Komentari

novalis.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Sarah Bernardht

    Strašno mi je ovo. Intima mora ostati intimna i tajna, a ne sredstvo uništenja. Možda on samo očajnički grize, prije konačnog kraja? Probaj ne raspravljati. Nekad je najbolje staviti na ignore.
    Ukoliko to sama možeš.

    avatar

    29.11.2010. (18:25)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    uh...igra postala gruba i to tolko?..hm...mislim da je ignore jedina opcija...raspravljanja samo potiču..daljnja raspravljanja

    avatar

    29.11.2010. (22:06)    -   -   -   -  

  • Ema

    Dokle? Dokle netko ne kaže STOP. Netko pametan. Netko tko je u stanju pogledat realno situaciju. . Netko tko shvaća da ono lijepo što je nekad bilo više nikad neće biti. Netko tko je u stanju suočiti se s tim i pristati na prazninu, samoću, neispunjenost. Netko tko shvaća da ono možda ipak nije bila ljubav. Jer ljubav ne ranjava, ne govori grubo, ne siluje drugoga, nije posesivna, ne prijeti, gradi a ne razara, nesebična je. Valja napustiti snove. Valja se suočiti. Valja rastjerati strah. Riskirati. Da, ostat će praznina, bol, tuga i samoća, za neko vrijeme. I shvaćanje da to sve skupa nije tako važno. A zatim...SLOBODA.
    Lakše je onima koji vjeruju u Boga, jer oni imaju kome predati svoj strah. Imaju od koga primiti utjehu i snagu. Znaju da On neće dopustiti da se ničije prijetnje ostvare, ukoliko mu zaista vjerujemo. Brda ćete premještati ako imate vjere, On kaže.
    Bog daje drugačiji pogled na sve. S nama je u našim bolima, pa i kad smo se sami doveli na kraju do tih boli. On ne pita zašto, niti sudi. On pruža ruku da ustanemo.
    Dok nisam vjerovala, očaj je bio moj pratitelj. I tuga. I tama.
    I sad bude teško, ali nikad očaj ni beznađe. Uvijek nada. I pružena ruka Božja. I zagrljaj koji tješi. Koliko mu predam terete toliko sam od njih slobodna. Kad je teško, to je stoga što nešto ne želim dati.
    Ustraj....poznavala Boga ili ne, On pozna tebe. I ruka njegova nad tobom je pružena.

    avatar

    02.12.2010. (08:15)    -   -   -   -  

  • Nina ( bez N )

    uhhh razumijem ovo
    nešto se slično pitam i sama
    uvijek sve dođe na ono
    svismomiisti...

    avatar

    02.12.2010. (23:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...