruka u ruku (budući da bi bio fail da zagrlim Momka jer sam ipak centimetar-dva viša od njega i poprilično jača - doduše, ne kao Slavica i Bernie), s time da kažem kad mi je hladno i kad mi je ljepljivo i kad mi je fuj i sve to. Očekujem od njega da to isto kaže, ali njemu je (kao) uvijek super.
    Ruka na guzici je odvratna. Kako netko uopće može hodati s time? Mislim da bih imala osjećaj kako me hobotnica dira cijelo vrijeme, i to neka čudna hobotnica bez osjetila, ona koja ne zna gdje mi je točno rupa u koju se mora uvući pa puca nasiljepo.

    avatar

    19.12.2010. (11:32)    -   -   -   -  

  • ja

    tebe il je napucala cura, ili si teška sirovina po prirodi. slobodno izbriši kometar, al tek da te suočim sa stvarnošću...

    avatar

    19.12.2010. (19:15)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    eh - oni malo iskusniji to rade kratko, ali slatko... pa se razdvoje (pošto su već dvadeset i više godina zajedno, a još se dovoljno podnose da ne hodaju različitim stranama ulice)... :)

    avatar

    19.12.2010. (21:14)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
    Idem spavati smijući se :-)).

    avatar

    20.12.2010. (02:27)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    bah...okrutan si..:P.ali ja (ponovno) volim nekome staviti ruku u džep...beeelj:)

    avatar

    20.12.2010. (14:17)    -   -   -   -  

  • MKK3.

    lažu oni koji kažu da ne vole pornhub.

    avatar

    23.12.2010. (02:38)    -   -   -   -  

  • dijete.drago

    Eh nakon su prošla vremena zastrašivanja djevojčica sa trudnoćom ako se drže sa mladićem za ruku dođemo do raznoranih problema
    Nasmijala sam se na post. Jeste li ikad pomislili da imate fobiju od kidanja ruke u ramenu :D
    kraj

    avatar

    27.12.2010. (03:02)    -   -   -   -  

  • Marija

    Kao i uvijek digneš mi raspoloženje kad te čitam... e da, sretan Božić tebi i tvojim bližnjima!

    avatar

    28.12.2010. (01:00)    -   -   -   -  

  • Smisao Života

    ...sretna nova godina :)...

    avatar

    01.01.2011. (05:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...