Danas sam jeo hladno dimljenu pastrvu (mada, to mi je baš neki čudni način obrade), kukuruzni kruh (naknadno sam na deklaraciji vidio da je gro bijelog brašna, dok je kukuruznog tek 20 %), domaći seljački dimljeni sir (nemam pojma da li je na hladno ili toplo, ali odličan je), djevičansko bučino ulje (ma što to značilo, samo znam da je 170 kn litra), češnjak (domaći, a ne iz Kine, iako, da me netko testira na slijepo, vjerojatno bi pao na ispitu) i kotlovinu za ručak (žena napravila bolje nego ja, eto, Slavonka, rođena sa smislom za dobro). Kotlovina je bila sa tamnom piletinom. Takvu najviše volim. Nečim ću još zasladiti, samo ne znam čime. Možda bi mi pasao i koji bambus. Trenutno sam na tramincu, ali tko zna kuda će me odvesti idući sati. Kada čitam što sam napisao pomislio bih da mi se život svodi na jelo i piće. Srećom to uopće nije istina, samo hvatam zrak za nove izazove. Jedan od njih je joga. Mislim da bi mi to odlično činilo, posebno dok je to samo u planu. U međuvremenu idem se baviti važnijim stvarima. Nekako mi je taj traminac ženskast. Dodao sam par kriški limuna. Sada je već bolje. I da, ne znam da li sam namjerno zaboravio, ali pojeo sam i šnitu kruha sa namazom od masti i mljevenih čvaraka. Kada nešto sam radiš odmah je znatno bolje nego kada kupiš. To se zezam, ionako ne može čovjek sve sam raditi u životu, ali da su dobri, vidi se po tome što su planuli kao šibica.
02.12.2010. (20:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOBAR, LOŠ, ZAO
jučer, danas, sutra ....
02.12.2010. (18:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Omađijaj me!
02.12.2010. (18:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vitae...
Baš je sjajna ova rikverc fotka :))
02.12.2010. (19:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ali dražeN :)
Danas sam jeo hladno dimljenu pastrvu (mada, to mi je baš neki čudni način obrade), kukuruzni kruh (naknadno sam na deklaraciji vidio da je gro bijelog brašna, dok je kukuruznog tek 20 %), domaći seljački dimljeni sir (nemam pojma da li je na hladno ili toplo, ali odličan je), djevičansko bučino ulje (ma što to značilo, samo znam da je 170 kn litra), češnjak (domaći, a ne iz Kine, iako, da me netko testira na slijepo, vjerojatno bi pao na ispitu) i kotlovinu za ručak (žena napravila bolje nego ja, eto, Slavonka, rođena sa smislom za dobro). Kotlovina je bila sa tamnom piletinom. Takvu najviše volim. Nečim ću još zasladiti, samo ne znam čime. Možda bi mi pasao i koji bambus. Trenutno sam na tramincu, ali tko zna kuda će me odvesti idući sati. Kada čitam što sam napisao pomislio bih da mi se život svodi na jelo i piće. Srećom to uopće nije istina, samo hvatam zrak za nove izazove. Jedan od njih je joga. Mislim da bi mi to odlično činilo, posebno dok je to samo u planu. U međuvremenu idem se baviti važnijim stvarima. Nekako mi je taj traminac ženskast. Dodao sam par kriški limuna. Sada je već bolje. I da, ne znam da li sam namjerno zaboravio, ali pojeo sam i šnitu kruha sa namazom od masti i mljevenih čvaraka. Kada nešto sam radiš odmah je znatno bolje nego kada kupiš. To se zezam, ionako ne može čovjek sve sam raditi u životu, ali da su dobri, vidi se po tome što su planuli kao šibica.
02.12.2010. (20:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea-Pisma
ponovno si mi otvorio apetit sa prvom fotkom
meni je ipak slađa posljednja
pusa
02.12.2010. (21:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mina
prva slika mi nekako draga.. što ću kad volim papati
a od draženovog komentara sam momentalno ogladnila :)
03.12.2010. (01:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ali dražeN :)
Čisto da kompletiram meni. Jučerašnji dan sam zaključio Ledo štruklima. Bili su odlični.
03.12.2010. (09:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...