Komentari

euklid.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Zvone Radikalni

    Pod obavezno bi trebalo zovnuti Nenada Bakića ;))

    Sad bi englezi prije nastavka dodali: no pun intended :), no činjenica jest da Nenad Bakić govori prave stvari. Bez uvijanja, bez populističkog mazanja očiju, i vidi se da čovjek zna o čemu priča. A s obzirom na njegov resume to svakako ima priličnu težinu.

    Osim toga, teme kojima se bavi i koje pokriva na svom blogu (koji sam, horrors of horror, otkrio tek prije nekih pola godine!! - shame on me!) su direktno relevantne za trenutni političko-ekonomski trenutak Hrvatske i mislim da bi ispunio dvoranu jednako kao i Ivica Đikić.

    To je prva ideja koja mi je pala napamet (čudni su ti putevi asocijacija u ljudskom mozgu ;) a možda smislim još pokoje ime.

    Samo nemoj da mi zovnete Slavka Kulića :)))

    avatar

    04.12.2010. (23:51)    -   -   -   -  

  • naređenica

    Jednom prilikom slušala sam g. Nevena Šimca... zanimljiva iskustva!
    Gordanu Kovačević (Ericsson Nikola Tesla) npr!
    Pa čak i Drobnjaka!

    avatar

    05.12.2010. (22:03)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    Božu Skoku (mada, njega sad po televiziji ima malo i previše)... Tko je još dobar govornik i ima što reći? Recimo, Stipe Mesić, on je dovoljno kolokvijalan. nije znanstvenik, ali je pravnik, ako bi ga se uspjelo natjerati da prestane biti političar na sat vremena, vjerujem da može štošta reći. E da, s mog faksa još i Davor Derenčinović, izvrstan govornik koji može reći štošta o korupciji.
    Ja ti recimo znam koje bih ekonomiste i poduzetnike zvala, ali akademsku zajednicu doista ne poznajem toliko dobro.

    avatar

    06.12.2010. (10:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...