Komentari

sagittariusclassic.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • iskreno plava

    Kak si ti nervozan! Ne valja to....

    avatar

    04.12.2010. (17:43)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    @ MCMLX, naslučujem da se kuži problematika...:)))))
    @ Promijenjen, normalno da sam nervozan nakon 30 god. braka. Kaj misliš da ima netko tko nije? E nema, stvar može biti jedino u vještini prikrivanja nervoze...:))))

    avatar

    04.12.2010. (20:46)    -   -   -   -  

  • fanny

    E jesi nam otvoril dušu...
    Znaš,da ne ispadne da sam licemjerna, mene muči druga stvar, sve je na stolu spremno za konzumaciju (ali ja sam opet picajzla po tom pitanju), onda mojima treba pismena molba da sjednu za stol vikendom. Za svako jelo znam koliko se dugo treba kuhati i sve je tempirano na vrijeme. Moram ti reći da imam tajmer u glavi i uopće ne razmišljam o tome - kad kuham, sve ima redosljed, usput perem suđe i ne zatrpavam radnu površinu. Poslije ručka, ostaju samo tanjuri, čaše i escajg. I nema veze ako je društvo veće - Fanika ubaci u višu brzinu :)
    Iz vlastitog iskustva - dobra organizacija je pola posla. Jako me izbacuju iz takta oni koji nisu takvi, zato, ne volim nikoga u svojoj kuhinji. No, razlika je od osobe do osobe, to je jednostavno tako - moja mama je bila spora i neorganizirana, ali je ručak uvijek bio vrhunski. A hrpa suđa poslije, a i cijela kuhinja je bila ko da je bomba opala. Sestra nešto slično. Hvala bogu juniorka vuče na moju stranu, samo da još dobije brzinu...
    E Sagi,moj Sagi, olakšala si i ja dušu...
    Razmemo se mi, ipak smo strijelci (uzgred, danas sam godinu starija)...
    Pozdravček :)))

    avatar

    05.12.2010. (14:59)    -   -   -   -  

  • fanny

    Pročitah ovo Paji, komentar - kao da je on pisao o meni, pas mater i muškoj svinji, viš kak on mene doživljava, posve drugačije nego ja samu sebe, al' on je jarac, a ja strijelac :))))))

    avatar

    06.12.2010. (16:18)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Pa sad, Fanny, da se ne lažemo, apsolutno i bezrezervno vjerujem Paji! Jebiga, svinje se moraju držat skupa...:))))))))))

    avatar

    06.12.2010. (18:42)    -   -   -   -  

  • fanny

    Muške svinje jedne drugima drže štangu, a žena je ženi - vučica i noktima bi si oči izvadile :)

    A sad jedno od brojnih iskustava - dok se na tavi peče meso, ja odem skloniti veš pred kišu, moj Pajo sjedi za stolom i puši, a kraj njega meso počinje karbonizirati. Prije toga sam mu rekla da pripazi, podlije i okrene ako zatreba. Izvana osjetim da gori i derem se da me i susjedi čuju, borim se s kvačicama i dva niza punog štrika.
    Jučer su on i Maja samo trebali pripaziti na makarone, rekla sam - kad voda zakuha stavi se tijesto i desetak minuta na srednjoj vatri. Maja otišla na komp, a on sjedi na WC-u. Došla sam, tijesto raskuhano k'o kaša. Familija - mrtva ladna. A da se meni raskuhalo - kuka i motika poput ove tvoje :)))))))))

    avatar

    07.12.2010. (13:04)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Od objašnjavanja nekih stvari sam ja još davnih dana odustao. Trošim se samo na umijeće mogućeg, dok sam nemoguće misije tipa ovo tvoje... jednostavno prebacio na ignore mod. Nemam vremena, ni snage, ni volje za to. Predlažem ti isti pristup ;)))

    avatar

    07.12.2010. (15:15)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Fanny, iskreno, ak bi, hipotetski gledano, moral prat, peglat, kuhat, odmah se nameće pitanje svrsishodnosti žene u mom životu! Mislim ono, ispada da je žena dupli trošak a zabava nikakva!
    A konkretno, od tebe sa i očekuje da meso i tijesto odradiš bez greške...:)))

    ...@ Manga, pa nemreš vjećno biti kul, tu i tam moraš puknut...:))))))

    avatar

    07.12.2010. (22:02)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    đizzz ima se post???...idem čitat:DDD

    avatar

    08.12.2010. (17:17)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    uuu bemti...opak si...opak...
    hmm...to ide ovak... kaj bi ja sad? sad kad samo ja jadan deelam,:P pa sve je na meeeni...pa ceeendram...a cendram kad sam glaaadan..pa bi ja sad paapio...pa bi svoju dekicu...cmrlj:PPP
    hahahah ahhaha hahahah

    avatar

    08.12.2010. (17:22)    -   -   -   -  

  • fanny

    A sad ozbiljno - ja već godinama nisam oprala auto, nisam pokosila (osim što prtljam oko cvijeća). Iskreno rečeno, ja sam po tom pitanju - staromodna, mislim da između žene i muža treba postojati podjela poslova. Možemo uskočiti jedan drugome, kad Paje nema ja mogu popraviti kabel na pegli, promijeniti ziherung, izbušiti rupu bušilicom i sto sličnih stvari,jer po tome nisam tipično žensko. Isto tako, kad mene nema on si zna podgrijati jelo, oprati suđe i prirediti klopu. Ali uglavnom, ja sam šef u kuhinji, a on u muškim poslovima. Sve ostalo su izuzeci. I nema problema. Ježim se pri pomisli na muža koji se mota po kuhinji ili ne daj bože pegla. Kad krečimo, on razmiče namještaj, obljepljuje šaltere i stolariju, sve priredi za krečenje, a ja mućkam boju i krečim. I tako se spašavam od dodatnog posla - struganja kreča po podu, prekomjerno zamaljane stolarije, zaprskanog i zapackanog interijera...
    Iz svega proizlazi - ja bih bez njega mogla, a on bez mene - teško. Što opet znači da ova tvoja teorija o svrsishodnosti žene, ne vrijedi u mom slučaju :))))))))))

