Komentari

malaovcica.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • suncokretica

    Panika? Nema panike! Jednostavno, milijuni žena su rodile prije tebe i išle ponovno rađati - dakle, nije tako strašno! Tak sam ja rekla sebi... :) Priče iz čekaonice jednostavno eliminiraj stavljanjem slušalica u uho i slušanjem nečeg tebi ugodnijeg Živjela moderna vremena, prije dvadeset godina toga nije bilo :(((
    A nema panike ni za ono poslije, dijete odhrane i oni sa malo nižim IQ a da ne bi ti! Bez brige, ne možeš pogriješiti prvih godinu dana! Ustvari, davno sam napisala post na tu temu klik...pa da se ne ponavljam :))))
    Ugodno ti čekanje najdražeg bića! :)))

    avatar

    11.12.2010. (17:50)    -   -   -   -  

  • smotani

    malo sam "prelistao" unazad......

    prekrasno ;))))))
    razumijem vaše veselje i želim da Lupko i dalje ovako osjećajno osluškuje i "pro(i)govara" kako mu intuicija kaže;)))
    želim ti dane iščekivanja ispunjene radošću i veseljem uz uživanje uz staro/novi hobi;))))
    lijep ti pozdrav ;))))

    avatar

    12.12.2010. (21:00)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Ne znam kako sam se našla ovdje. Ovako nešto lijepo nisam dugo pročitala. Malo sam prošetala prijašnje postove i vidim da nije bilo lako. Bit će sve 5!!! Ne brini. Ja sam dočekala malog u 33 a malu u 35 godini. Potpuno su različiti od prvog dana, ali...isplivali smo...i dalje plivamo i sve je super i sve samo dolazi. Bez nervoze, ljutnje, vike...Uh!!! Raspisala sam se i vidim da pomalo lupetam, ali ne mogu si pomoći koliko mi je drago zbog vas. Smješkam se cijelo vrijeme. Mazi Lupka, puno,puno, pričaj mu, pjevaj...Uživaj!!!

    avatar

    15.12.2010. (21:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...