Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • makedo

    oni su nam zamislili i rat, pa i mir...vec dugo, mi smo za potkusurivanje velikim silama, i malim pohlepnim susjedima...ovo je zemlja kojoj je sudbina biti cardak ni na nebu ni na zemlji...misaoni pojam, a ne drzava...smijesni flaster na celu Europe...sve manje volim svoju zemlju, jer je sve vise zalim. a nikad nisam pretjerano voljela one koji mi izazivaju sazaljenje...

    avatar

    14.12.2010. (15:21)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    mir s njim i mir Bosni. nekako vjerujem da se on nije upuštao u monologe

    avatar

    14.12.2010. (17:37)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    službeno vele napukla aorta, narodski vele puklo mu srce, jel ga ovaj dio svijeta načeo, ne znam, jel u njega sa srcem došo. ja još za mešom tugujem, nemam više duše za druge tuge.

    avatar

    14.12.2010. (17:49)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Nekidan nešto pričamo doma, spominje se Bosna u kontekstu duha, duhovitosti, i onako robotski uzviknemo "jebeš zemlju koja Bosnu nema!" - i stanemo na samom vrhuncu uzvika....splasnemo... mi je više nemamo, a ko je ima, ima li Bosna uopće samu sebe?

    avatar

    14.12.2010. (23:45)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ makedo - dušo bosanska... :-) iako, uvijek se zbunim na taj spomen "njih"; uvijek nama neki "oni", kao da smo sami retardirani.... nego, ne javi' se Ti ono... (istina, i ne bijah...)
    @ mcmlx - zamisli ekipu kako sad opet skupa kroji neki drugi svijet, hahaha... a dayton... ma, da je fufi mislit dok ima mušterija...
    @ pametni zub - ... osim ako dijalog ne čine paralelni monolozi...
    @ modesti - i za shelly kelly su spominjali arteriju neku ... oće to kad se je blizu klintončadi... uups... nego, što tuguješ za vječnima??
    @ gustirna - ima nju Herc. :-D

    avatar

    17.12.2010. (13:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...