    avatar

    08.12.2010. (21:27)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Limbolina, a jaka ti je fora. Kad je sasvim razvidno da su neoborivi argumenti na stolu, onda se pokušava insinuirati neka nazovi razmaženost...:))) E pa milo, to nebu niko popušil. U postu je izražen jasan stav i kriterij. Svako odstupanje od njega je greška u koracima koja rezultira nekakvim posljedicama. Prije nego što počnu pizdit bez uporišta u realnosti, glede bračnog sklada, žene bi se trebale instalirat pred špigl i doooobro pogledat same sebe - elementarne objektivnosti radi...:))))))))

    ...@ Fanny, poslovi se dijele na muške i ženske, za te muške poslove koje ti navodno radiš, ima precizna formulacija - fuš! ...:)))))))

    avatar

    09.12.2010. (22:12)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    dragi...postoji i špigla za tebe...ne cendraj:)))..nema teorije da ti nisi nekad napravil grešku u koracima:P

    avatar

    09.12.2010. (22:43)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...navedi jednu...:))))))

    avatar

    10.12.2010. (23:14)    -   -   -   -  

  • fanny

    Kad delaš za sebe, pa makar i šeprtljavo, onda to nije fuš, bitno je da funkcionira dok muško ne stigne doma :)
    E je ti ga Limbolina u posljednjem komentaru šuknula :)
    :)))))))))))

    avatar

    11.12.2010. (16:35)    -   -   -   -  

  • strijelac...

    mene samo zanima da li se ti zezaš???
    Ponekad ne uočim sarkazam jer mi žila na čelu iskoči od bijesa!
    Vjeruj mi da si moj strpala bi ti svo jelo u usta opalila tavom po glavi i kroz prozor van! Pa onda nađi mlađu i ljepšu!
    ahhahhahahhahhah
    p.s.strijelac sam i ja i volim jest! Zato sam si i napravila pire i meso!
    sama!

    avatar

    16.12.2010. (19:47)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Fanny, Limbolina je utonula u muk, nakon mata u dvije riječi...:))))))))))))

    ...@ Strelica, a možebitno bi ljubila i tlo po kojem koračam i promatrala me poput border kolija - nestrpljivo iščekujući da ispuniš bilo kakvu želju! Nikad ne znaš s kim imaš posla...:))))))))))

    avatar

    16.12.2010. (20:52)    -   -   -   -  

  • fanny

    Znaš ti mene - ja se ne dam spremiti u muk, čak ni najširim flasterom, onim srebrenim koji koriste otmičari:)
    Ova tvoja - "nikad ne znaš s kim imaš posla"... ja te dobro poznajem dragi moj i dobro znam s kim imam posla, ipak sam ja stara koka koja je naučila čitati i između redova :))))))))

    Što se tvog komentara kod mene tiće - imaš pravo do zadnje riječi, Ivek je bahat i lopina, ali ovaj jad koji sad pere ruke od njega je dno dna...
    I ne brini, znam ja da je sve izrežirano - i bijeg i Austrijska konačna odluka o izručenju, koju će opravdati Hypo bankom. Naša klika na vlasti je svjesna da im priča "ništa nismo znali" pada u vodu i da će ih ovaj povući sve za sobom ako tone...U usporedbi sa ministrima i zapisničarkom, naš Drivo je za njih - pravi maher, iako se čudim da se i ovako poskliznuo :)

    Sve treba zadržati status quo, dok ne prođu izbori, a ovo je tek toliko radi poglavlja pravosuđa i dokazivanja volje u borbi s korupcijom. A usput se nekoliko dana skrenula priča o poskupljenjima, INI, novim zaduživanjima, gorivu, plinu i sličnom...

    avatar

    17.12.2010. (15:19)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...:))))) Fanny, pokušavam malo "zakuriti" da ne bude monotono, ali se nitko ne da upecati na provokacije. Svi špilaju ozbiljnost..:))))))))

    avatar

    19.12.2010. (09:43)    -   -   -   -  

  • fanny

    Samo ti "zakuri", ja se rado i spremno odazivam :)))))))))))

    avatar

    22.12.2010. (15:54)    -   -   -   -  

  • fanny

    Danas sam konačno skužila (pala mi ona jabuka na glavu) - nije slika našeg prostora Drivo, ni zapisničarka, ni stručnjak za Ustav, ni bezvrata ministarska stvorenja, prava slika je "naš" Maminjo, u njegovom ponašanju i toleranciji na isto - ogleda se sav jad, propast i nemoć bivše naše...i mentalni sklop koji nas je preuzeo...zemljo,otvori se...

    avatar

    23.12.2010. (19:51)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...mmmmmda, ali da mi se u prostorijama kluba pojavi novinar onak oblečen kak se onaj mulac oblekel, zamolio bih ga da ode i da može doć kad pročita knjižicu bon-ton za djecu, te se pojavi pristojno obučen kako i priliči dolasku u svetinju. Sasvim je irelevantna činjenica što je Maminjo idiot. Baš me zanima hoće li i u sudnicu doći u zmazanim trapericama i ofucanoj trenirki...:))))

    avatar

    23.12.2010. (21:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...