Komentari

zoom-in.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • NF

    nećeš vjerovati, ja sam naravno ideološki na potpuno drugoj strani barikade, ali oni koji su bili na terenu su me uvjerili da bi bez njegovih postrojbi gospić pao, ne ulazim u to što su činili

    avatar

    12.12.2010. (23:56)    -   -   -   -  

  • Kruha i igara

    Da tamo nisu bile njegove postrojbe, bile bi neke druge. Tko je taj tko može znati i reći da bi one u svojoj zadaći bile neuspješne?

    avatar

    12.12.2010. (23:59)    -   -   -   -  

  • kiki

    Kad sam čula da su ga priveli morala sam probuditi muža da mu to kažem...brate mili, pa o tome smo čitali u feralu prije deset godina.
    Uopće, ne sumnjam u to da je kriv... Mogu se pohvaliti i da smo u prognaništvu u Zg dijelili hotel sa nekima od njegovih dečki koji su u to doba bili nedodirljivi. Znali su se napit i razbijati na recepciji hotela, potezati pištolje, jednom je jedan drugog propucao kroz nogu i to u podne....trebam li reći da kad je policija došla da nitko nije ništa vidio....to je amelj i kriminalci koji su isplivali i dobili vlast i moć što je strahovito opasno bilo.
    Samo ne znam što bi bilo da nema pritiska izvana zbog ulaska u EU? jel bi ikada rekli da je car gol?
    Čovječe, lik je skoro 20godina primao debelu boračku penziju, ej....bio kandidat za predsjednika...govorio o sebi u trećem licu :)

    avatar

    13.12.2010. (20:48)    -   -   -   -  

  • Kruha i igara

    Eto... Ako se i vukovarski prognanici slažu s uhićenjem Merčepa, tu se više ništa ne treba dodavati.
    Dobro se sjećam tih "nedodirljivih" postrojbi, nisu samo njegovi bili takvi. Kriminalne skupine zaštićene sa samog vrha. Bez obzira na motive optužnica (Haag, karta za EU, politički obračuni ili nešto sasvim šesnaesto), sve to polako dolazi na naplatu. Na žalost, malo sporije i s nedovoljno jasnom porukom.

    avatar

    14.12.2010. (07:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...